kit34, jaki problem niemożliwy do naprawy w Twojej 106 skłonił Cię do zarejestrowania się na tym forum aby szukać pomocy ?
co to wywiad srodowiskowy tu sie tylko witamy
na razie wszystko gra, brakuje mi tylko mocy hantli ale to spytam pozniejAnonymous - Pią 13 Mar, 2009
ps napisał/a:
Masz siostre??
nie , ale brata. zainteresowany PieQt - Pią 13 Mar, 2009
kit34 napisał/a:
tu sie tylko witamy
witamAnonymous - Pią 13 Mar, 2009 czesc czesc czescAnonymous - Pią 13 Mar, 2009 Kłaniam się Młody Papież - Pią 13 Mar, 2009
Owsik napisał/a:
Kłaniam się
no i już Cie lubie Michał - Pią 13 Mar, 2009 Mam nadzieje że będziesz się tu dobrze czuł, a twoja obecność na naszym forum wniesie wiele ciekawego.mi - Pią 13 Mar, 2009
kit34 napisał/a:
ps napisał/a:
Masz siostre??
nie , ale brata. zainteresowany
Owsik napisał/a:
Kłaniam się
Jeśli jesteście rodziną - witam Was serdecznie, jeśli nie jesteście - również witam, choć już bez ekscytacji Anonymous - Pią 13 Mar, 2009 Witam nowego uzytkownika samochodu typu hothatch.
Mam nadzieje że będziesz się tu dobrze czuł, a Twoja obecność na naszym forum wniesie wiele ciekawego.M - Pią 13 Mar, 2009 Banda ignorantówKamilbike - Pią 13 Mar, 2009 Witamy witamy i do wspolnego udzielania sie na forum zapraszamy
ps napisal zebys "czul sie jak w domu", co nie znaczy ze masz tu latac w samych gaciach Vlodarsky - Pią 13 Mar, 2009 witam was chłopaki !!!
Mam nadzieje że będziesz się tu dobrze czuł, a twoja obecność na naszym forum wniesie wiele ciekawego. martin.h - Pią 13 Mar, 2009 Witam nowychAnonymous - Pią 13 Mar, 2009 Witam wszystkich!
Trafiłem do was z polecenia Gustava i mam siostre Jestem szczęśliwym posiadaczem 106 rallye mk1 , aczkolwiek 106 sie chyba nie cieszy że jestem jego właścicielem-zwłaszcza po tej zimie 106 - Pią 13 Mar, 2009 witam. to chyba pierwsza s1 na forum.. poka foty...