Anonymous - Sob 12 Sty, 2013 Kocham dwa pierwsze filmy Kłentina,i zupełnie nie rozumiem jarania sie pozostałymi,ale jako wielki fan westernów (zwłaszcza Sergio Leone) wybiore sie na to Djangoroj - Sob 12 Sty, 2013 tzn które dwa pierwsze?
pewnie chodzi o Pulp Fiction i Wściekłe Psy (nota bene leci właśnie na polsacie, przed chwilą się zaczął )
wg. filmwebu dwa pierwsze jego filmy to jakieś inne
dla mnie jego epizod w 4 pokojach jest bardzo spoko.
Kill Billami się jaram, Od zmierzchu do świtu był dobry i zajebiście podobał mi się Bękarty wojny. Grindhouse mi się nie podobał. Jackie Brown spoko ale bez szału.Anonymous - Sob 12 Sty, 2013 Wsciekłe i Pulp Fiction.Jacki,Kille i Bękarty niezłe filmy ale zupełnie bez rewelacji,Grindhouse zupełnie nie kumam(za to ten Rodrigueza rewelka),Od Zmierzchu świetny film ale on tylko pisał scenariusz(polecam tez Prawdziwy romans z jego scenariuszem)roj - Sob 12 Sty, 2013 hehe, to o ile Grindhouse mi się nie podobał to ten Rodrigeza był dla mnie beznadziejny
A pulp fiction widziałem z 20 razy.Anonymous - Sob 12 Sty, 2013 Ja bardzo lubie horrory klasy B,wiec dla mnie był świetnyMucha - Sob 12 Sty, 2013 ja właśnie obejrzałem Syriana (2005) - polecam
George Klunej i Mat Dajmon grajo.Bonczek - Sob 12 Sty, 2013
Pirania napisał/a:
ważne info były niezłe bumpery Anny Przybylskiej na końcu filmu jako nagroda dla najwytrwalszych widzów
Miałem iść z niechęcią, ale jak tak jest to zmienia postać rzeczy bizon - Nie 13 Sty, 2013
Mucha napisał/a:
ja właśnie obejrzałem Syriana (2005) - polecam
mistrz film dla mnie, chetnie do niego wracam.Miniac - Pon 14 Sty, 2013
Kenet napisał/a:
"Bogowie ulicy" - kozak, nam też się podobał
-1
Nudny. Mi nie podszedł zupełnie. A już styl kręcenia a'la videoblog
Za to po nim na dysku miałem nagrane "Uwikłanie" i ten film zdecydowanie in plus
http://www.youtube.com/watch?v=fdJn9M703V4Anonymous - Pon 14 Sty, 2013 Wczoraj "Niezniszczalni 2" -prawdziwe męskie,wielkie ,epickie kino,wspaniały film z wielkimi aktorami !!!!Kazdy MUSI to zobaczyc !!!!Mucha - Pon 14 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
Wczoraj "Niezniszczalni 2" -prawdziwe męskie,wielkie ,epickie kino,wspaniały film z wielkimi aktorami !!!!Kazdy MUSI to zobaczyc !!!!
ma dobre momenty Vlodarsky - Pon 14 Sty, 2013 +1M - Pon 14 Sty, 2013 Byłem w kinie na tym - dobra naparzanka.
Najbardziej się śmiałem jak Statham powiedział do Stallona w samolocie że musi się nuczyć bić rasta - Pon 14 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
Wczoraj "Niezniszczalni 2" -prawdziwe męskie,wielkie ,epickie kino,wspaniały film z wielkimi aktorami !!!!Kazdy MUSI to zobaczyc !!!!
To polecam Dred 3D, przy nim niezniszczalni to kolorową bajka dla dzieci...M - Pon 14 Sty, 2013 Dredd zajebisty, myslałem że to będzie jakiś wąski remake a tu gruby film się zrobił