To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

PiTT - Nie 07 Paź, 2012

otóż to i nikt nie pi@rdolił że nokia choojowa bo droga
nie wiem co teraz ludziom się we łabach poprzestawiało że tak lubią liczyć cudze pieniądze... xD
tak na marginesie, oglądałem dzisiaj Galaxy S3 i mimo tego że to kombajn z mega wydajnością to wygląda jak plastikowa zabawka i to jeszcze marnej jakości, szczerze to dać 2-2.5k za taki plastik to nieporozumienie :/
lepiej już sobie kupić ładną biżuterię w postaci ajfona ;)

was79 - Nie 07 Paź, 2012

PiTT napisał/a:
nie wiem co teraz ludziom się we łabach poprzestawiało że tak lubią liczyć cudze pieniądze

PiTT napisał/a:
2-2.5k za taki plastik to nieporozumienie

temat mnie wali, ale ambiwalencja fascynuje

PiTT - Nie 07 Paź, 2012

was79 napisał/a:
PiTT napisał/a:
nie wiem co teraz ludziom się we łabach poprzestawiało że tak lubią liczyć cudze pieniądze

PiTT napisał/a:
2-2.5k za taki plastik to nieporozumienie

temat mnie wali, ale ambiwalencja fascynuje

racja, nie dopisałem że za taki gówniany plastik :)
moja wypowiedz nie miała na celu podważenie sensowności wydania 2.5k na telefon a jedynie wyrażenie opinii na temat propozycji dostępnych na rynku i konkretnie tego modelu
sam przyznam że kupowałem Galaxy2 jako nowy telefon poza operatorem, ale jakoś bardziej czułem słuszność wydania tej kasy na całkiem fajnie wykonany i mocarny telefon (wtedy iphone 4s był strasznie drogi :) )
przyjmując że ktoś ma 2.5k na telefon to zdecydowanie bym mu polecił ajfona chociaży ze względu na wykonanie i małą utratę wartości
G3 za pół roku będzie wart 1.5k max
ajfon 4s nadal pewnie pow. 2k
a zaglądanie w portfele dotyczyło tych osób które nigdy ajfona nie miało, ale jest ogólna tendencja żeby jeździć po applu ;)
ja mam w dupie czy ktoś kupił sobie najnowsze LG w salonie za prawie 3 tysie czy wziął iphona 5 w abonamencie

podsumowująć:
wydanie 2.5k TAK, ale sensownie
kupno G3 TAK, ale w dobrej ofercie u operatora, na pewno nie warto kupować nowego w sklepie bo w tej cenie można coś lepszego kupić ;)
o! :lol2:

Vlodarsky - Nie 07 Paź, 2012

PiTT napisał/a:
Galaxy S3

Mam już drugi tydzień i mega fajne urządzenie uważam - a co najbardziej mi w nim odpowiada to to, że nikt ze niego nie kpi jak z posiadaczy ajfonów :rotfl:

PiTT - Nie 07 Paź, 2012

Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:
Galaxy S3

Mam już drugi tydzień i mega fajne urządzenie uważam - a co najbardziej mi w nim odpowiada to to, że nikt ze niego nie kpi jak z posiadaczy ajfonów :rotfl:

owszem, jest bardzo fajny funkcjonalnie, jak dla mnie zbyt podobny do G2 żeby był sens wymieniać na nowszy model
ale jak ktoś nie ma żadnego Galaxy to 3 jest odpowiednim wyborem... w dobrej cenie oczywiście :)
mimo wszystko jakbym miał teraz brać coś na androidzie to bym brał pewnie G3, tylko ten plastik mogli lepiej wykonać :>
nie spotkałem się aby ktoś kpił z posiadaczy iphonów... nigdy w relacji bezpośredniej, w internecie owszem, ale to norma ;D

szymlorek - Pon 08 Paź, 2012

Gdyby znalazł się telefon wykonany tak jak Iphone z androidem zamiast tego bezsensownego jabłkowego systemu na który nie można wgrać pirackiej navi :rotfl: to byłoby idealnie ;p
PiTT - Pon 08 Paź, 2012

szymlorek napisał/a:
Gdyby znalazł się telefon wykonany tak jak Iphone z androidem zamiast tego bezsensownego jabłkowego systemu na który nie można wgrać pirackiej navi :rotfl: to byłoby idealnie ;p

otóż to
dla mnie ideałem byłoby wgrywanie wszystkiego bezpośrednio po kablu
tak żeby działał jak pamięć przenośna, foty, filmy, muza, bez tego całego itunesa
to jedyny, ale duży minus jaki zauważam w ajfonie

Cartoon - Pon 08 Paź, 2012

Wczoraj przymierzałem się w ispocie do 4s i do 5 - i cholera, chyba kupię jednak 4s- jest o wiele poręczniejszy. 5 wygląda bardzo nieproporcjonalnie ;/
PiTT - Pon 08 Paź, 2012

mam wrażenie że kiedyś bardziej cieszyły takie gadżety

jarałem się przeokrutnie ;)

no i oczywiście klasyka z lat 90-tych

zefir - Pon 08 Paź, 2012

6310i byl przemistrzem , najdluzej mialem ten telefon :D
PiTT - Pon 08 Paź, 2012

zefir napisał/a:
6310i byl przemistrzem , najdluzej mialem ten telefon :D

miałem 6310 a później przez chwilę 6310i, ale znudził mi się jej klasyczny wygląd i zmieniłem na takiego dziwaka :)

zefir - Pon 08 Paź, 2012

oo kurde :D
Mucha - Pon 08 Paź, 2012

ja miałem:

5110 potem 3210 i ten byl najfajniejszy :)
a potem to juz jakies XGH-X600:

206 Gti - Pon 08 Paź, 2012

Ja miałem od zawsze Iphone 5 nawet w 90 latach
michool_vt - Pon 08 Paź, 2012

;D