Bart - Nie 08 Maj, 2011 właśnie się obudziłemwas79 - Nie 08 Maj, 2011 kuurde nie wkurzaj spokojnego człeka - od 5.45 na nogachzefir - Nie 08 Maj, 2011 o 5 to ja wrocilem z imprezy ciszej panowieAnonymous - Nie 08 Maj, 2011 Dzięki, że mogłem obecnych na TD poznać!!
specjalne dzięki dla Toxic'a za wrażenia na początku (mam nadzieję, że te ślady opon z drzwi się zmyją ) oraz dla Rasty (dawno mi tak ciśnienie nie skakało) jest furia! Jacek - Nie 08 Maj, 2011 karwa, czekam na filmy anjas - Nie 08 Maj, 2011 było mistrzowsko, najeździłem się.
Dzięki za fajne upalanko.Michał - Nie 08 Maj, 2011 ja też wróciłem
jestem mega zmęczony ... fajnie było znowu wasze mordki zobaczyć
Nawet nie przełączyłem aparatu na rec mode , więc filmuf nie będzie
dobrze sie zaczęło. Jakarti wycofując zajebał w mazde mom. Straty to zderzak porysowany, lampa porysowana i nadkole wgięte Bonczek - Nie 08 Maj, 2011 Nie popatrzył w lusterku albo mu spojler zasłonił dawajcie zdjęcia Drone - Nie 08 Maj, 2011
Michał napisał/a:
ja też wróciłem
jestem mega zmęczony ... fajnie było znowu wasze mordki zobaczyć
Nawet nie przełączyłem aparatu na rec mode , więc filmuf nie będzie
Ja kamerę włączyłem tylko raz.....na ORLENie w Rykach
Aparatem pstryknąłem tylko kilka fotek stojących samochodów.
Było super.
PS. Za sprzedawanie kiełbasy podwawelskiej w sztucznym flaku powinno się wtrącać do lochu. Ledwo to gówno zeżarłem, a obrać się z flaka nie dało, bo kiełba była już zgrilowana kamil - Nie 08 Maj, 2011 Fajnie było się znowu spotkać i zjeść kiełbe - Moja była śląska, więc dała rade
Ogólnie zadowolony jestem z toru i wolę jak na prawym mam STFa niż Wróbla ...tamten krzyczy
Po kilku kółkach z radami STF'a z każdym następnym okrążeniem progres. Jestem zadowolony, a jeszcze bardziej gdybym miał slicki
Dzięki !Mick - Nie 08 Maj, 2011 Było BAAARDZO przyjemnie! tor jest na prawdę dobry. Znacznie lepiej to wygląda niż Lublin czy Radom.
Kamilu dzięki za kiełbaskę
PITT dzięki za podróż
Carlose dzięki za towarzystwo
Miło było poznać nowych, żałuję że nie pogadałem z ROJ-em (bo nie wiedziałem, że to CLio na WU .... to on )Stf - Nie 08 Maj, 2011 dzięki Panowie za towarzystwo. fajnie było Was znowu zobaczyć w kupie - było mistrz!!!bizon - Nie 08 Maj, 2011 pierwszy raz ulez na kretym i stwierdzam, ze zajebista lokalizacja. gdyby honda nie zmarla na 5 przejezdzie, byloby super. na szczescie jakos dotoczyla sie do lodzi, schowana do garazu i czeka na wyrok skazujacy.
fajnie, ze wreszcie pogadalem z paroma fajnymi osobami M - Nie 08 Maj, 2011 Ja też pojeździłem, dziękuję za towarzystwo
Dzięki Bizon za piwko sobotnie, szkoda że naleśników już nie było
Czasy wrzucę jak wrócę do domu.bizon - Nie 08 Maj, 2011
M napisał/a:
Dzięki Bizon za piwko sobotnie, szkoda że naleśników już nie było
i nawza
niestety na nalesnika powrotnego sie nie zalapalismy, bo nie chcielismy ryzykowac. ale jeszcze kiedys sie umowimy