PiTT - Czw 28 Maj, 2009 e tam, zwykły cwaniaczek, powinni go tam zgnoić
wychodzę z założenia że jak już popełniam wykroczenie, czyli np. łapią mnie przy prędkości 170 to nie tłumaczę się debilnie albo błagam o niższy wymiar kary
prosta sprawa - jedziesz 200 to liczysz się z tym że mogą Cię złapać i płacisz za swoje
co innego to teksty policji którymi czasami rzucają - najlepiej nie wdawać się w dyskusję bo ani punktów ani kwoty i tak się nie obniży w większości przypadków
po co z siebie robić kretyna
ogólnie nie nawidzę tego programu głównie ze względu na błyskotliwe teksty narratora anjas - Czw 28 Maj, 2009 i tak mu to gówno dało, bo czy jechał 200 czy 170 to i tak 500zł mandatu.Maciusiowy - Czw 28 Maj, 2009 program faktycznie dziwny...kretyni po jednej i po drugiej stronie, zwłaszcza polucjanci czując oddech kamerzysty stają się nagle nader elokwentni (mówią kwiecistą polszczyzną, są nieprzekupni i bawią się grając w dobry-zły glina) - tak w ramach podsumowaniaJanusz - Czw 28 Maj, 2009 Moze nie jest to taka niesamowite jak Straż pożarna jadąca 130km/h z góry po ekspresówce, ale.... chłopaki maj niezła zajawkę http://w71.wrzuta.pl/film/9ipwHii57TIlenny - Czw 28 Maj, 2009 elo, zmieniam temat - był ktoś ostatnio w teatrze na dobrej sztuce...??
dawać mi tu znać - tylko migiem kurde!!! PW z elegancką rekomendacją, dostępnością biletów, cenami...
PieQt - Czw 28 Maj, 2009 ja to bym tylko chciał, że jak mnie policka zatrzyma i będę miał 200, to dadzą tylko 500 zł i 10 - to dość szczodreanjas - Czw 28 Maj, 2009
PieQt napisał/a:
ja to bym tylko chciał, że jak mnie policka zatrzyma i będę miał 200, to dadzą tylko 500 zł i 10 - to dość szczodre
za przekroczenie prędkości powyżej 50km/h dają właśnie 400-500 i 10 punktów. Nie ważne czy przekroczyłeś o 51 czy o 151.
Chyba, że złapią Cię na czymś jeszcze - np. rozmowie przez komórkę, niezapiętych pasach, wyprzedzaniu na ciągłej to wtedy oczywiście się kara kumuluje...
Ale żeby prawnikowi takie elementarne rzeczy tłumaczyć... wstyd... CHRZANEK - Czw 28 Maj, 2009
lenny napisał/a:
elo, zmieniam temat - był ktoś ostatnio w teatrze na dobrej sztuce...??
Nie byli:
-ChrzanekMichał - Czw 28 Maj, 2009 ja byłem na terminatorzeAnonymous - Czw 28 Maj, 2009 na dobrej sztuce owszem, ale nie w teatrze anjas - Pią 29 Maj, 2009
AndreXSi napisał/a:
na dobrej sztuce owszem, ale nie w teatrze
Maciusiowy - Pią 29 Maj, 2009
anjas napisał/a:
za przekroczenie prędkości powyżej 50km/h dają właśnie 400-500 i 10 punktów. Nie ważne czy przekroczyłeś o 51 czy o 151.
wniosek z tego taki, że jak już przekraczać grubo
anjas napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
na dobrej sztuce owszem, ale nie w teatrze
KonradMK - Pią 29 Maj, 2009
Michał napisał/a:
ja byłem na terminatorze
KonradMK - Pią 29 Maj, 2009 koleżanka prosiła o głosy (najchętniej "5" w prawym górnym rogu):
z góry dzięki Gaydek - Pią 29 Maj, 2009 Panowie, czy ktoś z tu obecnych albo znajomych tu obecnych handluje nowymi Mitsubishi? Znajomy kupuje Outlandera (bez VATu ) i w związku z tym przydałby się rabat większy niż taki, jaki dostaje większość klientów z ulicy.