Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Śro 28 Paź, 2015 żonie to kup bilet miesięczny a nie auto Alexxx - Śro 28 Paź, 2015 a ja myslałem, że wszystkie "żony hothecza" jeżdżą LandRoverami, Cayenne albo co najmniej X5...Marek23 - Śro 28 Paź, 2015 Alexxx, nie może być inaczej Kamill - Śro 28 Paź, 2015 Na tym forum LR Cayane i X5 to damskie auta, a mini saxo i yaris męskie hothecze Marek23 - Śro 28 Paź, 2015 A 328i jedzie jak M3 Kamill - Śro 28 Paź, 2015
Marek23 napisał/a:
A 328i jedzie jak M3
Ja tego nie powiedziałem, ja twierdzę że to kierowca jednak nadrabia różnicę Marek23 - Śro 28 Paź, 2015 Gdzieś mi się coś obiło o uszy. Co do kierowcy, obejrzyj swój onboard z Poznania parę razy i popraw te wszystkie błędy to wtedy wyniki będą jeszcze lepsze. Na razie widać dużo do poprawy jak na jazdę torową.Kamill - Czw 29 Paź, 2015 Jak na mój poziom wiedzy to niestety nie mogę znaleźć tam błędów. Na następne tptd wezmę drugi fotel i posadzę instruktora, żeby doszlifować nitkę, w takim momencie jak już się nie ma pomysłów na zbicie czasu to podobno pomaga.kamil - Czw 29 Paź, 2015 Ja pisząc o błędach to bym je przytoczył - tak byłoby fair PiTT - Czw 29 Paź, 2015
kamil napisał/a:
Co jakiś czas, któryś z Was dokonuje przebojowego zakupu furacza za 4-5 k . Tez tak chce ! Potrzebuje mały ekonomiczny samochodzik do miasta. Budżet znany
Proszę o porade, przykłady lub też Wasze oferty - może macie coś do sprzedania
u mnie na dzielni stoi do sprzedania ford ka za 6k
moge cyknac fotki jak chcesz
wyglada calkiem ladniekamil - Czw 29 Paź, 2015 dawaj fotyWalle - Czw 29 Paź, 2015 Ford Ka rdzewieje na poteenge. Szukałbym Yarka.Jakarti - Czw 29 Paź, 2015 a jak Jarek to do Jaczka Czajki
http://toyota-bytom.pl/autokomisPiTT - Czw 29 Paź, 2015