Co konkretnie gosc z civa chciał i oco chodziło ???
Znam go z widzenia strasznie się lansuje tym TypeR co najmniej jak by jeździł labo albo nowym ferrari Anonymous - Wto 18 Sie, 2009 chodzi o tego w oksach droższych niż mój fur? Michał - Wto 18 Sie, 2009 uuu widze że grubo
generalnie jest to jakaś nauczka, że jednak trzeba robić selekcje (jak w placie ) przed wyjazdem, i zadnych kolegów kolegów znajomych nie brać.Michał - Wto 18 Sie, 2009 M - Wto 18 Sie, 2009
zwracam uwage na cudzysłowMichał - Wto 18 Sie, 2009 ja już nic nie pisze bo znowu sie Marek doyebie do mnie jak kiedyś Vlodarsky - Wto 18 Sie, 2009
Michał napisał/a:
ja już nic nie pisze bo znowu sie Marek doyebie do mnie jak kiedyś
jest jakaś opcja, żebym tylko ja dawał ostrzeżenia Michałowi ? zrupcie mnie violentowym !! proszę
(mam nadzieje, że chodzi o Marka insigniarulez)Michał - Wto 18 Sie, 2009 chodzi o marasas3
śmieje sie, taki mały jokeade - Wto 18 Sie, 2009
eM napisał/a:
byl tam taki jeden chlopaczek co sie stylizował "na warszawiaka" takie mialem wrazenie.
moze wczesniej foty z radioma ogladal??:D:P Jacek - Wto 18 Sie, 2009
ade napisał/a:
eM napisał/a:
byl tam taki jeden chlopaczek co sie stylizował "na warszawiaka" takie mialem wrazenie.
moze wczesniej foty z radioma ogladal??:D:P
LOL Anonymous - Wto 18 Sie, 2009 Widzę, że temat track dayu dość mocno się rozwinął
Jako nowicjusz forum, chciałem podziękować za moją pierwszą wspólną pojeżdzawkę z hothatch.org Bardzo mi się podobało i mam nadzieję, że na tym się nie zakończy.
Podsumowując, uważam, że niedzielne popołudnie spędziłem w miłej i poniekąd gorącej (30C<) atmosferze Dawno nie widziałem tylu klimaciarskich furek na Wyrazowie, a co najważniejsze ogarniających kierowców (niestety rzadko spotykany widok na tym torze, aby tak liczną ekipą Panowie potrafili nie tylko wciskać gaz, ale również hamować i skręcać). Dużo jeżdżenia, wyrównany poziom. Myślę jednak, że na przyszłość można popracować nieco nad kwestią organizacji i przebiegu imprezy
Jak wiecie Polówka jest wystawiona na sprzedaż co wiąże się ze świadomością nie-katowania auta oraz brakiem treningu z wiadomych względów, a to znów przekłada się na formę, której u mnie obecnie brak, a wynikiem jest słaby czas (11 lokata w ogóle mnie nie satysfakcjonuje pomimo pojeżdzawki 4fun ) No, ale jak się nie upala to tak właśnie jest Najważniejsze, że autko spisało się bardzo dobrze i znów mam pewne dylematy
Nie znam jeszcze Waszych nicków oraz kto czym jeździ dlatego napiszę tylko na czyją jazdę zwróciłem:
- oldskólowy 205 koloru butelkowa zieleń - piekielnie szybki sprzęt oraz kierowca wariat, brawo!
- zieloniasty i czerwoniasty saxofon - fajna, czysta, techniczna szybka jazda
- wpadł mi jeszcze w oko prześliczny biały rejlak - tylko nie wiem czy bardziej zapatrzyłem się na samochód czy na jazdę, ale było ok
- rozczarowanie Type R-ami
- a na beemki nie zwracałem uwagi
- dla smaczku: Toyota Aygo w specyfikacji Racing na białym Superturismo, kozak!
Pozdrowienia dla całej ekipy z wyszczególnieniem Czajki oraz Tomcata (tylko z tymi dwoma Panami udało mi się porozmawiać chwilkę dłużej).
- dla smaczku: Toyota Aygo w specyfikacji Racing na białym Superturismo, kozak!
Pozdrowienia dla całej ekipy z wyszczególnieniem Czajki
połącz te 2 zjawiska, bo Czajka jest drajwerem ajgonox - Wto 18 Sie, 2009 Nie moge sie doczekać Jacka w 205 na wyrazowie będzie 39.XX ?? Janusz - Wto 18 Sie, 2009 mojej jazdy to nikt nie wspomina.... a przecież zrobiłem 4 kołka jako pierwszy jak jeszcze nikt nie latał.... ehhh a potem żabojad się zbuntował
Ty się Maciusiowy nie wychylaj bo miałem obiecana jazdę typ-R.
A co do polo to na jednym zakręcie przednie zewnętrzne koło gięło Ci się pod takim kontem ze myślałem ze się zaraz zawinie pod samochód.... strasznie musiało CI boki opon zjarać...