Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pią 15 Sty, 2016 kryzys karwa zajcev_28 - Pią 15 Sty, 2016 do Arrinery też kolejki się ustawiają po Birmingham i to z całego świata!Michał - Wto 19 Sty, 2016 mam pytanko
rozglądam sie za berlingosem/partnerem - jakiego silnika unikać a jakiego najlepiej szukać ?
Jesli chodzi o spalanie to raczej nie ma dla mnie to większego znaczenia.
Nie czuć spadku mocy na rzepakuzajcev_28 - Wto 19 Sty, 2016 a na oleju z frytkownicy pojedzie?karoluPL - Wto 19 Sty, 2016
MoRToN napisał/a:
1.9D
Nie czuć spadku mocy na rzepaku
NOPE! stare, dobre DW8, to juz nie w budzie 2010
wyboru zbytnio nie masz w silnikach dla tego furacza, jest 1.6hdi i średnia benzyna 1.6. HDI samo w sobie złe nie jest, da sie jeździć, dużo firm flotowych ma te auta u siebie i nie robi się przy nich nadzwyczaj dużo.KarQ - Wto 19 Sty, 2016 Blaszak czy osobowy?
Mam blaszaka z 2011r teraz ma ok 90kkm (brałem rocznego z nalotem 27kkm) i nie mam problemów z tłuczeniem w zawieszeniu, natomiast w 2014 odebrałem nowego berlingo osobowego i po paru tys km zawias zaczął grać jak orkiestra a w salonie nie widzieli problemu. Problem miał miejsce w każdym z trzech odebranych aut.
Gdzieś w sieci jest obszerny temat o tym, wydaje mi sie ze w vanie są inne elementy gumowo-metalowe dlatego zawias nie dzwoni.
Dla mnie największy minus tych aut:
1. Brak 6 biegu, trasa to udręka powyżej 130
2. Za krótka paka jak na moje potrzeby, a wersja długa wyglada jak kutas
3. Grające zawieszenieMichał - Śro 20 Sty, 2016 o wow, dzieki
czyli jeden chooooj.
wersja osoba, krótka ( długa wygląda jak kutas, fakt )
dziex , o to mi chodziło.
ps. jaka, weź przestań KarQ - Śro 20 Sty, 2016 Mam jeszcze Combo 1.3CDTI z 2008r, bardzo poprawne auto do pracy, ale zakładam że szukasz większego komfortu i to auto pod Ciebie (?). Ja ogólnie Partnera polecam, ale z niskim przebiegiem, bo te z nalotem +/- 200 się zwyczajnie kończą (wiem że problem z zawiasem ktoś rozwiązał montując springi H&R -35 i jakiś twardszy amor Kayaby).
Jak następne małe auto użytkowe do pracy będę brał Dokkera z możliwie najniższym (50-60kkm) tek żeby przez dwa lata posłużył bez problemowo.Niemy - Śro 20 Sty, 2016
KarQ napisał/a:
1. Brak 6 biegu, trasa to udręka powyżej 130
w nowych jest juz skrzynia 6, nie wiem od którego roku montowana, ale Włodziu pewnie będzie wiedziałMichał - Śro 20 Sty, 2016 Kombolot odpada. Szukam wersji osobowej bo teresa czasami też będzie śmigać i chłopy z firmy, no i to będzie moja jedyna fura ( mx5 juz w sumie juz nie jeżdżę )
Pytanie z tych debilnych - jest sens ładować sie w automat ? dostawczak do roboty i automat ... wiem dziwnie to brzmi ale sie spytam...
http://otomoto.pl/oferta/...t-ID6ybSAZ.htmlBonczek - Śro 20 Sty, 2016 Majku sprawdz Doblo i Dokkera. Chetnie wepchnąłbym Ci Citana ale to by mogl byc koniec naszej znajomosci KarQ - Śro 20 Sty, 2016 Dla siebie bym wziął automat, pracownikom już nie.
Przeglądałem pod siebie to wpadł mi w oko Caddy 2.0 CR 170km z DSG tylko cena miażdżyła - 3 letni 60k brutto.Kamill - Śro 20 Sty, 2016 Czy to będzie oficjalne auto hothatch.org roku 2016?