Jechałem kiedyś takim wynalazkiem "waga szacun:P" ale kurcze musisz dać mi pośmigać mz-tką
Ja mam pospoliciucha do smi gania, ale za to pancerna furamiras - Pon 17 Lut, 2014 Jak tylko uda się mojego ojczulka od MZ odciągnąć, to nie ma problemu. Ostatnio się już zbierał pojeździć , ale mama go skutecznie (zimnym żywcem) przekonała że jeszcze za wcześnie.
W Cebuli waga jest kosmos, jak kumpel chciał ją postawić z bocznej podnóżki na centralną to był niezły kabaret chłop może 70 kg wagi i 160 wzrostu naszarpał się trochę i poległ w walce.Anonymous - Pon 17 Lut, 2014 ile ma kg ?Święty - Pon 17 Lut, 2014 prawie stałem się posiadaczem takiego 1000f, 2200 kosztował, ale nie mam czasu ani miejsca żeby teraz go robić, a było co robić.
I tak teraz zabieram się za łańcuch i zębatki, w moim pianinie
może jeszcze płyn w lagach z uszczelniaczami wymienię, ale chyba mi sie niechce
Święty, ja też miałem robić lagi , ale też mi się nie chce, napęd mam nówkę zmieniłem przy okazji.
Za 2k to bym brał na części taką cebulę , bo gratów do niej brak.Kenet - Pon 17 Lut, 2014
Moja TDM raptem 230 A koles na kawie 6n nie mógł mi odjechac . Brać sie za lagi bo was ni winklach poskłada . Ja sam u siebie w 1 popołudnie zrobiłem , robiąc to pierwszy razmiras - Pon 17 Lut, 2014 Czesio, spoko ja wymieniałem olej i uszczelniacze w 2010 roku jak przywiozłem , tak że źle nie będzie.
Jak miałem Triumpha Sprinta (210 kg) to luzem latałem za 600 po winklach, posłuszna bestia była nie to co cebula.Kenet - Pon 17 Lut, 2014 Kawasaki zr7 na sucho 202 kg i to czuć już dobrze - taka CB to faktycznie musi być czołg.Święty - Pon 17 Lut, 2014
Czesio napisał/a:
Brać sie za lagi bo was ni winklach poskłada
no pól dnia i gotowe... ale jakoś jak myślę o uszczelniaczach to mi się coś niedobrego robi
moje waży 215...
miras - Pon 17 Lut, 2014 CB to sprzęt do spokojnej jazdy, na winklach nie robi. Jak kasa pozwoli to wrócę do Triumpha , ale Street tripla.
To jest Dywersja 900?Janusz - Pon 17 Lut, 2014 kurde to o takie klasyki wam chodzi myślałem ze jednak cos bardziej "klasycznego" Święty - Wto 18 Lut, 2014
miras napisał/a:
CB to sprzęt do spokojnej jazdy, na winklach nie robi. Jak kasa pozwoli to wrócę do Triumpha , ale Street tripla.