M - Czw 27 Gru, 2007 Wiem wiem, pamietam.
Teraz bedzie wiecej tych silnikow - peak swapowy juz raczej za nami.Michał - Czw 27 Gru, 2007 to dobtrze, napisałem ci coś na gg , przeczytałeś ??M - Czw 27 Gru, 2007
Michał napisał/a:
to dobtrze, napisałem ci coś na gg , przeczytałeś ??
Tak i odpisałem ale ty czytasz gg raz na kwartał Michał - Czw 27 Gru, 2007 !!
nieprawda !!
ok, jak bede w domu to przeczytamM - Czw 27 Gru, 2007 Musisz kupic boczki + napęd, troche roboty z elektryką i juz dziala BaRtO_206GT - Czw 27 Gru, 2007 Szczerze mowiac wydaje mi sie sporo jak za ten silnik no ale moze sie myle. Znam typa ktory ma naprawde spoko ceny i silniki sa w samochodach wiec przed zakupem sprawdzasz co i jak. Z tego co wiem to jeszcze w sobote staly u niego 2 B16A2 za 5.5tys. I on sprzedaje totalny komplet na swap. Moj ziom lyknal B16A za 6 kola razem ze skrzynia, kompem, polosiami, wiazka, wzielismy kompletnie wszystko nawet chlodnice od klimy. Pojechalismy silnik czekal w del solu, kumpel polatal po wsiach, wszystko dzialalo tip top, zmierzylismy kompresje, jest ok. No to decyzja podjeta ze bierze i w tym momencie gosc bierze sie za wyciaganie, niecale 3 godziny i wszystko gotowe.M - Czw 27 Gru, 2007 Zawsze warto sie potargowac...
Ja za swoje b16a dałem 6200, jednak tak sie kształtują ceny Barto. fajne ze ten gosc ma za 5.5 FreeMan - Czw 27 Gru, 2007 a ja wtrace swoje 3 gr o 5.5 tys zl.
Michaś kupuj, rób swapa i niech świstak będzie z Tobą!
Już widzę to w Lublinie, Michaś wszystke zakręty na pół gazu, na prostej pełny i 1 miejsce,hehe...Michał - Czw 27 Gru, 2007 nie wydaje ci sie ze boczki, wiązka, siłowniki za 400 to nie za duzo ?saxorulez - Czw 27 Gru, 2007 Michał.. weż se te szyby zamontuj a nie robisz tutaj zamętMichał - Czw 27 Gru, 2007 dobra, przepraszam ..rasta - Czw 27 Gru, 2007 Ale te hondy mają ceny, ja za Zeteca do mojej Foki dałem całe 900 pln, wyjęty przy mnie z Anglika. Z pełnym osprzętem był by za 1400 pln, a ze skrzynią za 2500 pln M - Czw 27 Gru, 2007 Technologia sie ceni
A tak naprawde to działa tu prawo rynku. silnikow jest mało i są drogie.
Do tego seryjnie minimum 100koni z litra NA - nie trzeba juz tego rzezbic.rasta - Czw 27 Gru, 2007 2.0 Zetec ma może mniej mocy bo tylko 130 kucy ale za to 180 Nm w seri - moment o jakim Honda nawet nie śniła