Grozisz MI ?;DAnonymous - Sob 07 Mar, 2009 Mi do tego nie mieszajmi - Nie 08 Mar, 2009 oj - chyba muszę wyjąć narząd, bo się tu nieco grifinek rozbestwił...Jakarti - Pon 09 Mar, 2009
griffin10 napisał/a:
oj - chyba muszę wyjąć narząd, bo się tu nieco grifinek rozbestwił...
dokladnie tak.
pamietaj Mlody Uzytkowniku, ze jestes tutaj NOWY, wiec moze warto posluchac innych??
MAMY DO WSZYSTKICH PROSBE o KULTURALNIEJSZE WITANIE NOWYCH UZYTKOWNIKOW.
zarty, zartami, siostry i matki ale prosze nie zapominac, ze zart przestaje byc smieszny jak mowimy go 100 razy. jesli musicie zartowac to bardzo prosze wytezyc umysl i moze wymyslec cos oryginalnego.
i bardzo prosze nie komentowac tego postu tutaj. PW, inny temat itp.
chcialbym rowniez dodac, ze WIELKI BRAT bedzie na WAS patrzyl i wszystko co bedzie reprezentowalo marny poziom bedzie kasowane.
OKA?
dziekuje.CHRZANEK - Pon 09 Mar, 2009 Witam wszystkich nowych uzytkowników samochodów typu hothatch.
Mam nadzieje że będziecie się tu dobrze czuli, a wasza obecność na naszym forum wniesie wiele ciekawego.
(PS: Jaka - ładnie ?? )Jakarti - Pon 09 Mar, 2009 rozumiem, ze sie nabijasz i dobrze wiesz o co chodzi bo nie wiem jak sie do tego ustosunkowac..Anonymous - Wto 10 Mar, 2009 Dzień dobry FreeMan - Wto 10 Mar, 2009
Siara napisał/a:
Dzień dobry
Dzien Dobry.Bart - Wto 10 Mar, 2009 yo man, pochwal się samochodem Gaydek - Wto 10 Mar, 2009 Siara, piona .Anonymous - Wto 10 Mar, 2009 Witam nowego uzytkownika samochodu typu hothatch(lub nie-hothatch)
Mam nadzieje że będziesz się tu dobrze czuł, a Twoja obecność na naszym forum wniesie wiele ciekawego.Janusz - Wto 10 Mar, 2009 siema Siara, ile masz niutków Gaydek - Wto 10 Mar, 2009 340 Nm Bart - Wto 10 Mar, 2009 łaaaał, ale momęd!Gaydek - Wto 10 Mar, 2009 Nie no... nie jest źle. Dobre auto .