To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

nox - Wto 18 Sie, 2009

Hehehe :D

Co konkretnie gosc z civa chciał i oco chodziło ??? :D

Znam go z widzenia strasznie się lansuje tym TypeR co najmniej jak by jeździł labo albo nowym ferrari :D

Anonymous - Wto 18 Sie, 2009

chodzi o tego w oksach droższych niż mój fur? ;D
Michał - Wto 18 Sie, 2009

uuu widze że grubo :D
generalnie jest to jakaś nauczka, że jednak trzeba robić selekcje (jak w placie ) przed wyjazdem, i zadnych kolegów kolegów znajomych nie brać.

:D
M - Wto 18 Sie, 2009

;D
zwracam uwage na cudzysłow

ja już nic nie pisze bo znowu sie Marek doyebie do mnie jak kiedyś :D :D :D
Vlodarsky - Wto 18 Sie, 2009

Michał napisał/a:
ja już nic nie pisze bo znowu sie Marek doyebie do mnie jak kiedyś

jest jakaś opcja, żebym tylko ja dawał ostrzeżenia Michałowi ? zrupcie mnie violentowym !! proszę :]

(mam nadzieje, że chodzi o Marka insigniarulez)

chodzi o marasas3 :)
śmieje sie, taki mały joke

ade - Wto 18 Sie, 2009

eM napisał/a:
byl tam taki jeden chlopaczek co sie stylizował "na warszawiaka" takie mialem wrazenie.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

moze wczesniej foty z radioma ogladal??:D:P :rotfl:

Jacek - Wto 18 Sie, 2009

ade napisał/a:
eM napisał/a:
byl tam taki jeden chlopaczek co sie stylizował "na warszawiaka" takie mialem wrazenie.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

moze wczesniej foty z radioma ogladal??:D:P :rotfl:

LOL ;D ;D ;D

Anonymous - Wto 18 Sie, 2009

Widzę, że temat track dayu dość mocno się rozwinął :)
Jako nowicjusz forum, chciałem podziękować za moją pierwszą wspólną pojeżdzawkę z hothatch.org :P Bardzo mi się podobało i mam nadzieję, że na tym się nie zakończy.

Podsumowując, uważam, że niedzielne popołudnie spędziłem w miłej i poniekąd gorącej (30C<) atmosferze :) Dawno nie widziałem tylu klimaciarskich furek na Wyrazowie, a co najważniejsze ogarniających kierowców (niestety rzadko spotykany widok na tym torze, aby tak liczną ekipą Panowie potrafili nie tylko wciskać gaz, ale również hamować i skręcać). Dużo jeżdżenia, wyrównany poziom. Myślę jednak, że na przyszłość można popracować nieco nad kwestią organizacji i przebiegu imprezy ;)
Jak wiecie Polówka jest wystawiona na sprzedaż co wiąże się ze świadomością nie-katowania auta oraz brakiem treningu z wiadomych względów, a to znów przekłada się na formę, której u mnie obecnie brak, a wynikiem jest słaby czas (11 lokata w ogóle mnie nie satysfakcjonuje pomimo pojeżdzawki 4fun :P ) No, ale jak się nie upala to tak właśnie jest ;) Najważniejsze, że autko spisało się bardzo dobrze i znów mam pewne dylematy :P
Nie znam jeszcze Waszych nicków oraz kto czym jeździ dlatego napiszę tylko na czyją jazdę zwróciłem:
- oldskólowy 205 koloru butelkowa zieleń - piekielnie szybki sprzęt oraz kierowca wariat, brawo!
- zieloniasty i czerwoniasty saxofon - fajna, czysta, techniczna szybka jazda
- wpadł mi jeszcze w oko prześliczny biały rejlak - tylko nie wiem czy bardziej zapatrzyłem się na samochód czy na jazdę, ale było ok :)
- rozczarowanie Type R-ami :(
- a na beemki nie zwracałem uwagi :P
- dla smaczku: Toyota Aygo w specyfikacji Racing na białym Superturismo, kozak! :D

Pozdrowienia dla całej ekipy z wyszczególnieniem Czajki oraz Tomcata (tylko z tymi dwoma Panami udało mi się porozmawiać chwilkę dłużej).

Ps. Ktoś zainteresowany zakupem Polo? :P :)

Maciusiowy - Wto 18 Sie, 2009

Rado napisał/a:
- rozczarowanie Type R-ami

nie lubię Cie :faja:

mi - Wto 18 Sie, 2009

Rado napisał/a:
- oldskólowy 205 koloru butelkowa zieleń - (...) kierowca wariat

to Dżon - nawet bez samochodu daje radę!

Rado napisał/a:
- rozczarowanie Type R-ami :(

bo to gamonie byli!

Maciusiowy napisał/a:
nie lubię Cie :faja:

mowa oczywiście o srebrnych, sie wie! :*

Rado napisał/a:
- dla smaczku: Toyota Aygo w specyfikacji Racing na białym Superturismo, kozak! :D

Pozdrowienia dla całej ekipy z wyszczególnieniem Czajki

połącz te 2 zjawiska, bo Czajka jest drajwerem ajgo

nox - Wto 18 Sie, 2009

Nie moge sie doczekać Jacka w 205 na wyrazowie będzie 39.XX ?? :D
Janusz - Wto 18 Sie, 2009

mojej jazdy to nikt nie wspomina.... ;p a przecież zrobiłem 4 kołka jako pierwszy jak jeszcze nikt nie latał.... ehhh a potem żabojad się zbuntował

Ty się Maciusiowy nie wychylaj bo miałem obiecana jazdę typ-R.

A co do polo to na jednym zakręcie przednie zewnętrzne koło gięło Ci się pod takim kontem ze myślałem ze się zaraz zawinie pod samochód.... strasznie musiało CI boki opon zjarać...