Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Michał - Wto 24 Mar, 2009 ehehehhe
przecież wiesz że żartuje Anonymous - Wto 24 Mar, 2009 a ja nie .... jak sie mowi ze sie oddzwoni to sie oddzwania a nie rozłacza pozniej M - Wto 24 Mar, 2009 spoko to czekam na pw w razie czegoAnonymous - Wto 24 Mar, 2009 Do skasowania - wątki mnie sie jeblipP - Wto 24 Mar, 2009 chyba pomyłka z tematem..Anonymous - Wto 24 Mar, 2009 To miałem na myśli OSKAR - Wto 24 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
no kopie kopie zoabczymy czy bedzie taki madry jak bedzie chciał cos zrobic
No wiesz co?? Chyba lewa noga z rana byla grana
A ja zdjecie z twojego garazu na pulpicie mam to pojedyncze strone wczesniej.
Ech...Anonymous - Wto 24 Mar, 2009 nie ja prawa i mam sie bardzo dobrze ale ktoś jest parówką dęta i tyle
Lepiej przyjedz i coś ustalimy z fotelami ....OSKAR - Wto 24 Mar, 2009 No chyba jesli chodzi o parowe to tylko jedna osoba mi na mysl przychodzi i to nei ja
Jutro jestem u was od 11:00
Wiec wszystko sie ustali.Anonymous - Wto 24 Mar, 2009 ok ssij OSKAR - Wto 24 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
ok ssij
Sklej bobra no....
Co za nie mily typ dzisiaj
Wpada na forum i krzyczy CHRZANEK - Wto 24 Mar, 2009
Michał napisał/a:
juz jedno zjęcie zrobili
to przed warsztatem
Michał napisał/a:
strone też updatowali.
Zdjęcie jak do nich dojechać z nowego aparatu
W kategorii śmiesznosc daje 10/10 Anonymous - Śro 25 Mar, 2009 specjalnie dla eM'a i w podziękowaniu dla Majka
a tu małe zmiany na chwile coś innego porobimy
ubraliśmy Civica w nowe gumki
się skończyły
była chwila więc zrzuciliśmy dekiel i pojechał do odświeżenia ... i czekamy na węże
i takie tam codzienne życie garażowe
i innowacyjne pomysły Sebastiana
CAI model 21098 JDM
OSKAR - Śro 25 Mar, 2009 Heheheheh widzalem ten pionierski dolot
Bedzi hit jako nowość JDM Michał - Śro 25 Mar, 2009 podobno smiesznie dzisiaj w garażu było ...