Słyszałem, że tak jest, bo skarbówka mocno ociąga się ze zwrotami vat'u stąd dobre wyniki.
True.anjas - Nie 25 Cze, 2017
kosmita napisał/a:
Słyszałem, że tak jest, bo skarbówka mocno ociąga się ze zwrotami vat'u stąd dobre wyniki.
A moim zdaniem po prostu wstajemy z kolan.anjas - Nie 25 Cze, 2017 a skoro temat odżył, to ciekawy jestem co o tym sądzicie: https://www.facebook.com/...78316525747582/Bonczek - Nie 25 Cze, 2017
kosmita napisał/a:
Dyr. finansowa u mnie w firmie ostatnio mówiła, że kontrole stały się w zasadzie ciągłe ale $ jest terminowo. Bo pisząc 'ociąganie' masz na myśli, że wykorzystują należny im czas do końca czy przeciągają?kaziu1985pn - Nie 25 Cze, 2017 Miesiąc przed wyborami polska była w ruinie, miesiąc po wyborach w rozkwicie gospodarczym
W sprawie Antoniego M. nic mnie nie zdziwi kosmita - Nie 25 Cze, 2017
Ooooo nie kurwa,do oglądania Piątka i Michalik to mnie nie zmusisz,ale to chyba slynnnej książce Piątka,ze trzy uściski dłoni dzielą do od Putina itd?
Chciałbym oświadczyć ze ja rownież mogę byc ruskim agentem bo tez 3 osoby dzielą mnie od Putina,nazwiska dostępne na priv
Pozatym czy ci nie wstyd wierzyć w takie spiskowe teorie dziejów rodem z najgorszego marginesu politycznego? rabarbar - Nie 25 Cze, 2017
kaziu1985pn napisał/a:
Miesiąc przed wyborami polska była w ruinie, miesiąc po wyborach w rozkwicie gospodarczym
W sprawie Antoniego M. nic mnie nie zdziwi
Była tez teoria ze gospodarka sie zawali,wybuchnie wojna z Rosją,opozycją zostanie zamknięta do obozów koncentracyjnych w wyniku wprowadzenia stanu wojennego,,cenzura,zamykanie niepoprawnych stacji telewizyjnych,ogólnie gorzej w Korei północnej ,i co.......i kurwa nic,ten Kaczyński to nigdy nie dotrzymuje obietnic!!PiTT - Nie 25 Cze, 2017 trzeba Kaczynskiemu jedno przyznac
jest geniuszem zla... tak jak on podzieli narod to nalezy sie order kaziu1985pn - Nie 25 Cze, 2017
PiTT napisał/a:
trzeba Kaczynskiemu jedno przyznac
jest geniuszem zla... tak jak on podzieli narod to nalezy sie order
miałem o tym pisać i o paru innych sprawach ale odpuściłem, nie ma sensu Alexxx - Nie 25 Cze, 2017
Ooooo nie kurwa,do oglądania Piątka i Michalik to mnie nie zmusisz,ale to chyba slynnnej książce Piątka,ze trzy uściski dłoni dzielą do od Putina itd?
Chciałbym oświadczyć ze ja rownież mogę byc ruskim agentem bo tez 3 osoby dzielą mnie od Putina,nazwiska dostępne na priv
Pozatym czy ci nie wstyd wierzyć w takie spiskowe teorie dziejów rodem z najgorszego marginesu politycznego?
Ale "Niebezpieczne związki Bronisława" to wg Ciebie dokument? rabarbar - Nie 25 Cze, 2017 Nie wiem nie czytałem,nie wypowiadam sie na temat książek których nie czytałem.
Tak przy okazji-uważasz ze Bronek to kryształowo czysta postać nie mająca żadnych związków w WSI,a Wsi nie miało wpływu na polską politykę i gospodarkę?rabarbar - Nie 25 Cze, 2017
kaziu1985pn napisał/a:
PiTT napisał/a:
miałem o tym pisać i o paru innych sprawach ale odpuściłem, nie ma sensu
Pokrzycz DEMOKRACJA,KONSTYTUCJA to moze ci przejdzie rabarbar - Nie 25 Cze, 2017
PiTT napisał/a:
Faktycznie,racja,całe szczęście ze opozycja,jej media i sprzymierzeńcy nie mieli w tym najmniejszego udziału kaziu1985pn - Nie 25 Cze, 2017 Wpisujesz sie idealnie w elektorat partii rządzącej, czyli jakakolwiek dyskusja nie ma sensu bo to jak uderzanie glowa w mur.
Btw jakie to oczywiste dla w/w ludzi jak ktos nie jest z nami to z PO i KOD, ale co ja tam wiem jestem niemieckim agentem i stałem tam gdzie kiedyś ZOMO