To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

vojt3k - Sob 09 Sty, 2010

Na lotnisko wczoraj wpadła policja Kijąą. na szczęście wylogowałem się, bo nie wiem jak tam jest prawnie z upalaniem i jak podchodzą do tematu.

plaza - fajna ta patelnia od strony kosynierów, luksusowo oblodzona

:D

a finalnie dopali mnie kryminalni w centrum, za brawurową jazdę, a akurat lód był na tyle prowokujący, że wykonałem nawrót, i skończyło się na godzinnym sprawdzaniu nas, auta, schowków, portfeli, nawet pod kanapę zaglądali, imei w telefonach itd :D

ruszyłem, przejechałem może 2km minąłem się z kiją patrzę w lusterko Kijaa zawraca i za mną juz niebiesko i głośno :D kolejna kontrola.....

parodia jakaś :)

Greg - Sob 09 Sty, 2010

A dziś w Wawie było małe ślizganie na Stegnach. Udało mi się zajrzeć, późno bo późno, ale co "zboczyłem" to moje, ;D Rasta i Stf ostro dawali w kopnym sniegu. :faja:
ade - Sob 09 Sty, 2010

Tomcat napisał/a:
Panowie, wróciłem właśnie z upalania. Lotnisko Czyżyny, Plaza, Decathlon... Sierrą 2.0 LPG za 700 zł i powiem wam szczerze, że żaden hothatch nie da w zimie tyle frajdy co byle szmelc z RWD na pokładzie. Przypomniałem sobie stare dobre czasy jak całą zimę przejechałem bokiem w moim starym Volvo... Było epicko, prawie tak epicko jak w:
http://www.youtube.com/watch?v=pazQoQbe8UY

Przykro mi przyznać, ale RWD rądzi.

ten bordowy sedan z krakowa??:D:P podkupiliscie go w ostatniej chwili :rotfl:

mi - Sob 09 Sty, 2010

ade napisał/a:

spróbuj awd miast bluźnić.

fydi - Sob 09 Sty, 2010

mi napisał/a:
ade napisał/a:

dokładnie. FWD jest szybsze, a AWD jest jeszcze szybsze i daje więcej frajdy.

M - Sob 09 Sty, 2010

wszystko daje super fun z jazdy jak sie umie auto okiełznać,
rwd daje najłatwiejszy fun z jazdy.

k-mart - Sob 09 Sty, 2010

fwd to huy
mi - Sob 09 Sty, 2010

o - lepiej bym tego nie ujął! :rotfl:
kamil - Sob 09 Sty, 2010

Tak, wczorajsze Stegny były spoko - znowu przypomniałem sobie tą miejscówkę :)
bizon - Sob 09 Sty, 2010

wczoraj spadlo w chooy sniegu, dzis pada marznaca mzawka na przemian z malym gradem. nie trzeba nigdzie jechac zeby upalac, idzie sie o zycie na kazdej ulicy przy 30km/h ;D jest przednio :rotfl:
ade - Sob 09 Sty, 2010

mi napisał/a:
ade napisał/a:

to pisal tomcat:D ale sie zgadzam w 100%, jezdzilem gtkiem, sti my08, audi quattro, i wszytkie wyjezdzaja kosmicznie przodem... juz lepiej mi sie jezdzilo haldexami ale i tak gorzej niz rwd:D nie mialem okazji testowac evo ani skylina gtr (mowie o tych starszych, narazie nie widze opcji na test nowego:P)... ponoc one juz wmiare sie sluchaja i skrecaja...

martin.h - Sob 09 Sty, 2010

ade napisał/a:
jezdzilem gtkiem, sti my08, audi quattro, i wszytkie wyjezdzaja kosmicznie przodem... juz lepiej mi sie jezdzilo haldexami ale i tak gorzej niz rwd:D nie mialem okazji testowac evo ani skylina gtr (mowie o tych starszych)... ponoc one juz wmiare sie sluchaja i skrecaja...

Każde Subaru wyjeżdża przodem, ale kilka modyfikacji i można to zmienić. Evo jest bardziej neutralne, a dzięki aktywnemu dyfrowi można to nawet zmienić w lekką nadsterowność.

fydi - Sob 09 Sty, 2010

pożyczę kiedyś jimny i zobaczycie, że rwd nie jedzie i nie skręca w porównaniu do awd! o!
Misiek_lbn - Sob 09 Sty, 2010

fydi napisał/a:
jimny

kozak fur !! :D
tylko ciasnawo w środku :D

Anonymous - Sob 09 Sty, 2010

Grifin Master of Disaster , Naumiał sie hamować lewa nogą . Kocham ZIMĘ