Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Śro 13 Sty, 2016 146k jedyna opcja, full opcja
w sumie dobrze bo nie trzeba siedziec z konfiguratorem i wymyslac siema - Śro 13 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
146k jedyna opcja, full opcja
Szkoda, powinna być dostępna jakaś opcja tonująca ten zbyt zadziorny wygląd was79 - Czw 14 Sty, 2016 Widziałem na drodze, ładnie pociska. Wreszcie coś słychać z wydechu.kamil - Czw 14 Sty, 2016 jak najbardziej się da. O ile większośc tras masz po miescie to idealnie bo pali w chuj mało, ciut więcej pali w trasie - tak jak diesel. Jedyny minus to skrzynia bezstopniowa. Trzeba się przemęczyć przez pierwszy miesiąc, a później zapominasz. Zdecydowanie lepiej jest z taką skrzynią przy dużych pojemnościach i mocach. Nie irytuje tak bardzowas79 - Czw 14 Sty, 2016 Też podchodziłem do cvt, jak do jeża, ale jak się pojeździ i przyzwyczai do innego klangu silnika, to jest całkiem spoko.zefir - Czw 14 Sty, 2016 Zajebisty jest ten TypeR i opór dobrze brzmi na żywo.Tomcat - Czw 14 Sty, 2016
was79 napisał/a:
Też podchodziłem do cvt, jak do jeża, ale jak się pojeździ i przyzwyczai do innego klangu silnika, to jest całkiem spoko.
Jechałem kiedyś Priusem na taxie. Po 2 km chciałem wysiadać. Na zmiane włączający i wyłączający się silnik jest ponad moją cierpliwość i zszargane nerwy... No i podczas przyspieszania ciągle to "BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" PiTT - Czw 14 Sty, 2016
zefir napisał/a:
Zajebisty jest ten TypeR i opór dobrze brzmi na żywo.
i co fajne ma skrajnych zwolenników i przeciwników
ja bym brał, ale chyba czerwonegozefir - Czw 14 Sty, 2016 Dla mnie zdecydowanie Championship White, pozniej metalowy i czarny
Czerwony, zolty i niebieskie srednio mi podchodza.Chloru - Czw 14 Sty, 2016 Jakbym był młody i bez kasy to też bym sobie kupił. kamil - Czw 14 Sty, 2016 a ja poczekałbym kilka mcy i kupił nowego focusa. Kompletnie nie przemawia do mnie wygląd tego samochoduPiTT - Czw 14 Sty, 2016 podobno juz wszystkie focusy sprzedane...
pozostaje nadzieja na wskoczenie w kolejke albo sciaganie z zagranicykamil - Czw 14 Sty, 2016 ale nie mam 160k , więc nie mam tego problemu bob.dsk - Czw 14 Sty, 2016 Tak jak nowy Type-R z zewnątrz mi się widzi, tak środek jest według mnie mega słaby. Siedziałem w nim chwilę na targach i te kubły to chyba dobre na tor ale na co dzień chyba za głębokie. Ciekawe jak to jeździ i czy te 300hp w słabych warunkach jakoś działa czy do 3 biegu w miejscu WuRC - Czw 14 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
podobno juz wszystkie focusy sprzedane...
Spoko, chwilę go będą produkować, nie tak jak poprzedniego. Zaliczkowane są wszystkie sztuki na PL w tym momencie (~70), ale obstawiam, że to nie koniec dostaw na ten rok.