Anonymous - Pią 02 Wrz, 2011 Bart, strasznie nam przykro, ale jakoś może dasz radę jako osoba i tak nie zainteresowana tematem Red - Sob 03 Wrz, 2011 Dostrzegłem dzis M5 na FB.
Śliczne - bluewater...mój ulubiony kolor razem z LeMans Blau
Ale czyżby było lekko uderzone z tyłu ?
Bo na foto jakoś klapa dziwnie odstaje PGmaster - Sob 03 Wrz, 2011 Marcel jakbys wiecej info podal...vojt3k - Sob 03 Wrz, 2011 Red, może niedomknięta Jakarti - Sob 03 Wrz, 2011
Red napisał/a:
Ale czyżby było lekko uderzone z tyłu ?
a czy nie wiekszosc samochod u Marcela jest stukniete? lub po stuknieciu?
nie oskarzam raczej takie obserwacje.rasta - Sob 03 Wrz, 2011 Całych się nie opłaca ze Szwajcarii ciągnąć EmerytRs2 - Sob 03 Wrz, 2011 całe nowe w ASO Red - Sob 03 Wrz, 2011
vojt3k napisał/a:
Red, może niedomknięta
Tego nie wiem.
Nie narzucam żadnych podejrzeń...Nie byłem, nie widziałem.
Ale z tego co kojarzę, to właśnie ze Swiss średnio opłaca się sprowadzać auta bez żadnych przygód.
No ale jak mała przygoda a auto dobrze zrobione, to nie ma się co obawiać.Anonymous - Sob 03 Wrz, 2011 w poniedziałek będzie w pełnej okazałości, jest uszkodzona rzecz jasna. ale każde nasze auto naprawiamy na oryginalnych nowych częsciach
Na tą chwilę:
- jest po pełnym serwisie przy 133kkm 06/2011
- nowe opony z 2011r
- TV działa
- 7 kluczyków
- komplet dokumentów
- uszk. prawy tył + lampa + zderzakCHRZANEK - Nie 04 Wrz, 2011
Marcel napisał/a:
7 kluczyków
Do każdego zamka inny rasta - Pon 05 Wrz, 2011 Na bogato Jakarti - Wto 06 Wrz, 2011 po prostu bylo siedmiu pierwszych wlascicieli Red - Wto 06 Wrz, 2011 A GejTek RS to już nie ma przypadkiem nieco mocniejszego strzała ? Anonymous - Wto 06 Wrz, 2011 Nie. dostała górą, zawieszenie nie ruszone, podłużnice nie przesunięte.
całe elementy do wymiany.
M5 już u blacharza
Subaru i Forester również
i z końcem tego tygodnia ruszają prace nad NSX'em M - Wto 06 Wrz, 2011 Rozszyfrowałem nazwę MB
Mało Bite