To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Pimp my motorbike

miras - Pon 17 Lut, 2014

Fajna Cebulka. Jeszcze powietrzem chłodzona :faja:
Święty - Pon 17 Lut, 2014

miras napisał/a:
Moją "21 letnią babcię" CB1000F

Jechałem kiedyś takim wynalazkiem "waga szacun:P" ale kurcze musisz dać mi pośmigać mz-tką :P

Ja mam pospoliciucha do smi ;D gania, ale za to pancerna fura

miras - Pon 17 Lut, 2014

Jak tylko uda się mojego ojczulka od MZ odciągnąć, to nie ma problemu. Ostatnio się już zbierał pojeździć , ale mama go skutecznie (zimnym żywcem) przekonała że jeszcze za wcześnie.

W Cebuli waga jest kosmos, jak kumpel chciał ją postawić z bocznej podnóżki na centralną to był niezły kabaret chłop może 70 kg wagi i 160 wzrostu naszarpał się trochę i poległ w walce.

Anonymous - Pon 17 Lut, 2014

ile ma kg ?

prawie stałem się posiadaczem takiego 1000f, 2200 kosztował, ale nie mam czasu ani miejsca żeby teraz go robić, a było co robić.

I tak teraz zabieram się za łańcuch i zębatki, w moim pianinie
może jeszcze płyn w lagach z uszczelniaczami wymienię, ale chyba mi sie niechce :p

no i od 2 lat zabieram sie za pomierzenie tarcz sprzegła ;D

miras - Pon 17 Lut, 2014

Czesio, 260 kg . Tu masz wszystko o cebulihttp://www.chudzikj.republika.pl/CB1000.htm

Święty, ja też miałem robić lagi , ale też mi się nie chce, napęd mam nówkę zmieniłem przy okazji.
Za 2k to bym brał na części taką cebulę , bo gratów do niej brak.

Kenet - Pon 17 Lut, 2014

miras napisał/a:
260 kg

xD łojezu

miras - Pon 17 Lut, 2014

Japoński czołg :rotfl:
Anonymous - Pon 17 Lut, 2014

miras napisał/a:
Czesio, 260 kg . Tu masz wszystko o cebulihttp://www.chudzikj.republika.pl/CB1000.htm

Moja TDM raptem 230 :D A koles na kawie 6n nie mógł mi odjechac . Brać sie za lagi bo was ni winklach poskłada . Ja sam u siebie w 1 popołudnie zrobiłem , robiąc to pierwszy raz

miras - Pon 17 Lut, 2014

Czesio, spoko ja wymieniałem olej i uszczelniacze w 2010 roku jak przywiozłem , tak że źle nie będzie.

Jak miałem Triumpha Sprinta (210 kg) to luzem latałem za 600 po winklach, posłuszna bestia była nie to co cebula.

Kenet - Pon 17 Lut, 2014

Kawasaki zr7 na sucho 202 kg i to czuć już dobrze - taka CB to faktycznie musi być czołg.

Czesio napisał/a:
Brać sie za lagi bo was ni winklach poskłada

no pól dnia i gotowe... ale jakoś jak myślę o uszczelniaczach to mi się coś niedobrego robi

moje waży 215...

miras - Pon 17 Lut, 2014

CB to sprzęt do spokojnej jazdy, na winklach nie robi. Jak kasa pozwoli to wrócę do Triumpha , ale Street tripla.

To jest Dywersja 900?

Janusz - Pon 17 Lut, 2014

kurde to o takie klasyki wam chodzi :P myślałem ze jednak cos bardziej "klasycznego" :P
Święty - Wto 18 Lut, 2014

miras napisał/a:
CB to sprzęt do spokojnej jazdy, na winklach nie robi. Jak kasa pozwoli to wrócę do Triumpha , ale Street tripla.

To jest Dywersja 900?

600