Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kosmita - Wto 24 Lis, 2015 Mercedes a250 z automatem, ktoś coś wie nt tego silnika? Psuje sie to ? Zawieszenie amg jest ok?zajcev_28 - Pon 30 Lis, 2015 http://otomoto.pl/oferta/...o-ID6y4jar.html
ktoś zna? coś wie?Kamill - Pon 30 Lis, 2015 400k km, przecież to reno, nawet się jeszcze dobrze nie dotarł, brał bym w ciemno.PiTT - Pon 30 Lis, 2015 a wnetrze wyglada lepiej niz w bmw i mercach z przelotami ponizej 100tys zajcev_28 - Pon 30 Lis, 2015 Dokładnie o to mi chodzi, nie jestem typem osób które biją konia do przebiegu, bo kupiłem auto z przebiegiem 100 000, a ile ma na prawdę to tylko Wróżbita Maciej wie.. Auta z przebiegiem 150 000 są dużo bardziej "zgnojone" od tego..Kamill - Pon 30 Lis, 2015 Słusznie.Rasputin - Pon 30 Lis, 2015 To Megane stało z pół roku temu u dealera za 17 000pln. Sam sie zastanawiałem czy go nie łyknąć. Kupił go ten handlarz z nadzieja na szybki szmal i juz pół roku sie z nią buja. Więc spokojnie negocjacje zaczynałbym od 20k i schodził w dół Anonymous - Pon 30 Lis, 2015 Dziwne ze handlarzyna nie odkręcił licznikazajcev_28 - Pon 30 Lis, 2015 Polski salon, serwisowane na bieżąco w ASO, może zbyt duże ryzyko do kręcenia?PiTT - Pon 30 Lis, 2015 prawda to jest taka ze jak ktos kupuje od niemca diesla klasy premium i wierzy ze po 5 latach ma przebieg 100 tys to na serio musi mieć duży bufor łatwowierności
oczywiście są przypadki że ktoś mało jeździ, ale...
takie auta idą od ręki wśród znajomych albo prosto do salonu na wymianę
jakoś nie widzę opcji oddawania perełki do komisu u turka tylko dlatego aby rozkrecic ruch w lokalnych biznesach...
jak bede sprzedawal swoje auto to najpierw znajomi, pozniej salon... na cholere mam wstawiac do komisu? chyba ze mam cos do ukrycia i nawet salon nie chce mi przyjac fury w rozliczeniu...
każdy kto chociaż raz szukał używanej fury doskonale wie o co chodzi a okazje to co najwyżej masz w smyku na dziecięce obuwie...zajcev_28 - Pon 30 Lis, 2015 jeśli śpię na hajsie, to nie pucuję się i nie sprzedaje na własną rękę, tylko oddaje do salonu i biorę nową sztukę .. ja to tak widzę ale mogę się mylić, biedny jestem, to nie znam tych realiów.PiTT - Pon 30 Lis, 2015
zajcev_28 napisał/a:
jeśli śpię na hajsie, to nie pucuję się i nie sprzedaje na własną rękę, tylko oddaje do salonu i biorę nową sztukę .. ja to tak widzę ale mogę się mylić, biedny jestem, to nie znam tych realiów.
rozmawiamy w tym przypadku o autach klasy premium za 200+
zakladam ze wlasciciel takiej fury ma inne podejscie do sprzedazy auta niz taki kupujacy nowa fure do 100kB-Rey - Pon 30 Lis, 2015 Tak jak piszą wyżej. To Megane stało kilka miesięcy temu za ok. 17k w salonie Renault. Był link na forum. Ogólnie wnętrze nie wygląda źle jak na taki przelot i Renault. Handlarz rzeczywiście dziwny bo niby nic nie ukrywa a próbuje sprzedać dobre parę tysięcy drożej. Wychodzi na to że go chyba umył i wyplakował za 7,5k zł.zajcev_28 - Pon 30 Lis, 2015 Dzięki, zobaczymy, może wybiorę się go oglądnąć Janusz - Wto 01 Gru, 2015
B-Rey napisał/a:
Tak jak piszą wyżej. To Megane stało kilka miesięcy temu za ok. 17k