marka jakoś jeszcze nie zawiodła, więc czemu nie VW
Holswagen dobry samochód - MarekS3 bardzo lubi...PieQt - Pią 06 Mar, 2009 Szczepanek powitać, ze zdjęć to podoba mi sie ferrari - jak zawsze zresztą, powiedź, co to za trzykółka na twoich fotach?Szczepanek - Pią 06 Mar, 2009 PieQt, 3 kółka to jest Carver ONE, wynalazek ekstremalny.
przechyla się na zakrętach i bierze dwie osoby.
tutaj jest test - w kolejnych stronach testu moje zdjątka. PieQt - Pią 06 Mar, 2009 kurcze jakby mój brabus nie był spowolniony skrzynia, to bym go zrobił ... a takto szybszy jest - teoretycznie
fajne to, tylko trzeba się przyzwyczaić do tego pochylania w zakrętachPieQt - Pią 06 Mar, 2009 dobra nie dopatrzyłem się ceny - mój brabus jest bezkonkurencyjny w takim razie - za tyle kasy mam nowe EVO :-/Szczepanek - Pią 06 Mar, 2009 no właśnie, kiedy usłyszałem cenę, od razu przestało mi się to wszystko podobać.
Smarcik Brabus? konkret, zawsze lubiłem Brabusiki
PieQt - Pią 06 Mar, 2009 tylko mój jest czarny i na konkretnej feldze nie takiej podpierdułceSzczepanek - Pią 06 Mar, 2009 UUUUoooo to ja myślałem, że tylna felga Brabusa jest konkret.
Masz jakieś jedno zdjęcie na feldze? PieQt - Pią 06 Mar, 2009 to co pokazałeś, to jest jakaś wąska 15
nie mam niestety, na wiosnę muszę zrobić jakąś amartorską sesję sobiepcs - Pią 06 Mar, 2009 mnie bardziej rozjebala waga tej motorynki ... 650kg to wazy wybebeszona 5tka.Szczepanek - Pią 06 Mar, 2009 PieQt, można razem skombinować jakieś amatorskie zdjęcia... SMARTA Kamilbike - Pią 06 Mar, 2009 taka 'trajka' ostatnio stala na szczesliwickiej, na chodniku przed jednym z wejsc na klatke schodowa 100m od petli autobusowej Chyba ktos koniecznie chcial sie pokazack-mart - Pią 06 Mar, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Szczepanek napisał/a:
marka jakoś jeszcze nie zawiodła, więc czemu nie VW
Holswagen dobry samochód - MarekS3 bardzo lubi..
Przeciez on sam ma paska gti, tylko ze w dyszlu. Wiec w jakims tam sposob jest zwiazany z VW Anonymous - Pią 06 Mar, 2009 Witam wszystkich.
Gustav mi podrzucił link na forum i widzę, że tu sami swoi. Od przeszło roku mam Pyzia 106 XSi 1.6. Mała bestyjka kosztująca więcej niż utrzymanie kobiety ale normalnie kocham ten wóz Na ten sezon może uda się pokazać na kilku kajtkach. Kubeł, szelki i kiera już czekają na montaż.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na wąskich, ciasnych, krętych asfaltach