Wpisujesz sie idealnie w elektorat partii rządzącej, czyli jakakolwiek dyskusja nie ma sensu bo to jak uderzanie glowa w mur.
Btw jakie to oczywiste dla w/w ludzi jak ktos nie jest z nami to z PO i KOD, ale co ja tam wiem jestem niemieckim agentem i stałem tam gdzie kiedyś ZOMO
Ale gdzie ja napisałem ze nie chce z Tobą dyskutować?Zrobie to z największa chęcią!Preciez to Ty nie chciałeś pisać bo "nie ma sensu",wiec o co ci chodzi?Kenet - Nie 25 Cze, 2017 A co ja mam powiedzieć z takim nazwiskiem
Pozdrawiam,
Michał Komorowski rabarbar - Nie 25 Cze, 2017 Ty to sie rychłego pierdla spodziewaj kaziu1985pn - Nie 25 Cze, 2017
Kenet napisał/a:
A co ja mam powiedzieć z takim nazwiskiem
Pozdrawiam,
Michał Komorowski
przejeb na calej lini PiTT - Nie 25 Cze, 2017
rabarbar napisał/a:
PiTT napisał/a:
trzeba Kaczynskiemu jedno przyznac
jest geniuszem zla... tak jak on podzieli narod to nalezy sie order
Faktycznie,racja,całe szczęście ze opozycja,jej media i sprzymierzeńcy nie mieli w tym najmniejszego udziału
oczywista oczywistosc i pisze to calkiem serio
jak moge to staram sie ogladac zawsze fakty a potem wiadomosci aby poznac newsy z kazdej strony i wyrobic swoje zdanie
pomijam co robia media faworyzujace jedna czy druga strone, po prostu Kaczor to dobry strateg
populizm w czystej postaci o czym swiadcza aktualne badania popularnosci partii... doskonale trafia w oczekiwania narodu i czy komus sie to podoba czy nie to nic na to nie poradzimy...
Ktos powie ze ciemnogród... i chooj skoro Polska to nie tylko duze miasta, wiec po cholere sie nakrecac i probowac robic rewolucje w logicznym mysleniu, zobaczcie ile zawzietosci i jadu mamy w polskim narodzie a wystarczy tylko zapalnik i juz ida sie napierdalac miedzy soba...
Ciekawe info czytalem dot. kampanii Trumpa
nikt nawet nie chce tego dementowac... wygral dzieki zbiorowi informacji tzw. big data
czyli mial jak na tacy co jego rodacy chca aby prezentowal a ze jest to dobry biznesmen to rozegral temat wzorowo.rabarbar - Nie 25 Cze, 2017 Czyli sie zgadzamy.
Czytałem,sprawa wypłynęła przypadkowo,ale myślisz ze demokraci nie maja takich zbiorów?PiTT - Nie 25 Cze, 2017
rabarbar napisał/a:
Czyli sie zgadzamy.
Czytałem,sprawa wypłynęła przypadkowo,ale myślisz ze demokraci nie maja takich zbiorów?
hola hola, nie lubie pisu, ale i za po nie przepadam
generalnie sa jednostki w polityce, ktore daja wrazenie ze maja cos w glowach i nie sa tam przypadkowo... reszta to banda oszolomow, ktorzy jak choragiewki beda zmieniac kierunek tylko aby utrzymac sie przy korycie
mega smieszy mnie okreslanie kogos lewakiem albo pisiorem
jesli ktos na serio trzyma tylko jedna strone to oznacza ze patrzy bardzo wasko i jest podatny na manipulacjerabarbar - Nie 25 Cze, 2017 Hola hola ja nigdy na PiS nie głosowałem co nie przeszkadza np.Kaziowi,przeciwnikowi stygmatyzowania określać mnie elektoratem pisu,chyba ze to był taki skrót myślowy i chodziło mu o wszystkich biednych,słabo wykształconych,z małych miejscowości ,to tu by sie zgadzało PiTT - Pon 26 Cze, 2017 tak humorystycznie
zawsze jak zastanawiam sie kto glosowal na pis, przypominam
sobie ten profil i od razu wszystkie watpliwosci rozwiane
na fb
spotted: madka
kaziu1985pn - Pon 26 Cze, 2017
rabarbar napisał/a:
Hola hola ja nigdy na PiS nie głosowałem co nie przeszkadza np.Kaziowi,przeciwnikowi stygmatyzowania określać mnie elektoratem pisu,chyba ze to był taki skrót myślowy i chodziło mu o wszystkich biednych,słabo wykształconych,z małych miejscowości ,to tu by sie zgadzało
zauważ ze to Ty jako pierwszy odniosłes się do mojej wypowiedzi pisząc pokrzycz demokracja konstytucja.
Ja tylko napisałem ze tak jak Pitt uwwzam ze Kaczor idealnie na miesięcznicacj siaczy jad. I ze dyskusja z twardym elektoratem pisu nie ma sensu bo tylko podziały się pogłębiają , a na to Ty na zasadzie uderz w stół a nożyce się odezwa
Tak przy okazji na prezydenta miasta głosowałem na osobę z pis bo byl jako jedyny kompetentny, a w zamian mamy teczowo rowerowego po-wca którego wizja rozwoju miasta kończy sie na ścieżkach rowerowych i prowadzi do usmiercenia centrum.anjas - Pon 26 Cze, 2017 Ciekawy jestem jak z perspektywy 2 lat rycerze dobrej zmiany oceniają kwestie rozliczania afer, które miały miejsce za PO. Z tego co pamiętam wg. ówczesnej opozycji były setki afer, ukradzione miliardy itp. PIS o tym mówił (więc musiał mieć wiedzę). I co teraz? Gdzie te setki spraw, dochodzeń prokuratorskich, aresztowań? Mamy tylko teatrzyki z Ambergold, za który nikt więcej nie beknie i uwłaszczenia w Warszawie. A minęły już 2 lata, czyżby PIS mając całą wiedzę, grał teraz na przedawnienie?
I nie piszę tego z ironią. Nienawidzę złodziejstwa po żadnej stronie politycznej. Dlaczego nic się w tym temacie nie dzieje?rabarbar - Pon 26 Cze, 2017 anjas, przeciez to było do przewidzenia,polityką rządzi staropolska zasada "kurwa kurwie łba nie urwie",choć nie powiem bym po cichu nie liczył na nocne aresztowania i "doły z wapnem".Zadna duża afera,morderstwo,czy dziwne samobójstwo w 3RP nie zostały wyjaśnione i boje sie ze nigdy nie zostaną,dla plebsu pokrzyczy sie o osmiorniczkach i zegarku,i dalej kręcić duze lody bez względu na przynależność partyjną.
kaziu1985pn, przeczytaj jeszcze raz to co wcześniej napisałeś....zreszta niewazne,chętnie podyskutuje
Faktycznie Poznań cos nie ma szczęścia do prezydentów,ale moze sobie na to zasłużył skoro na kojenie kadencje wybierano wcześniej np.takiego Grobelnego,za którym smród korupcji ciągnął sie ze nie szło wytrzymaćAlexxx - Pon 26 Cze, 2017
Cytat:
Była tez teoria ze gospodarka sie zawali
To jest jak z kebabem… „trzeba czasu”. A że PiS po raz drugi (to jest niewiarygodne) ma to szczęście, że na świecie jakoś idzie i Europa otrząsa się z kryzysu, więc export rośnie, bezrobocie u nas maleje itp. itd. to mogą to trwonić. Z kumplem analizowaliśmy ostatnio "Dane Finansowe Polski" po 1Q i wygląda to tak dobrze, że aż nie możliwe. Jeśli po półroczu (czyli na danych zweryfikowanych dostępnych w sierpniu) albo po całym 2017 będzie to nadal wyglądało tak dobrze to się zdziwię. Mam swoje typy gdzie są przekręty
Upadają kolejne SKOK'i. Kwota przekracza już 5mld pln. Mało.
