proszę
ŁukaszS3 - Sob 21 Mar, 2009 Kurde to już nie jestem jedynym posiadaczem S3 na tym forum sieeet... Witaj Artur!Anonymous - Sob 21 Mar, 2009 Ja mam taki niebieski kolorek eski a ty? Zapraszam Cie serdecznie na zlot www.a3-club.net/zlot/
Widze ze masz APY to przed lift prawda?
A to moj kolor: http://picasaweb.google.pl/aturcimoch/Eskafydi - Sob 21 Mar, 2009 Witam nowych
zajebista
serio, poboba mi się bardzo
oryginalne koła najładniejsze Michał - Nie 22 Mar, 2009 Witam nowych użytkowników samochodów typu typu hothatch.
Mam nadzieje że będziecie się tu dobrze czuli, a Wasza obecność na naszym forum wniesie wiele ciekawego.
zajebista
serio, poboba mi się bardzo
oryginalne koła najładniejsze
Popieram. Kurcze fajne S3, na tych ori felgach prezentuje się
mega mega. ogólnie wygląda świeżo, zadbane autko.
tylko ten haldex Anonymous - Nie 22 Mar, 2009 Kazdy mowi o haldexie zle, kazdy kto nie mial z nim doczynienia...Bartli - Nie 22 Mar, 2009 Haldex uber alles!Anonymous - Nie 22 Mar, 2009 niektorzy chyba mieli do czynienia.....
a obiegowa opinia glosi ze to taka namiastka,cos jak dmuchana lala...
ale zanim sie zacznie dyskusja to tradycyjnie poprosze o
POKAZANIE CYCKOW !!!!!!Bart - Nie 22 Mar, 2009
(A)rturo napisał/a:
Kazdy mowi o haldexie zle, kazdy kto nie mial z nim doczynienia...
ludzie potrafią być tacy zawistni
witam nowicjuszy k-mart - Nie 22 Mar, 2009 Witam Cie Arturo, bardzo dobrze ze do nas dolaczyles!!!
W skrocie pare slow o nas:
wiekszosc zarejstrowanych kolegow interesuje sie samochodami, ale oni bardzo srednio sie na nich znaja. Wiec komentarze co do haldexa przyjmuj z przymrozeniem oka
Tak naprawde kazdy chcial by miec s3, ale nie bo uparli sie ze saxo vts & clio sport & itd to najlepsze hothatche ze wzgledu na mozliwosci planowania glowicy i taka opinia tu juz zostanie.
Witaj!Anonymous - Nie 22 Mar, 2009 Widze ze forum na pograniczu Bravo.pl i racingforum.pl Juz mi sie podoba
A co do saxo, reno i innych to sie nie wypowiem, kazdy lubi to co ma. Dla mnie tylko germany sie licza saxorulez - Nie 22 Mar, 2009 (A)rturo,
siema... porządek musi być - kupj auta marki Audi
Wklej parę fotek tego S3 i skąd się tam te 271KM wzieło?