Osiągnięto porozumienie w sprawie krzyża, który został postawiony przed Pałacem Prezydenckim, by uczcić ofiary katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem.
- Krzyż sprzed Pałacu Prezydenckiego zostanie przeniesiony do Kościoła Akademickiego Św. Anny na Krakowskim Przedmieściu - poinformował Jarosław Bochniarz z Rady Naczelnej ZHR.
LOL, przeciez to byla pierwsza wersja od ktorej cala wrzawa sie zaczela. Chcieli przeunac co dla tych ktorzy chcieli awantur ma znaczenie usunac.
Cala kontrowersyjna wypowiedz o ktora poszlo:
- Krzyż przed Pałacem Prezydenckim to symbol religijny, więc zostanie we współdziałaniu z władzami kościelnymi przeniesiony w inne, bardziej odpowiednie miejsce -'Jakarti - Śro 21 Lip, 2010 +1M - Śro 21 Lip, 2010 Brawo panie Januszu P.
trza było alimenty płacić za życia...to by nie straszył we WłoszczowejM - Śro 21 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
KUR.WA! deal był. tak?
Czy to jest może ten jedyny temat w którym będzie polityczno-religijnie?
Jest deal caly czas,
Palipsiur to osoba publiczna, to nie jest dla mnie polityk tylko obszczymur społecznydzik - Śro 21 Lip, 2010
eM napisał/a:
Palipsiur to osoba publiczna, to nie jest dla mnie polityk tylko obszczymur społeczny
Ja go bardzo lubie, inteligentny czlowiek, czasami cos pierd*lnie, ale nie boi sie tez mowic otwarcie w innych sprawach.
A Gosiewska to juz pierd* od rzeczy:
http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_prasa.htmlBart - Śro 21 Lip, 2010 Problem Palikota jest taki, że to inteligentny gość, ale w polityce robi bez mała taki burdel jak niektórzy na forum hh.org, a to jednak trochę inna para kaloszy. Czasem mógłby naprawdę się zastanowić co mówi.Janusz - Śro 21 Lip, 2010
bart napisał/a:
robi bez mała taki burdel jak niektórzy na forum hh.org
Vlodarsky - Śro 21 Lip, 2010 bart, Ądre Ci chyba na odcisk nadepnął Bart - Śro 21 Lip, 2010 ee, ja m.in. o sobie pisałem
do Andre nic nie mam, lubię cycki.Maciusiowy - Śro 21 Lip, 2010
bart napisał/a:
Problem Palikota jest taki, że to inteligentny gość, ale w polityce robi bez mała taki burdel jak niektórzy na forum hh.org, a to jednak trochę inna para kaloszy. Czasem mógłby naprawdę się zastanowić co mówi.
choć niektóre jego burdy mi się podobają, zwłaszcza bezsilne próby stłamszenia go przez "wrogi" obóz...Anonymous - Śro 21 Lip, 2010