Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
olek - Pią 30 Paź, 2015 jak sie takie cuda dzieja to na 100% honda.Loko - Sob 31 Paź, 2015 Ewentualnie renault PiTT - Nie 01 Lis, 2015
kamil napisał/a:
małe miejskie, Iwonka robi trase w nonstop kolor korkach a BMW w korkach ściąga 15-16 litrów i jest duża. My musimy mieć niestety dwa auta bo ciągle coś załatwiamy, dzieciaki wozimy, odwozimy. Jeden samochód u Nas to trochę problem...dlatego szukam jakiegoś malucha z małym spalaniem
srednie spalanie z 2 km w korku... chyba musze pomyslac o takim bmw jak masz skoro tak malo Ci to pali
kamil - Nie 01 Lis, 2015 Pitt, ale masz wyzerowane i po 2 km to pewnie, ze tak ci wskaże. Jak pojeździsz ze 200 km na takim dystansie w korkach to pewnie mniej Ci wyskoczy niż u mnie. Dobiłem na tankowaniu do 400 i średnie mam już 14,7 Dodam, ze całe 400 km to trasy 5 km w korku i kilka razy rundka do dziadów.PiTT - Nie 01 Lis, 2015 no pewnie, zartuje sobie, srednio w miescie do 12 mi wychodzi
ja nadal jestem zdania ze Iwona z dzieciakami powinna jezdzic bezpiecznym bmw w automacie a Ty sobie poszukaj cos malego, zwinnego
nie pchaj zony z dziecmi do jakiegos szmelcu za 4k...Maciusiowy - Nie 01 Lis, 2015 12 w mieście? PiTT - to jaki Ty tam masz silnik? Mi okta pali 13 w mieście...lukp - Nie 01 Lis, 2015 Niestety we Wroclawiu wiecej sie stoi z rana niz jedzie
Pewnie te 12 spalanie to w porannych korkach jadac do pracyAnonymous - Nie 01 Lis, 2015 mi zawsze stoi z rana,obojetnie czy we wrocku czy w bielsku czy w niu jorkukaroluPL - Nie 01 Lis, 2015 dyskusja jak zwykle twórcza i na temat Kenet - Nie 01 Lis, 2015 Gdyby piano black było takie złe nie oferowaliby tego w Octavii RS...
To chyba kończy dyskusję Alexxx - Pon 02 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
mi zawsze stoi z rana,obojetnie czy we wrocku czy w bielsku czy w niu jorku
Szach Mat lukp - Pon 02 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
mi zawsze stoi z rana,obojetnie czy we wrocku czy w bielsku czy w niu jorku
rabi to dobrze ze dajesz rade zajcev_28 - Pon 02 Lis, 2015 może Łada Niva?PiTT - Pon 02 Lis, 2015
Maciusiowy napisał/a:
12 w mieście? PiTT - to jaki Ty tam masz silnik? Mi okta pali 13 w mieście...
1.4tsi 160KM (kompresor+turbo)
12 srednio wychodzi, ale do roboty mam 4.5km i co chwila światła
realnie 10 po miescie takim jak stolica Cartoon - Pon 16 Lis, 2015 Mamy tu kogoś od dobrych cen na nowe Ople?