z pewnością wszystkie te dzieciaki się będą bardzo interesowały ostrymi wałkami, tego jaki rodzaj opon wybrać, ze insignia klepie wszystko a rs jest do bani, oraz ze swinia to zło.
poważnie myślicie ze będą siedzieć dzień w dzień i czytać wszystkie posty??
i kto to mówi Maciusiowy - Pią 30 Paź, 2009
bart napisał/a:
Janusz napisał/a:
z pewnością wszystkie te dzieciaki się będą bardzo interesowały ostrymi wałkami, tego jaki rodzaj opon wybrać, ze insignia klepie wszystko a rs jest do bani, oraz ze swinia to zło.
poważnie myślicie ze będą siedzieć dzień w dzień i czytać wszystkie posty??
i kto to mówi
ktoś, kto najlepiej odnajduje się w psychice dziecka CHRZANEK - Pią 30 Paź, 2009 Byłem tam i byłem z NAS dumny...
Tak naprawde głównym celem jest radośc i uśmiech dziecka - w tym przypadku "dziewczynki spod 6tki", ale gdzieś w tle serce mi rośnie że w takich szczytnych sprawach pomimo trudnych czasów potrafimy się zorganizowac i zrobić cos pożytecznego.
Szacun Panowie - naprawde.Rudello - Pią 30 Paź, 2009 Jestem i ja, zaraz wrzuce foty tylko jest ich parę ponieważ Andzelikia nie chciała za bardzo zdjęc.
Uśmiech Andzeliki rósł z minuty na minuty, jej samopoczucie zmieniło się diametralnie... to tylko część pozytywnych zmian które udało mi się zauważyć przed realizacją marzenia w stosunku do tego jak Andzelika była przepełniona radością po realizacji.
Z względu na ograniczenia na oddziale mogliśmy wchodzić tylko dwójkami przez co ciężko było zorganizować wielką fete a niespodzianek mieliśmy sporo. Postanowiliśmy podzielić się na grupy i po kolei dawkować szczęście.
- Dorota Pykosz i Joanna Mirek, Reprezentantki Polski w siatkówce i zawodniczki klubu Muszynianka FAKRO Muszyn wręczyły Andzielice koszulkę z ostatnich mistrzostw i piłkę z podpisami zawodniczek Muszynianki.
-Nastepnie PP i Pieqt wręczyli gry do PS3
-Mick i Chrzanek wręczyli PS3
Ja na koniec poszedłem jeszcze raz zobaczyć jak Andzelika się czuje. To co widziałem ciężko jest opisać słowami. Nasza marzycielka również nie potrafiła wyrazić słowami swoje radości. Ale wszyscy możemy śmiało potwierdzić ze takie zdarzenia i emocje ktore im towarzysza sa najpiękniejszymi chwilami.
Brawa dla wszystkich, Brawa dla Micka ze udało mu sie sciagnać nasze 'złotka' hi5Rudello - Pią 30 Paź, 2009 Zdjęcia
Dorota Pykosz i Joanna Mirek z Andzeliką
PP i Pieqt z Andzeliką
Mick i Chrzanek z Andzeliką
Rudy`s z Andzeliką
ps - Pią 30 Paź, 2009 mistrz!Franek - Pią 30 Paź, 2009 Panowie, spisaliście się! Gratulacje!PiTT - Pią 30 Paź, 2009 Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 zaaaaaaaaaaaaaajebiście Jacek - Pią 30 Paź, 2009 wzruszyłem się. DZIĘKI!PiTT - Pią 30 Paź, 2009 serce się raduje
wzruszające i budujące zarazem
dobra robotaFreeMan - Pią 30 Paź, 2009 Kolejna super akcja.
ps nie sledzilem tego topicu , dokladnie moze padlo juz tu to pytanie... jakie sa dalsze losy naszego pierwszego marzyciela ?bizon - Pią 30 Paź, 2009 super wyszlo, dobra robota chlopaki, cala ekipa realizujaca marzenie dala rade anjas - Pią 30 Paź, 2009 a dlaczego PieQt był w gejerze a nie w ciuszkach HH?
Za takie coś należy sie wykluczenie z klubu, poćwiartowanie, powieszenie i rozstrzelanie (w tej kolejności).Vlodarsky - Pią 30 Paź, 2009 super !! tym razem i ja nie bardzo miałem jak mam nadzieje, że kolejny raz już będę (będzie kolejny raz ? myślę że tak co ?)