Cartoon - Sob 06 Paź, 2012 zefir, na iSpot ceny są z kosmosu 16gb było za te 4099zefir - Sob 06 Paź, 2012 co za debile chyba nei obudzili sie jeszcze ze apple juz oficjalnie jest w Polsce Cartoon - Sob 06 Paź, 2012 zobacz ceny 4s http://ispot.com.pl/iPhone_4S_c4913.htmlzefir - Sob 06 Paź, 2012 generalnie mi chodzilo o 5, generalnie wogole nie sledze cen bo dla mnie ajfon poprostu nie istnieje jesli chodzi o telefony anjas - Sob 06 Paź, 2012 u mnie we firmie PLUS wycenił wymianę telefonu na ajfona 5 na prawie 5000zł.Mucha - Nie 07 Paź, 2012 bierz, okazja - amazing! tylko 5k za TELEFON... musiałby chyba robić kanapki i lać wodę do wanny!!!PiTT - Nie 07 Paź, 2012 ja nadal nie rozumiem tego poruszenia w temacie iphona
kiedys za nokie komunikatora albo zapalniczke trzeba bylo placic grube tysiace i nikt tak nie hejtowal
pamietace jakie byly kiedys ceny za telefony w komisach, bo wychodzi ze nie Mucha - Nie 07 Paź, 2012 PiTT, dla mnie osobiście to bardzo dużo - za tyle to się samochód kupuje a nie telefon... ale jestem biedakiem z Łodzi więc to tylko subiektywna ocena i nie ma znaczenia czy to Ajfon czy Szajsung. PiTT - Nie 07 Paź, 2012 ja nie twierdzę że tanio, ale patrząc wstecz to telefony wcale nie są teraz droższe...
każdy wybiera to co mu cenowo podchodzi, tylko po co gadać że to czy tamto jest drogie
tak jakbym chodził po ulicy i marudził że porsche jest drogie i naśmiewał się że w tej cenie miałbym mega pakowny furgon
chyba jednak nie pamiętacie jakie były ceny telefonów kilka lat temu
myślę że tutaj Kenet mógłby podać kilka przykładów przy których cena ajfona wypada blado
można mieć wiele uwag do komunikacji pomiędzy ajfonem a kompem, ale jaki jest cel w kółko gadania o cenie? zefir - Nie 07 Paź, 2012 o karwa wlasnie przypomnialo mi sie ile za nokie nówke wysuwana aluminiowa ta z matrixa zaplacil kumpel
prawie 4k Barejka - Nie 07 Paź, 2012 zefir, o ta chodzi? zefir - Nie 07 Paź, 2012 AMELINIOWA!!!!
no name - Nie 07 Paź, 2012 Pierwszą jeszcze mam, drugą też miałem ale płaciłem coś około 3 tys.
podświetlenie miała niebieskie Vlodarsky - Nie 07 Paź, 2012
Najpiękniejsza Nokia wszechczasów !no name - Nie 07 Paź, 2012 To właśnie taką miałem, malusieńka była w porównaniu do apka