ale czerstwe
WASA usta pełne nasieniaKonradMK - Pią 29 Maj, 2009 no wiem że czerstwe jak bułka twojej starej ale spełniam prośby bo jestem dobry jak chleb a nie jak ty - cwaniak, cham i prostak! PieQt - Pią 29 Maj, 2009
anjas napisał/a:
PieQt napisał/a:
ja to bym tylko chciał, że jak mnie policka zatrzyma i będę miał 200, to dadzą tylko 500 zł i 10 - to dość szczodre
za przekroczenie prędkości powyżej 50km/h dają właśnie 400-500 i 10 punktów. Nie ważne czy przekroczyłeś o 51 czy o 151.
Chyba, że złapią Cię na czymś jeszcze - np. rozmowie przez komórkę, niezapiętych pasach, wyprzedzaniu na ciągłej to wtedy oczywiście się kara kumuluje...
Ale żeby prawnikowi takie elementarne rzeczy tłumaczyć... wstyd...
no właśnie to nie jest takie oczywiste
normalnie policja przy takim przekroczeniu zaczyna mówić o sprowadzeniu niebezpieczeństwa w ruchu drogowym i chcą zabierać prawko - więc jak tylko dają mandat 500 i 10 punktów, to jest mega łagodnie.KonradMK - Pią 29 Maj, 2009 anjas - Pią 29 Maj, 2009 eee tam, zawsze jak oglądam "uwaga pirat" to za przekroczenie powyżej 50km/h dają 400-500zł i 10 punktów. Tak stanowi taryfikator. Nigdy nie widziałem, żeby chcieli zabierać prawko.
W jednym odcinku było nieźle, bo najpierw dali jakiejś babie 500 i 10 za to, że jechała 92 na godzinę a było ograniczenie do 40 (a ograniczenie z dupy, kawał prostej drogi, szeroko, mały ruch) a potem lecieli za kimś autostradą ze 20kilometrów. Gość zapierdzielał ML'em ponad dwie paki, dorwali go dopiero na bramkach autstrady i ten koleś dostał dokładnie tyle samo mandatu i punktów co ta babka wcześniej.k-mart - Pią 29 Maj, 2009
Cytat:
Znam wieksze forum (hothatch.org) gdzie dyskusje są tak wyofftopowane że czasami maja po kilkanascie stron, ale dzieki temu tworzą się więzi i luzna atmosfera. Nikomu to nie przeszkadza, każdy znajduje to czego chce. Nawet na BKP nie ma takiego rygoru.
Jak w tytule.. Inne kluby podejmują ciekawe inicjatywy które nie tylko zbliżają do siebie klubowiczów ale zachęcają innych do wstąpienia w szeregi.. Dla przykładu:
III Ogólnopolski Zlot Astra Klub Polska - klub ma dopiero 3 lata i proszę..
ZLOT AKP
Trackday Hothatch.org w Lublinie:
Hothatch - Lublin
Zlot Fiesta Klub Polska w Poznaniu:
FKP Tor Poznań
No i coś co najbardziej mi się spodobało.. Akcja "Spełniamy marzenia" klubu hothatch.org:
HOTHATCH Spełnia marzenia
Jeśli masz wątpliwości co do samej Miniawy i dylematu która edycja - przeczytaj może subiektywny test R56-ki pewnego użytkownika starszej wersji..
http://www.hothatch.org/i...c...5&Itemid=34
->http://www.racingforum.pl...ic=35187&st=260Anonymous - Pią 29 Maj, 2009 KonradMK - Pią 29 Maj, 2009 "Ma się FEFK od kogo uczyć.. Niestety ale nasz klub to marne badziewie przy wymienionych I tu wcale nie decyduje wielkość klubu bo hothatch jest malutkim klubem a spójrzcie co potrafi.. "
dasz wiarę...?????? Majk, jesteś dumny?k-mart - Pią 29 Maj, 2009 Duma mnie rozpiera gdy pomysle ze moja kupa ma w tym udzial KonradMK - Pią 29 Maj, 2009 a moja?k-mart - Pią 29 Maj, 2009 No wielki, proste! Ale Ty walisz grubego stolca w ustawione tematy gdy ja pokrywam calosc sraczka M - Pią 29 Maj, 2009 a moja?k-mart - Pią 29 Maj, 2009 Musze przyznac ze bez Ciebie eM nudzilo by mi sie na naszym forum
Janusz - Pią 29 Maj, 2009 na Tym pierwszym forum BMW wypowiada sie Lagadula: "skąd ja to znam"...... a skąd ja go znam??