Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
Barejka - Śro 27 Sty, 2010 teraz to z calym sercem mozna napisac zeby sie chamy herbaty napily jarek-malopolska - Śro 27 Sty, 2010 heheh...teraz to już tak, a zna ktoś może jakiś inny angielski punkt (oprócz KAM) żeby mieli Racelandy tak jak Bozia przykazała, czyli z seryjnym stożkiem a nie jakieś z dupy pakiety z Greenem.. ?? ŁukaszS3 - Śro 27 Sty, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
bez greena bo mam juz wkładke ITG
Masz wkładkę czy stożek? Bo jak wkładkę to możesz ją zabrać jedynie na kolejne posiedzenie na kiblu bo jak ją chcesz włożyć do tego dolotu?jarek-malopolska - Śro 27 Sty, 2010 stożek -> dokładnie JC62/60 Tomcat - Sob 30 Sty, 2010 Przed momentem, zamiast pić w piątkowy wieczór jak porządny człowiek, odwiedziłem www.kamracing.co.uk i zobaczyłem całkiem nową stronę ze zmienionym asortymentem. Może mieli jakieś grube zmiany w firmie i dlatego zlali nas z pyty...wasq - Sob 30 Sty, 2010
Tomcat napisał/a:
Przed momentem, zamiast pić w piątkowy wieczór jak porządny człowiek, odwiedziłem www.kamracing.co.uk i zobaczyłem całkiem nową stronę ze zmienionym asortymentem. Może mieli jakieś grube zmiany w firmie i dlatego zlali nas z pyty...
ale oferta jest mega chujowa zubozona tak ze szkoda gadac (przynajmniej w przypadku clio)Loko - Sob 30 Sty, 2010
wasq napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Przed momentem, zamiast pić w piątkowy wieczór jak porządny człowiek, odwiedziłem www.kamracing.co.uk i zobaczyłem całkiem nową stronę ze zmienionym asortymentem. Może mieli jakieś grube zmiany w firmie i dlatego zlali nas z pyty...
ale oferta jest mega zły czlowiek zubozona tak ze szkoda gadac (przynajmniej w przypadku clio)
Trzeba czytać
Product Range - We have gone live with a small portion of our stock. The complete product range is being moved over at the moment. If you don't see something you require please email and we will prioritise that product and get it on there faster!wasq - Sob 30 Sty, 2010 taaa maila wyslalsimy do nich pol roku temu zefir - Czw 04 Lut, 2010 hmm odgrzebuje kotleta, apropo racelanda firma w Lodzi chwali sie ich przedstawicielstwem, tu macie do nich mejla zastec@zastec.pl lub komorke 692 202 904.
pozdrokoma600 - Czw 04 Lut, 2010 i ile chca ?zefir,Barejka - Czw 04 Lut, 2010 na stronie norweskiej koszt racelanda to 1100 czegos tam norweskiego, jesli dobrze patrze to wychodzi ponad 500 zl? zefir - Czw 04 Lut, 2010 sluchajcie nie znam tej firmy, nie wiem co maja do zaoferowania, jaki rabat na wieksze zakupy.
znalazlem tylko info przypadkiem, wiec podalem.
mysle ze jest to jakas alterntywa.
pozdroJaco - Czw 04 Lut, 2010 Dzwoniłem.
Cena za dolot do 106/saxo 450 pln przy więszym zakupie ok 10 szt. można zrobić rabat 10 % tyle na szybko się dowiedziałem...
czyli troche lipa..
Postaram się w weekend napisać jakiegoś maila do racelanda z zapytaniem w końcu 39 eurasów to nie 450 zł ...Barejka - Czw 04 Lut, 2010 Jaco, za dobre checi dam buzi jarek-malopolska - Pią 05 Lut, 2010