Mogliby tez ułatwić życie mikro-przedsiębiorcom ale to zagranie mniej "pod publiczkę" niż dać parę mln Mercedesowi... bo w końcu obiecywał sam Morawiecki, że nie będziemy już montownią Europy
A jakbyś pytał o koszty tej fabryki to
Kod:
W przeliczeniu jedno miejsce pracy to około 300tys PLN z publicznych pieniędzy
Mało.
Cytat:
,wybuchnie wojna z Rosją,
Jak mają na stanowisku szefa MON swojego Agenta to nawet wojna nie jest potrzebna… Już wszystko wiedzą i wjadą jak do siebie
Powołanie WOT czyli takich (znanych z PRL) dzielnicowych co mają wiedzieć co, u kogo, jak długo i dlaczego.
Cytat:
opozycją zostanie zamknięta do obozów koncentracyjnych w wyniku wprowadzenia stanu wojennego,
Odmowa organizacji "kontr-manifestacji", brak ochrony zgłoszonych manifestacji, ciągłe ograniczenie czasu wystąpień w sejmie i nakładanie kar finansowych, (kiedy J.K. sobie gada 7minut i marszałek nie ma z tym problemu). Z drugiej strony widzieliście ilu policjantów chroniło 8x (słownie: osiemdziesiątą którąś ) miesięcznice smoleńską? Koszt samej tej ochrony 500tys PLN. Mało.
Cytat:
,cenzura,zamykanie niepoprawnych stacji telewizyjnych,
Zamknięte instytucje jak Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych (bo to przecież nie potrzebne) i teraz działają tylko na FB. Degrengolada w TK, SN. Nagonka na wszelkie NGO (o bojkocie WOŚP i założeniu swojego czegoś gdzie wojskowi zbierali pieniądze nie wspominając. Jacek Kurski (to już jest ku*@a dno dna, jako szef TVP doprowadza to upadki moralności, wiarygodności, dochodowości itp. stacji. Już dla śmiechu to nawet „Jaka to Melodia” straciła prowadzącego. Ponoć był zarzut, że puszczają tam za mało patriotycznych i polskich piosenek
[quote],,i co.......i kurwa nic, /quote]
Patrz wyżej… nic złego się nie dzieje. Jak w Snatchu „It’s tip top”
W dużym skrócie to:
Rekordowa liczba urzędników
Rekordowa liczba "miśków" wprowadzonych do spółkek skarbu państwa w rekordowo krótkim czasie
Rekordowa liczba nowych regulacji prawnych
Nowe podatki i obciążenia dla firm
Wzrost składek ZUS
Ograniczenia w obrocie ziemią
Po raz 86 jesteśmy bliżej prawdy o Smoleńsku
Po raz 86 jesteśmy bliżej SPROWADZENIA WRAKU
Mogę tak jeszcze długo a dzisiaj mam luźniejszy dzień, więc jak chcesz poruszyć jakąś konkretną kwestię to postaram się rozwinąć temat PiTT - Pon 26 Cze, 2017 trafiła na jakiegoś słabego zawodnika, prawdziwy patriota by mu wskazał miejsce w szeregu https://jbzdy.pl/obr/569731/polak-zostal-zwyzywany-od-rasistow-bo-zwrocil-uwage-chamskiemu-czlowiekowirabarbar - Pon 26 Cze, 2017 Sorka nie mam cześć teraz na dłuższa polemikę bo mnie prace ogrodnicze gonią ale przyznam ze najbardziej to mnie zastrzeliłeś z tym ośrodkiem monitorowania,ze Ty tak sie dałeś wkręcić to aż nie wierze,przeciez ten gość to rasowy zwykły oszust ,w 5sek znajdziesz info o tym,polityka np.pisala,polecam rownież na yt.obejrzec uzasadnienie wyroku