To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

kosmita - Wto 24 Lis, 2015

Mercedes a250 z automatem, ktoś coś wie nt tego silnika? Psuje sie to ? Zawieszenie amg jest ok?
zajcev_28 - Pon 30 Lis, 2015

http://otomoto.pl/oferta/...o-ID6y4jar.html

ktoś zna? coś wie?

Kamill - Pon 30 Lis, 2015

400k km, przecież to reno, nawet się jeszcze dobrze nie dotarł, brał bym w ciemno.
PiTT - Pon 30 Lis, 2015

a wnetrze wyglada lepiej niz w bmw i mercach z przelotami ponizej 100tys :rotfl:

Dokładnie o to mi chodzi, nie jestem typem osób które biją konia do przebiegu, bo kupiłem auto z przebiegiem 100 000, a ile ma na prawdę to tylko Wróżbita Maciej wie.. Auta z przebiegiem 150 000 są dużo bardziej "zgnojone" od tego..
Kamill - Pon 30 Lis, 2015

Słusznie.
Rasputin - Pon 30 Lis, 2015

To Megane stało z pół roku temu u dealera za 17 000pln. Sam sie zastanawiałem czy go nie łyknąć. Kupił go ten handlarz z nadzieja na szybki szmal i juz pół roku sie z nią buja. Więc spokojnie negocjacje zaczynałbym od 20k i schodził w dół :D
Anonymous - Pon 30 Lis, 2015

Dziwne ze handlarzyna nie odkręcił licznika

Polski salon, serwisowane na bieżąco w ASO, może zbyt duże ryzyko do kręcenia?
PiTT - Pon 30 Lis, 2015

prawda to jest taka ze jak ktos kupuje od niemca diesla klasy premium i wierzy ze po 5 latach ma przebieg 100 tys to na serio musi mieć duży bufor łatwowierności :D
oczywiście są przypadki że ktoś mało jeździ, ale...
takie auta idą od ręki wśród znajomych albo prosto do salonu na wymianę
jakoś nie widzę opcji oddawania perełki do komisu u turka tylko dlatego aby rozkrecic ruch w lokalnych biznesach...
jak bede sprzedawal swoje auto to najpierw znajomi, pozniej salon... na cholere mam wstawiac do komisu? chyba ze mam cos do ukrycia i nawet salon nie chce mi przyjac fury w rozliczeniu...
każdy kto chociaż raz szukał używanej fury doskonale wie o co chodzi a okazje to co najwyżej masz w smyku na dziecięce obuwie...

jeśli śpię na hajsie, to nie pucuję się i nie sprzedaje na własną rękę, tylko oddaje do salonu i biorę nową sztukę .. ja to tak widzę :) ale mogę się mylić, biedny jestem, to nie znam tych realiów.
PiTT - Pon 30 Lis, 2015

zajcev_28 napisał/a:
jeśli śpię na hajsie, to nie pucuję się i nie sprzedaje na własną rękę, tylko oddaje do salonu i biorę nową sztukę .. ja to tak widzę :) ale mogę się mylić, biedny jestem, to nie znam tych realiów.

rozmawiamy w tym przypadku o autach klasy premium za 200+
zakladam ze wlasciciel takiej fury ma inne podejscie do sprzedazy auta niz taki kupujacy nowa fure do 100k

B-Rey - Pon 30 Lis, 2015

Tak jak piszą wyżej. To Megane stało kilka miesięcy temu za ok. 17k w salonie Renault. Był link na forum. Ogólnie wnętrze nie wygląda źle jak na taki przelot i Renault. Handlarz rzeczywiście dziwny bo niby nic nie ukrywa a próbuje sprzedać dobre parę tysięcy drożej. Wychodzi na to że go chyba umył i wyplakował za 7,5k zł.

Dzięki, zobaczymy, może wybiorę się go oglądnąć ;)
Janusz - Wto 01 Gru, 2015

B-Rey napisał/a:
Tak jak piszą wyżej. To Megane stało kilka miesięcy temu za ok. 17k

bardzo dobry $$