to cc podobno nie jezdzi za fajnie i trzeba troche w niego zainwestowac, bo zapuszczony jest
ztcw to w tym roku juz raz zmienil wlasciciela LOLAnonymous - Sob 22 Gru, 2007 Radziu a to -> http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4016288 ?? !!kubas - Sob 22 Gru, 2007 jejku jejku marcel ta r5 to jest mega gdybym mial tak tysia zbednego to juz bym po nia jechal !!Stacho - Sob 22 Gru, 2007 Ta mazda na allergo stoi juz z 7-8 miesięcy
W pierwszym ogłoszeniu było wszystko ok
W drugim że Turbo jest padnięte i samochód kopci na biało
i za każdym razem coś innego i cena z 12900 spadła na 6900 )rasta - Sob 22 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
kiedy twój będzie tak wyglądał.
Co masz na myśli chłopaku, he ?? Pijesz do mojego wypasionego zderzaczka LOL
CHRZANEK napisał/a:
Co do starego ST to najbarziej mi sie podobają te... wskaźniki dodatkowe których nawet w RSie nie ma ( )
"oferty z ceną na mail kbps@poczta.onet.pl (cena w ogloszeniu jest podana ot tak sobie :)"
chyba na tysiaku sie nie skonczy w przypadku tego auta.... za 1k to stala by juz
u mnie :PAnonymous - Sob 22 Gru, 2007
hehhe nigdy w zyciu bym tego nie kupil... mial to chlopak z mojego miasta, silnik swapowany, straszny drut pod maska, z tego co pamietam to turbina jezdzila jakis czas bez smarowania LOL
Auto tylko z daleka wyglada w miare
Poza tym sam fakt, ze drugi raz w tym roku zmienia wlasciciela daje do myslenia wasq - Sob 22 Gru, 2007
za 1000 ona nie pojdzie czlowiek wsadzil w nia duzo serca duzo kasyAnonymous - Nie 23 Gru, 2007 Fajna Ibiza:
http://allegro.pl/item281...z_nie_leon.htmlwasq - Nie 23 Gru, 2007
Ibiza Kteino juz ja sprzedaje spory czas chyba ludzie sie boja aut ktore maja zwiekszona mocBaRtO_206GT - Nie 23 Gru, 2007 Ja niestety na koniec roku jestem bez grosza a chetnie bym kupil.. slicki Yokohama: