To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

kamil - Pią 30 Paź, 2015

małe miejskie, Iwonka robi trase w nonstop kolor korkach a BMW w korkach ściąga 15-16 litrów i jest duża. My musimy mieć niestety dwa auta bo ciągle coś załatwiamy, dzieciaki wozimy, odwozimy. Jeden samochód u Nas to trochę problem...dlatego szukam jakiegoś malucha z małym spalaniem
PiTT - Pią 30 Paź, 2015

kamil napisał/a:
małe miejskie, Iwonka robi trase w nonstop kolor korkach a BMW w korkach ściąga 15-16 litrów i jest duża. My musimy mieć niestety dwa auta bo ciągle coś załatwiamy, dzieciaki wozimy, odwozimy. Jeden samochód u Nas to trochę problem...dlatego szukam jakiegoś malucha z małym spalaniem

po prostu nie wypada nie miec 2 auto "na" wilanowie :rotfl:
hehe, spoko, kumam temat
niemniej jednak nawet jak bmw spali 2x wiecej to i tak szybko nie przepalisz tych 6 tys ktore chcesz przeznaczyc na fure ;D
i do tego bejca w automacie... kurde na korki mistrz a Ty jakiegos parcha jej chcesz wcisnać xD

Jakarti - Pią 30 Paź, 2015

15 litrow spalanie w takim bmw?
ja yebe.

kamil - Pią 30 Paź, 2015

spali mniej, ale problem drugiej fury nadal pozostaje, A optymalnie fura + finał u Marka to 4 k wtedy już robi się akceptowalnie
kamil - Pią 30 Paź, 2015

no jak jedziesz 5 km i stoisz ciągle w korku to niestety tak to wychodzi. Na szczeście w ruchu mieszanym jest to 10l a w trasie 8 więc jako fura na wyjazd idealna
PiTT - Pią 30 Paź, 2015

Jakarti napisał/a:
15 litrow spalanie w takim bmw?
ja yebe.

to ten sam silnik co ja mialem
realnie w miescie 12l.
no chyba ze korek non stop z predkoscia 5km/h to i 20l. moze pokazac
to bardzo oszczedne auto jest, w trasie 8.x na lajcie

dlatego ja nawet nie widziałbym pakowania gazu w taki motor... jak zwykle Kamil tworzy całą teorię do problemu z wysokim spalaniem tak aby miec pretekst do zakupu saxo vts albo 106 s16 :D

PiTT - Pią 30 Paź, 2015

kamil napisał/a:
no jak jedziesz 5 km i stoisz ciągle w korku to niestety tak to wychodzi. Na szczeście w ruchu mieszanym jest to 10l a w trasie 8 więc jako fura na wyjazd idealna

podając takie warunki to nawet yaris w benie bedzie spalał pod 10l. w mieście... :)
faktycznie ten saxiak od Niemego będzie najlepszym rozwiązaniem...
ale czy nie potrzebujecie w takim razie auta 5d?
jak niby Iwona ma się pakować z dzieciakami do 3d saxo? :>

kamil - Pią 30 Paź, 2015

normalnie, otwiera drzwi, pochyla oparcie i każe włazić dzieciakom :)
PiTT - Pią 30 Paź, 2015

to juz totalnie nie czaje tej wizji zakupu uzytkowego auta :D
jak juz to bierz 5d

MoRToN - Pią 30 Paź, 2015

Kenet napisał/a:
To może pierwsza Octa w RSie, albo chociaż Fabia? 1.9 TDI mało spali :jupi:

Moc i kompetencja:

http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6ycYaB.html

I od razu na gwincie, jak prawdziwe e36!

"GWINTY"

Jak krowa w siodle do woza! ! (czy jak to tam było)

was79 - Pią 30 Paź, 2015

PiTT napisał/a:
to juz totalnie nie czaje tej wizji zakupu uzytkowego auta :D
jak juz to bierz 5d

Jarek 3d jest tak skonstruowany, że przesuwałem fotel wchodziłem do środka schylony i pakowałem dzieciaka. Serio nieprawdopodobne, jak dobra to jest konstrukcja :)

PiTT - Pią 30 Paź, 2015

czyli potrafi zaskoczyc nie tylko na ulicy
was79 - Pią 30 Paź, 2015

No nie, na parkingu też :rotfl:
Kamill - Pią 30 Paź, 2015

Auta 3D im mniejsze, tym łatwiej wsiąść na tylną kanapę. W ibizie wchodziło się jak do bunkra, kanapa była w huj głęboko za słupkiem B, szybciej przez bagażnik bym tam dziecko wrzucił niż przez drzwi ;)
B-Rey - Pią 30 Paź, 2015

W 3d jest jednym warunek; że przesunięty fotel wraca po przesunięciu w pierwotną pozycję a nie tak jak np. w FN2 :rotfl: