Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
106 - Wto 01 Gru, 2015 to auto w salonie jest niesprzedawalne
przyjeli w rozliczeniu, doliczyli jakis grosz i wyfakturowali do komisu który ma większe
możliwosci sprzedazy auta z takim przebiegiem... wilk syty i owca cała CHRZANEK - Wto 01 Gru, 2015 400.000km przynajmniej brzmi realnie
Lubie te ogłoszenia typu 10letni samochód z przebiegiem ("magiczne") 190.000km Cartoon - Wto 01 Gru, 2015 Fabia, którą tu wrzucałem ma 136kkm a jest z 2001r
Jak będę sprzedawał C-maxa to też wielkiego przebiegu nie będzie miał - kupiłem go w czerwcu 2013 a teraz ma 50kkm
Cuda się zdarzają 106 - Wto 01 Gru, 2015 będę miał cordobe 2003r, rejestracja 2004, I wł., 1.4 benzyna, 52000 km michool_vt - Wto 01 Gru, 2015 kusisz Janusz - Wto 01 Gru, 2015
michool_vt napisał/a:
kusisz
nie pisał ze bedzie zielona... gdyby napisała, to by kusił Kenet - Śro 02 Gru, 2015 Rezerwuje Cordobę!EmerytRs2 - Śro 02 Gru, 2015 Juz wzialem Ci Fabie. Panowie do sprzedania hyundai i30 mojego Taty. 2008 rok listopad produkcja. Rejestracja i pierwsze jazdy w marcu 2009r. Produkcja korea. Przebieg 128kkm pierwszy wl salon polska serwisowany. BezwypadkowyNBL - Śro 02 Gru, 2015 EmerytRs2, a cena?
skoro już o autach mowa, może oddam nie długo moja fieste 2010 r econetic ( diesel ) z ultra niskim przebiegiem 62 tyś ktoś przebije?EmerytRs2 - Śro 02 Gru, 2015
EmerytRs2 napisał/a:
Juz wziąłem Ci Fabie. Panowie do sprzedania hyundai i30 mojego Taty. 2008 rok listopad produkcja. Rejestracja i pierwsze jazdy w marcu 2009r. Produkcja korea. Przebieg 128kkm, pierwszy wl salon polska, serwisowany. Bezwypadkowy, bezawaryjny egzemplarz garażowany mało jeżdżony głownie robił trasy na drogach szybkiego ruchu. silnik 1,5crdi 90 km bez żadnych programów na łańcuchu rozrządu. wyposażenie exclusive 2008r. Jest wszystko co potrzebne w kompakcie. Nowe opony letnie na au kupione przed wakacjami 2015, zimówki na stalli kupione juz kilka sezonów temu, wyglądają jak nowe z m mięsa na każdej trzymane w garażu. spalane średnie poniżej 5l. Kolor Niebieski ala "subaru" 5d hothatch.
24kpln do negocjacji.
Ogólnie niby miałem brac, ale czeka mnie wykończenie mieszkania, dwa chciałem jakieś kombi. Trzy może będę musiał zał własna dział gospodarczą (wtedy leasing dla mnie najlepsza opcja?)Janusz - Śro 02 Gru, 2015
EmerytRs2 napisał/a:
(wtedy leasing dla mnie najlepsza opcja?)
jesli bedziesz miał odpowiednie przychody EmerytRs2 - Śro 02 Gru, 2015 imo jedno z drugim nie ma nic wspólnego, place ratę wliczam w koszty i chyba tyle.Cartoon - Śro 02 Gru, 2015
EmerytRs2 napisał/a:
imo jedno z drugim nie ma nic wspólnego, place ratę wliczam w koszty i chyba tyle.
Żeby dostać leasing musisz udowodnić, że firma sobie dobrze radzi Dużo więcej papierów niż przy zwykłym kredycie.Janusz - Śro 02 Gru, 2015
Cytat:
imo jedno z drugim nie ma nic wspólnego, place ratę wliczam w koszty i chyba tyle.
imho... nie wiem jak jest teraz ale kiedys leasing był opłacalny jak się miało przychody takie żeby było po co generować koszty
ale ja nie miałem nigdy leasingu wiec nie będę udawał eksperta Cartoon - Śro 02 Gru, 2015 Trzeba tylko pamiętać, że przy sprzedaży auta po leasingu trzeba zapłacić vat i dochodowy od jego wartości
Ja teraz mam leasing + zawieszoną działalność, więc nie wrzucam nic w koszty a podatki i tak będę musiał zapłacić