Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kamill - Pią 09 Paź, 2015
Kenet napisał/a:
Przepraszam, ale że niby to wnętrze w TT jest ładne?
A nie mówiłem ze nowa fabia nie jest taka zła, w sumie całkiem podobna deska.EmerytRs2 - Pią 09 Paź, 2015 Alexxx, Ale u Ciebei Alex to niezły rozwój motoryzacyjny nastąpił, przecież każdy by chciał mieć na co dzień evo X.. Kenet - Pią 09 Paź, 2015 Sie gra sie ma Alexxx - Pią 09 Paź, 2015
Kenet napisał/a:
Sie gra sie ma
Gość wie lepiej jak to jest...Cartoon - Pią 09 Paź, 2015
Alexxx napisał/a:
Kenet napisał/a:
Sie gra sie ma
Gość wie lepiej jak to jest...
chyba Gość!kaziu1985pn - Pią 09 Paź, 2015 co wy znowu ode mnie chcecie Janusz - Pią 09 Paź, 2015 PELIKAN!!!
Ryba wrzuć tam jakąś męska felge, bo jakoś taki biednie wygląda na tej, a jakby nie było wersja bidna nie jest Ryba - Sob 10 Paź, 2015
Kenet napisał/a:
Przepraszam, ale że niby to wnętrze w TT jest ładne?
Mnie się podoba, może kwestia dobrego zdjęcia, tu ktoś zrobił lepsze:
Janusz napisał/a:
PELIKAN!!!
Ryba wrzuć tam jakąś męska felge, bo jakoś taki biednie wygląda na tej, a jakby nie było wersja bidna nie jest
Mam jeszcze letnie 19' na których wyjechało z fabryki:
Trza odchudzić do 1200 kg i będzie dobrze DeeS - Sob 10 Paź, 2015 Ile takie audi? Co to za silnik który rok?Janusz - Sob 10 Paź, 2015
Ryba napisał/a:
byłeś na ringu, czy fota z netu ??
fela od RS jest ok musimy sie kiedys razem pobujać,
dwóch młodych i przystojnych kolesi w Audi TT..... czyste bananostwo karoluPL - Nie 11 Paź, 2015 troche oszustwo, bo kupił Audi TT, a wrzuca zdjęcia środka i zzewnątrz TT RS, ktora no troche jest ładniejsza, także to nie tylko kwestia perspektywy czy innego zdjecia, ale i innego samochodu Ryba - Nie 11 Paź, 2015
DeeS napisał/a:
Ile takie audi? Co to za silnik który rok?
2009 VR6 3.2
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
byłeś na ringu, czy fota z netu ??
fela od RS jest ok musimy sie kiedys razem pobujać,
dwóch młodych i przystojnych kolesi w Audi TT..... czyste bananostwo
Wszystko z netu, nie no, 2 chłopów w tym samochodzie to słaba akcja.
karoluPL napisał/a:
troche oszustwo, bo kupił Audi TT, a wrzuca zdjęcia środka i zzewnątrz TT RS, ktora no troche jest ładniejsza, także to nie tylko kwestia perspektywy czy innego zdjecia, ale i innego samochodu
Wnętrze jest takie samo w RS jak w 3.2, różni się trzeba emblematami - na zegarach, fotelach i kierownicy.DeeS - Pon 12 Paź, 2015 kurka a Ibiza Cupra 2010r ? w DSG ktoś jezdził taka ?
Miałem Ibize 2006 Cupra w diselku i szczerze mowiąc całkiem zacne autko.was79 - Pon 12 Paź, 2015 Fajna jest ta ibiza fr 1.4, 150KM, coś ponad 7s/100, dobry niepozorny daily.DeeS - Pon 12 Paź, 2015
Cytat:
Fajna jest ta ibiza fr 1.4, 150KM, coś ponad 7s/100, dobry niepozorny daily.
Własnie przeglądam Cupre z tym silnikiem i w zasadzie tylko to .