To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

pum - Czw 26 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
Kurde, konkurencja masakryczna

to chyba o to chodzi nie?

Marek23 - Czw 26 Kwi, 2012

Nie wiem, nie jeździłem na asfalcie od dacha na Barbórce. Jadę się poturlać.
pum - Czw 26 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
Jadę się poturlać.

tia... każdy tak mówi :devil:

Pum, tylko,że to nie wyścigi na lotnisku. Tu mozesz się zawinąć o drzewo i już nic nie powiedzieć.
pum - Czw 26 Kwi, 2012

czyli z tego co napisałeś wynika najlepiej jakbyś jechał sam w klasie, przeturlał się po oesie i zgarnął puchara?

bo jeśli planujesz się przeturlać to co cię konkurencja obchodzi?

Nie wiem Pum, jade się przejechać na relaksie, nie mam podstaw żeby wogóle nie rozjeżdzony rywalizować z kolesiami, którzy jeżdżą teraz non top. A konkurencja jest duża, 20 aut w K5, jak na 3L to masakra. Moge to stwierdzić również jako turysta, który pojedzie na luzie.
pum - Czw 26 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
A konkurencja jest duża, 20 aut w K5, jak na 3L to masakra.

ja bym raczej stwierdził że zajebiście ;) .

Marek23 napisał/a:
Nie wiem Pum, jade się przejechać na relaksie

nie no jątrzę trochę, ale nie chce mi się wierzyć że przeturlasz się po oes'ach. nie mówię żeby od razu wszędzie iść o życie.

Przem_106 - Czw 26 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
http://www.rajd.mikolow.pl/download/listazgloszen.pdf xD
20 aut w klasie do 2.0, ogólnie 46 startującycyh plus 5 gości. Kurde, konkurencja masakryczna :wall:

Ale jedno jest fajne. Prawie wszyscy jadą konkurencyjnymi autami na miarę 2 ligi. Z tego co widzę tylko 2 Type- R. Tak powinno byc w RPP.

pumfkp napisał/a:

nie no jątrzę trochę, ale nie chce mi się wierzyć że przeturlasz się po oes'ach. nie mówię żeby od razu wszędzie iść o życie.

No widzę,że jątrzysz :* Widziałeś jak wygladał mój Max Attack na Barbórce? To teraz wiesz,że ja nie powinienem chcieć jeździć szybko...

GeKo - Czw 26 Kwi, 2012

Nie Pitol, że wszyscy rozjeżdzeni bo raptem przejechali jeden rajd miesiąc temu :] Spinaj poślady, bastuj emocje i będzie dobrze.
pum - Czw 26 Kwi, 2012

GeKo napisał/a:
Nie Pitol, że wszyscy rozjeżdzeni bo raptem przejechali jeden rajd miesiąc temu Spinaj poślady, bastuj emocje i będzie dobrze.

+1

Edit: Jesli Maras ukratkiem upalał i nie chwalił się na forum, to moze byc nawet Bardzo dobry wynik. A jesli naprawdę jezdził niewiele, to wyniku z niczego nie bedzie.
Maras napisz ile km zrobiłes CLIO na ostro od Barborki?

Po asfalcie 0km. Po sniegu 60 km, po szutrze moze 80 km. Od 6 tyg nie siedziałem w tym aucie. I testów przed rajdem nie będzie :rotfl:
GeKo - Czw 26 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
Po asfalcie 0km. Po sniegu 60 km, po szutrze moze 80 km. Od 6 tyg nie siedziałem w tym aucie. I testów przed rajdem nie będzie :rotfl:

P.S 1890km po niemieckiej banie idac o zycie z GT3 na spadaniu

;)

:rotfl: :rotfl: :rotfl: