zefir - Sob 26 Wrz, 2009 czekam na pelna wersje pelny nadziei PiTT - Sob 26 Wrz, 2009 ściągnąłem Forze3
grafika jest dużo lepsza, teraz już nikt nie powie że GranTurismo ma lepszą grafikę
jeśli chodzi o prowadzenie to jest identyko jak w Forzie2, czyli dla mnie ok
wiadomo że te fury nie skręcają, R8, Ferrarka itd. ale w pełnej wersji jak się wrzuci dobre koło i zawias i wygrzebie kanapy i zbędne wyciszenia to zaczną skręcać M - Sob 26 Wrz, 2009 Pewnie ze nie skrecają, to nie arcade Trzeba sie nauczyc jezdzic Michał - Sob 26 Wrz, 2009 M - Sob 26 Wrz, 2009 ja tak mialem w forzie, jezdze i mysle sobie FCUK ale ten skaj nie skreca. Ale troche nauki zeby okiełznać tego rumaka i zaraz czaskałem super czasy.KonradMK - Wto 29 Wrz, 2009 ciekawe
http://gry.onet.pl/204955...,wiadomosc.html
fajne komentarze. ja też nie lubię grać murzynami chyba że w NBA zefir - Wto 29 Wrz, 2009 nie wiem czy ktos kmini NFL ale najnowszy Madden jest zajebisty,
mase poprawek do poprzednika i naprawde zajebista grywalnosc i swietne odwzorowanie modelu gry.
zwlaszcza tryb kariery jednego zawodnika.
nie bedzie.
w koncu zdali sobie sprawe z tego, ze i tak nie ma podejscia do gt5 anjas - Śro 30 Wrz, 2009
k-mart napisał/a:
nie bedzie.
w koncu zdali sobie sprawe z tego, ze i tak nie ma podejscia do gt5
Dobra, doczytałem. Premiera Forza 3 jest planowana na 23 października 2009.
To w sumie ok. 2 lata po zapowiadanej premierze pełnej wersji GT5 k-mart - Śro 30 Wrz, 2009
anjas napisał/a:
2 lata po zapowiadanej premierze pełnej wersji GT5
czuje cos, ze gt5 nie bedzie skrecalo..MoRToN - Czw 01 Paź, 2009 CZym się różni konosla x`a w wersji elite od arcade poza tym, że ma dysk ?
Arcade można kupić za 700 zł.anjas - Czw 01 Paź, 2009
anjas napisał/a:
Dobra, doczytałem. Premiera Forza 3 jest planowana na 23 października 2009.
To w sumie ok. 2 lata po zapowiadanej premierze pełnej wersji GT5
k-mart napisał/a:
czuje cos, ze gt5 nie bedzie skrecalo..
właśnie przeczytałem, że premiera pełnej wersji GT5 została przesunięta na 2010rok!!!
Ciekawe czy ta gra naprawdę istnieje w wersji produkcyjnej czy to tylko legenda...zefir - Czw 01 Paź, 2009
MoRToN napisał/a:
CZym się różni konosla x`a w wersji elite od arcade poza tym, że ma dysk ?
dyskiem, faceplatem, zestawem headset, i kabel hdmi ma w zestawie;)
nie oplaca sie !!!
do arcade kupisz hdmi w systemie 1,3 na allegro za 30 zl, dysk WD 120GB kosztuje 180zl, headset 30zl, i teraz pomysl czy jest sens doplacac?:)MoRToN - Czw 01 Paź, 2009 tzn nie oplaca sie kupowac elite, tak ?