To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

zefir - Wto 27 Paź, 2015

wrzucilem na FB dzisiaj cos dla CIebie ;)
Kamill - Wto 27 Paź, 2015

Nie widziałem
kamil - Wto 27 Paź, 2015

Widziałem, dzięki. Już pisałem do kolesia
Anonymous - Wto 27 Paź, 2015

a hotheczowe saxo vts dizel juz sie sprzedało?
anjas - Wto 27 Paź, 2015

kamil napisał/a:
Widziałem, dzięki. Już pisałem do kolesia

a może chcesz taką almerę ale w gti? Nasza stoi właściwie od dwóch lat, zrobiliśmy jedynie blacharkę. Ponieważ od roku nią nie jeździłem to myślę, że można by ją było sprzedać :D
Super ekonomiczna to nie jest ale bezproblemowa. Ile by nie stała to odpala, zapierdala i nie marudzi.

Niemy - Wto 27 Paź, 2015

Cytat:
a hotheczowe saxo vts dizel juz sie sprzedało?

nie, właśnie będę je wystawiał

kamil, to ja bym szedł w to saxo,taniej to sie chyba nie da jezdzić
tez niedługo bede szukał czegos taniego i ekonomicznego dla Tereski ale musi byc większe-berlingo,combo,kangur czy jakiś kombiak

Kamill - Wto 27 Paź, 2015

Pisz umowę, laweta już czeka.

kamil - Wto 27 Paź, 2015

a ile chcecie za tą Almerę ? ile to pali ?
anjas - Wto 27 Paź, 2015

Pali pewnie z 10, może troche mniej. Jak dużo chcesz jeździć to raczej się nie nada. Ale się niw psuje. Zapytam Mikana czy tez by chcial sprzedać.

Kup sobie Punto 2, najlepiej z motorem 1.2 16V, pali w trasie przy mega ekonomicznej jeździe poniżej 5l, w mieście i na trasie przy większych prędkościach w 6 litrach się zamykasz :)
kamil - Wto 27 Paź, 2015

to tez pomysł

Anjas, daj znac. Zawsze to jakaś ciekawa alternatywa trupa, szczególnie, ze almera I to samochód nie do zajebania

anjas - Śro 28 Paź, 2015

Kamil, za piątaka możemy sprzedać w "seryjnym" setupie, tzn. z normalnymi fotelami (w międzyczasie wrzuciliśmy 2 kubły, o których kompletnie zapomniałem).
Jak byś chciał zobaczyć furę to dam CI kontakt do Mikana, bo on ją gdzieś ukrywa :D

kamil - Śro 28 Paź, 2015

Spoko, mam w pamięci. Osobiście już bym siedział u Mikana w szopie i kazał mu odpalać, ale wiesz...to dla żony miejskie auto. Musze pogadać i ustalić priorytety :)
anjas - Śro 28 Paź, 2015

Jak dla żony to nie polecam. Lepiej kupić nawet taką almerę z silnikiem 1.4 albo wolnossącym dieslem.
Ten saxo VTS w dieslu też może być OK :)