Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
zefir - Wto 27 Paź, 2015 wrzucilem na FB dzisiaj cos dla CIebie Kamill - Wto 27 Paź, 2015 Nie widziałemkamil - Wto 27 Paź, 2015 Widziałem, dzięki. Już pisałem do kolesiaAnonymous - Wto 27 Paź, 2015 a hotheczowe saxo vts dizel juz sie sprzedało?anjas - Wto 27 Paź, 2015
kamil napisał/a:
Widziałem, dzięki. Już pisałem do kolesia
a może chcesz taką almerę ale w gti? Nasza stoi właściwie od dwóch lat, zrobiliśmy jedynie blacharkę. Ponieważ od roku nią nie jeździłem to myślę, że można by ją było sprzedać
Super ekonomiczna to nie jest ale bezproblemowa. Ile by nie stała to odpala, zapierdala i nie marudzi.Niemy - Wto 27 Paź, 2015
Cytat:
a hotheczowe saxo vts dizel juz sie sprzedało?
nie, właśnie będę je wystawiałAnonymous - Wto 27 Paź, 2015 kamil, to ja bym szedł w to saxo,taniej to sie chyba nie da jezdzić
tez niedługo bede szukał czegos taniego i ekonomicznego dla Tereski ale musi byc większe-berlingo,combo,kangur czy jakiś kombiakKamill - Wto 27 Paź, 2015 Pisz umowę, laweta już czeka.
kamil - Wto 27 Paź, 2015 a ile chcecie za tą Almerę ? ile to pali ?anjas - Wto 27 Paź, 2015 Pali pewnie z 10, może troche mniej. Jak dużo chcesz jeździć to raczej się nie nada. Ale się niw psuje. Zapytam Mikana czy tez by chcial sprzedać.Anonymous - Wto 27 Paź, 2015 Kup sobie Punto 2, najlepiej z motorem 1.2 16V, pali w trasie przy mega ekonomicznej jeździe poniżej 5l, w mieście i na trasie przy większych prędkościach w 6 litrach się zamykasz kamil - Wto 27 Paź, 2015 to tez pomysł
Anjas, daj znac. Zawsze to jakaś ciekawa alternatywa trupa, szczególnie, ze almera I to samochód nie do zajebaniaanjas - Śro 28 Paź, 2015 Kamil, za piątaka możemy sprzedać w "seryjnym" setupie, tzn. z normalnymi fotelami (w międzyczasie wrzuciliśmy 2 kubły, o których kompletnie zapomniałem).
Jak byś chciał zobaczyć furę to dam CI kontakt do Mikana, bo on ją gdzieś ukrywa kamil - Śro 28 Paź, 2015 Spoko, mam w pamięci. Osobiście już bym siedział u Mikana w szopie i kazał mu odpalać, ale wiesz...to dla żony miejskie auto. Musze pogadać i ustalić priorytety anjas - Śro 28 Paź, 2015 Jak dla żony to nie polecam. Lepiej kupić nawet taką almerę z silnikiem 1.4 albo wolnossącym dieslem.
Ten saxo VTS w dieslu też może być OK