szymlorek - Czw 05 Mar, 2009 Cześć!
Miło powitać pierwszego właściciela MPSa na forum Gaydek - Czw 05 Mar, 2009 Proponuję zrobić miśka z WWY zielonką, niech otworzy Pimpa i pogadamy .anjas - Czw 05 Mar, 2009 myślę, że wszystko w swoim czasie Anonymous - Czw 05 Mar, 2009
misiekwaw napisał/a:
a to pytanie nie mogę Ci odpowiedzieć na 100% bo jeszcze nie dotarłem nią na tor (wcześniej Octavią i WRXem byłem)
aaaa... to juz chyba skas kojarze
witamMick - Czw 05 Mar, 2009 Witam imiennika z Warszawy jeżdżącego MPSem.
ostatnio (w weekend) u mnie na mokotowie stała taka mazdziocha przed moim CTRem... moc na dwóch miejscach parkingowych przekroczyła 400 KM Anonymous - Czw 05 Mar, 2009
Gaydek napisał/a:
Proponuję zrobić miśka z WWY zielonką, niech otworzy Pimpa i pogadamy .
Ejejeje A Ja No jakiś porządek Musi być !!!TomsoN - Czw 05 Mar, 2009
grifin010 napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Proponuję zrobić miśka z WWY zielonką, niech otworzy Pimpa i pogadamy .
Ejejeje A Ja No jakiś porządek Musi być !!!
Janusz - Czw 05 Mar, 2009
grifin010 napisał/a:
Ejejeje A Ja No jakiś porządek Musi być !!!
o stary.... Ty to się jeszcze duuuuzo nauczyć musisz
przede wszystkim tego ze nie ma porządku....
i nie tylko....
Powodzenia rasta - Czw 05 Mar, 2009 Panowie to ten MPS co zrobił 14,9 Anonymous - Czw 05 Mar, 2009 Zgadza się, to ten MPS. A to nie Ty w tym samym czasie żaliłeś mi się na swoje czasy powyżej 14,5? Ja pojechałem nauczyć się jeździć...rasta - Czw 05 Mar, 2009
misiekwaw napisał/a:
gadza się, to ten MPS. A to nie Ty w tym samym czasie żaliłeś mi się na swoje czasy powyżej 14,5?
Finalnie 14,2 wiec tez lipton
Ale pominę kwestię łysych opon, wywalonej uszczelki pod głowica (wywaliło mi płyn tego dnia 2 razy), nieszczelności na dolocie i wylocie oraz pękniętej miski olejowej....
Fura wtedy była poskładana na sztukę po dzwonie i tak naprawdę nie powinienem jej ruszać z miejsca - ale nie ma co się usprawiedliwiać
Teraz jest wszystko git i możemy się ustaić na sparing Anonymous - Czw 05 Mar, 2009 spoko, jak dorzucisz na grzbiet tyle zeby wyrownac wage rasta - Czw 05 Mar, 2009
Janusz napisał/a:
to ten którego kierownika tak "zjechałes" wcześniej na forum, ze nie ogarnia i tp??
Nie zjechałem kierownika tylko Mazdę rasta - Czw 05 Mar, 2009
misiekwaw napisał/a:
spoko, jak dorzucisz na grzbiet tyle zeby wyrownac wage
Już się wyłamujesz eeee...
No i to jest problem Mazdy, ciężka krowa dlatego pomimo 260 kucy nie jedzieAnonymous - Czw 05 Mar, 2009 powinna robic seryjnie niskie 14 i na tyle zamierzam ja ogarnac
Wiec skoro 14.2 robisz zepsutym autem to wynik naszego wyscigu jest z gory przesądzony ale jak będzie okazja to zapraszam.