Rejestracja w uk jeszcze chwile potrwa a co? Pogadamy za 30 lat
aha - no to ok. gratuluję pomysłu.
Panowie, ja się nie interesowałem może ktoś przybliży ogólnie program platformy?
nikt nie zna, przecież to było głosowanie przeciwko pisowi
Nie no nie wierze że nawet nikt nie zajrzał (Przemek teraz na szybko przegląda program żeby wkleić i mi pokazać że jestem z pisu )Stf - Pon 10 Paź, 2011
M napisał/a:
(Przemek teraz na szybko przegląda program żeby wkleić i mi pokazać że jestem z pisu )
ahaM - Pon 10 Paź, 2011
Stf napisał/a:
M napisał/a:
(Przemek teraz na szybko przegląda program żeby wkleić i mi pokazać że jestem z pisu )
aha
Dajesz Stf - Pon 10 Paź, 2011 głównym programem po powinno być wprowadzenie więcej lekcji matematyki i podstawy ekonomii w szkole średniej, coby co niektórzy mogli w końcu zrozumieć ogólne realacje panujące na rynku
mógłbyś śmiało poprowadzić zajęcia i szybko uzdrowić finanse publiczne.M - Pon 10 Paź, 2011
Stf napisał/a:
głównym programem po powinno być wprowadzenie więcej lekcji matematyki i podstawy ekonomii w szkole średniej, coby co niektórzy mogli w końcu zrozumieć ogólne realacje panujące na rynku
Wystarczy oglądać TVN Biznes - po co Ci matematyka Stf - Pon 10 Paź, 2011
M napisał/a:
Wystarczy oglądać TVN Biznes - po co Ci matematyka
chyba lepiej warto coś polskiego. rosyjskie media zapewne przekłamują.M - Pon 10 Paź, 2011
Stf napisał/a:
M napisał/a:
Wystarczy oglądać TVN Biznes - po co Ci matematyka
chyba lepiej warto coś polskiego. rosyjskie media zapewne przekłamują.
DObra, czekam na streszczenie programu mój drogi, chyba że głosowałeś sercem?Stf - Pon 10 Paź, 2011 nie czuję potrzeby zdawania raportu aka Błaszczak swojemu prezesowi. jeśli nie znasz partii poczytaj w internecie we własnych zaufanych źródłach - ale chciałem uprzedzić, wybory były wczoraj więc już nie zdążysz zagłosować.M - Pon 10 Paź, 2011 Dziekuję.misiek86electro - Pon 10 Paź, 2011 http://www.se.pl/wydarzen...ta-_208398.htmlM - Pon 10 Paź, 2011
Widzę go jako v-ce premiera no name - Pon 10 Paź, 2011
Stf napisał/a:
wybory były wczoraj
To już PO, a niech to Bart - Pon 10 Paź, 2011 Głosowałem na Anne Grodzką, nie bardzo wiem czym się tak ekscytujecie.was79 - Pon 10 Paź, 2011 M - Pon 10 Paź, 2011