Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kaco_d - Sob 17 Paź, 2015
Cartoon napisał/a:
Alexxx napisał/a:
Kenet napisał/a:
Sie gra sie ma
Gość wie lepiej jak to jest...
chyba Gość!
chuyba jednak nie Chloru - Sob 17 Paź, 2015 Pelikan! michool_vt - Pią 23 Paź, 2015 ejj a zna ktoś jakieś e46 coupe/kabrio zadbane na sprzedaż? albo jakies coupe/kabrio innemiras - Pią 23 Paź, 2015 Może to http://otomoto.pl/oferta/...n-ID6yb8Dz.htmlmichool_vt - Pią 23 Paź, 2015 chyba musi mieć m-pakiet, jakoś nie podchodzą mi bez bob.dsk - Pią 23 Paź, 2015
kaco_d napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Alexxx napisał/a:
Kenet napisał/a:
Sie gra sie ma
Gość wie lepiej jak to jest...
chyba Gość!
chuyba jednak nie
Anonymous - Pią 23 Paź, 2015
michool_vt napisał/a:
chyba musi mieć m-pakiet, jakoś nie podchodzą mi bez
a ten silnik ci podchodzi?bob.dsk - Pią 23 Paź, 2015
michool_vt napisał/a:
ejj a zna ktoś jakieś e46 coupe/kabrio zadbane na sprzedaż? albo jakies coupe/kabrio inne
Kumpel miał jakiś czas temu mega fajna 330d Coupe, mpak, alkantara,
michool_vt - Pią 23 Paź, 2015
rabarbar napisał/a:
a ten silnik ci podchodzi?
no w sumie jak wyszukiwarke odpalam to tylko benzin i pojemność powyżej 2500 ustawiammichool_vt - Pią 23 Paź, 2015 bob.dsk, ładna michool_vt - Pią 23 Paź, 2015 e46 itr 911a, wpasowałoby się idealnie ale jakoś w zeszłym roku jeszcze nie wiedziałem że to może być to co chce Cartoon - Sob 24 Paź, 2015 Panowie, gdyby ktoś słyszał o pewnym, 5 drzwiowym aucie w okolicach 20kpln, to prośba o info.
Wstępnie rozglądam się za czymś na rok-dwa - nie chciałbym w tym czasie zbyt wiele dokładać do tego auta.
Zastanawiam się nad puszczeniem c-maxa w rodzinę, żeby ograniczyć miesięczne koszty stałe na czas kupna/urządzania nowego lokum...MoRToN - Nie 25 Paź, 2015 Pomyśl 2 razy. chyba, że rodzina Ci słusznie zapłaci (a nie rocznikowo wg cen z allegro) bo tak dostaniesz po dupie ostro co nie zwróci się przy zakupie kolejnej nówki za rok/dwa jak się urządzisz.
A do używki każdej dołożyć na wstępie swoje trzeba, później loteria.Cartoon - Nie 25 Paź, 2015 Straciłbym 25-30 kpln, względem poniesionych kosztów, przy 2,5r jeżdżenia autem. Auto warte jest teraz realnie 60k a leasingu do spłaty 40.
Jeśli zostawię go sobie też stracę, bo mam zawieszoną działalność i nie wrzucam nic w koszty, a od przyszłej sprzedaży będę musiał odprowadzić dochodowy + vat.
Opcja z pozostaniem w rodzinie zakłada, że formalnie auto będzie w leasingu na mnie do momentu jego spłacenia, potem zamortyzowania na mojej firmie. Dopiero później oficjalna zmiana właściciela...kamil - Wto 27 Paź, 2015 Co jakiś czas, któryś z Was dokonuje przebojowego zakupu furacza za 4-5 k . Tez tak chce ! Potrzebuje mały ekonomiczny samochodzik do miasta. Budżet znany
Proszę o porade, przykłady lub też Wasze oferty - może macie coś do sprzedania