anjas - Pią 10 Gru, 2010 przyznaje, troche sobie robiłem jaja, ale jak przeczytałem, że ajfon trzyma max 2 dni, a norma to 10 godzin to jaj mi się odechciało (bo się zmarszczyły z żalu)zefir - Pią 10 Gru, 2010 oo kutwa mi OMNIA I przy mega uzytkowaniu trzyma 1.5/2 dni a jak tylko dzwonie i smsuje to 4/5 dni, a ma juz 2 lata anjas - Pią 10 Gru, 2010 co prawda nie telefon, ale Kindle trzyma mi już prawie miesiąc i mam pół baterii... A czytam duuużo i same poważne książki!Bad-i - Pią 10 Gru, 2010
anjas napisał/a:
A czytam duuużo i same poważne książki!
Bonczek - Pią 10 Gru, 2010 Ja sobie zrobiłem żart ale głupi bo nikt nie zrozumiał aluzji. Ajfona co 2 dni muszę podpinac. Nic dziwnego ze zre baterie skoro ma mega zajebisty wyświetlacz nastawiony na jakość a nie oszczędność - to tak jak z benzyna i dyszlem. Zapienilem się.Konrad - Pią 10 Gru, 2010
Bonczek napisał/a:
to tak jak z benzyna i dyszlem.
Czyli ajfon ma większy moment? i nim jeździ? Bonczek - Pią 10 Gru, 2010 Dokładnie, a nie od dziś wiadomo, że nie każdy umie jeździć momentem kosmita - Pią 10 Gru, 2010 ajfon to jest raczej dużo paląca słabo jadąca, ale głośna benzyna
diesel wygląda tak
a tak gaz
Anonymous - Sob 11 Gru, 2010 ja pierdykam !!jak mozna korzystac z telefonu ktory dziala 10 h??Janusz - Sob 11 Gru, 2010
Cytat:
ajfon to jest raczej dużo paląca słabo jadąca, ale głośna benzyna
ze suv w sensie ze?? a konkretniej cadillac escalade
dobra, a gdzie jest turbo bena??Bonczek - Sob 11 Gru, 2010 Eksperci od ajfona oprocz pP i Bad-i`ego miał ktoś? Nie to japa
Propomuje obejrzec film na wykladzie/w pociagu na e52, moze zobaczysz roznice Anonymous - Sob 11 Gru, 2010
Bonczek napisał/a:
Eksperci od ajfona oprocz pP i Bad-i`ego miał ktoś? Nie to japa
Propomuje obejrzec film na wykladzie/w pociagu na e52, moze zobaczysz roznice
tylko ze na e52 , zobaczysz cały film , a na iPonie (:P) pół zefir - Sob 11 Gru, 2010 ja mialem 2g przez kilka tygodni, uwazam ze co do 4g to w europie pojeballllloooo ich z cena, najlepiej wyglada zakup 3gs.
choc obecnie galaxyS i milestone mi sie mega podobuja i na wiosne bede zmienial wraz z abonamentem.kosmita - Sob 11 Gru, 2010
Bonczek napisał/a:
Propomuje obejrzec film na wykladzie/w pociagu na e52, moze zobaczysz roznice
Ja telefonu używam do dzwonienia i sms'ów, a na wykłady zabieram lapa, bateria trzyma podobnie jak w ajfonie Bonczek - Sob 11 Gru, 2010 A mi się nie chce targać laptopa wszędzie, więc używam do tego wszystkiego telefonu - film spokojnie da się obejrzeć, na maksymalnej jasności wyświetlacza. Do tego przejrzę sobie forum, posprawdzam wszystkie skrzynki mail`owe które mnie interesują, ściągnę załączniki, zadzwonię, napiszę parę sms i bateria dalej trzyma. Poza tym z cenami, wiadomo bywa różnie, u mnie finalnie stanęło za ajfona 500zł z haczykiem.
I proszę jeszcze niech któryś ekspert mi pokaże coś z takim wyświetlaczem jak iPhone, pomijam fakt nowego NFS`a na ajfona który wygląda lepiej niż na PSP