Kamill - Pon 15 Lut, 2016 Nie chciał bym kupować mieszkania przy sarmackiej , szczególnie w rejonie miedzy branickiego i klimczaka.
Bloki są postawione ciasno, zawsze brakuje miejsc, straż miejska kosi non stop, trochę jest tam za gęsto, czasami ciężko przejechać.
Jest jeszcze ta ZORA, nie wiem jak tam zaplanowali wjazd, ale jak od sarmackiej to będzie ciągła przepuchanka i ustępowanie sobie miejsca, bo jest max ciasno.
Są nowe osidle przy Kazachskiej i Kieślowskiego, miedzy Szreniawa, a Branickiego, nie były wymienione w tym spisie.
Właśnie w tym kwadracie sarmacka/branickiego/szreniawa pobuowali dużo nowych bloków i wyglądają jak by stał puste. Są schowane poza głownymi ulicami, więc cięzko im dotrzeć z banerem.
Weź sobie wolny dzień, a najlepiej ze 3 i odwiedź te osiedla bo jest tego sporo. A jeszcze dochodzi rynek wtórny.
Nasz blok jest całkiem przyjemny, podwyższony standard, komunikacja bdb, osiedle nie jest zamknięte. Jedyny minus to platformy parkingowe, ale są i normalne miejsca, więc nie wykluczone że ktoś z mieszkaniem sprzedaje normalne.PiTT - Pon 15 Lut, 2016 chciałem coś napisać, ale skoro nie chcesz to nie
co do focusa rs... podobno nie jest tak pięknie jak każdy myślał... sporo osób wycofało się z zamówień po różnych plotkach dot. jakości/trwałości napędu w nowej foce rs
fakt jest taki, że mi gość z salonu forda powiedział że ma dostępne 3 szt. z tej niby całkowicie wyprzedanej puli
nie myślałeś o octavi rs? Kamill - Pon 15 Lut, 2016 Jak bym planował mieszkanie z ogródkiem to bardzo mocno rozważał bym ostoję. Jest naprawdę kameralnie, dużo uliczek jest pozamykanych i są to po prostu deptaki, idealne miejsce na takie mieszkanie z trawnikiem. Jeżeli jedzie tam auto to tylko mieszkańcy bo osiedle jest ślepe, nie ma przejazdu dalej. Szczególnie te bloki jak najbardziej na zachód/północ, czyli jak najdalej Hlonda i rzeczypospolitejPiTT - Pon 15 Lut, 2016 Kamill nie myślałeś żeby być ambasadorem wilanowa? Kamill - Pon 15 Lut, 2016 Przecież jestemkamil - Pon 15 Lut, 2016 Jaka, bardzo bym się ucieszył gdybyś tu zamieszkał. Otworzyli właśnie kebaba
ps. W ostoi kiepsko się negocjuje, ale najbardziej kameralne osiedle.
Robyg buduje na rogu Osi Królewskiej i Rzeczpospolitej. Im dalej w łąke i kierunku ostoi tym lepiej, więcej ciszy i zieleni. Można negocjować.
Ten Wilanów dla młodych spoko tylko i wyłącznie jak będziesz miał okna od strony północ i wschód inaczej będziesz miał widok na ekrany z obwodnicy, ale za to cena jest naprawdę spoko
Buduje tez ktoś nieznany na samym początku Rzeczpospolitej, kończą własnie 5 budynków no Qualia przy plaży Wilanów - 250 mieszkań tam jest - trochę moloch.
Polnord odradzam bo gęsta zabudowa i zostanie Ci budynek na plecach nowej Galerii Handlowej.
To chyba ostatni moment na kupno czegoś sensownego - zaczyna brakować miejsca. Jeszcze kilka inwestycji powstanie, ale obawiam się że cena będzie już iść w górę.PiTT - Pon 15 Lut, 2016 Kamill - Pon 15 Lut, 2016
kamil napisał/a:
Jaka, bardzo bym się ucieszył gdybyś tu zamieszkał.
Tak byś rano szedł na autobus
Jakarti - Pon 15 Lut, 2016
Pitt napisał/a:
chciałem coś napisać, ale skoro nie chcesz to nie
to pisz tylko postaraj sie doszukac jakichs plusow bo minusy wszystkie juz znam
z reszta i tak pogadamy jak bedziesz na miejscu
kamil napisał/a:
Otworzyli właśnie kebaba
to mnie chyba przekonuje ostatecznie!
Kamill napisał/a:
Jak bym planował mieszkanie z ogródkiem to bardzo mocno rozważał bym ostoję.
nie da rady.
jestem z tych co caly dzien / noc lubia miec otwarty balkon i okna i czulbym sie bardzo niekomforotowo mieszkajac na parterze. nie wspomiajac juz o lataniu z pindolem.. PiTT - Pon 15 Lut, 2016 z plusów to masz niedaleko do wylotu z miasta na konstancin
jest tez myjka cisnieniowa ktora calkiem sensownie domywa autoJakarti - Pon 15 Lut, 2016 PiTT,
kebab i myjka cisnieniowa.
jestem juz prawie zdecydowany PiTT - Pon 15 Lut, 2016 sprawdz jeszcze jakosc tego kebaba bo nie wierze ze mieszkancy wpuscili jakies gastro bez premium ceny Kamill - Pon 15 Lut, 2016 Menu mają jak w MAHO, bardzo podobne. Czyli normalne restauracyjne tureckie dania plus kebab w rękę plus dowóz. Czyli wszystko w 1. Ceny za te w łape 12-18, za dania na talerzu 18-40.
To jest chyba jedyna rzecz której brakowało na miasteczku, szczególnie jak sie wychodzi z dzieckiem na spacer i chce sie cos opierdolić na szybko, a nie wchodzić rozbierać sie czekać itp, to była tylko kawa+ciasto, ewentualnie subway.
Oprócz kebsa otworzyli jeszcze burgerownie, gorący pies.PiTT - Pon 15 Lut, 2016 nie żebym się czepiał, ale wychodzisz z dzieciem na spacer żeby opierdolić kebaba?
ale to dobry pomysł jeśli jest czynny np do 24 bo często wracając późnym wieczorem tego właśnie brakowało Kamill - Pon 15 Lut, 2016 A dlaczego nie.