Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
was79 - Śro 20 Sty, 2016 Czujecie to, szaman platy w berlingo!
Kamill - Śro 20 Sty, 2016 Nawet pod Hula-Kula trzeba by było od zaplecza podjeżdżać was79 - Śro 20 Sty, 2016 I z Mcdrive zrezygnować Michał - Śro 20 Sty, 2016 japa kalasy
dokker jest dobry - jeździłbym jak zły !
Kamil - jeszcze foty z okna bedziesz mi robił jak na wilanowie bede smigał ! pcs - Śro 20 Sty, 2016 Michal, dobrze wyposazony osobowy berlingo bedzie i nowy i uzywany kosztowal tyle co scenic. A bedzie i tak podobnych rozmiarow, i tak gorzej wyposazony, mniej wygodny etc. Ty nie wozisz materialow budowlanych wiec raczej scenic bedzie lepszym wyborem ...Niemy - Śro 20 Sty, 2016 A ile osób na raz ma tym podróżować? nie lepiej kupić wersję van, żeby spełnić wymogi VAT-1? Kosztowo byłoby zdecydowanie lepiej.MoRToN - Śro 20 Sty, 2016
KarQ napisał/a:
Dla siebie bym wziął automat, pracownikom już nie.
Przeglądałem pod siebie to wpadł mi w oko Caddy 2.0 CR 170km z DSG tylko cena miażdżyła - 3 letni 60k brutto.
No braciak ściagnał coś takiego ostatnio. Drogo ale mistrz auto, nie ma lepiej w klasie. Nowy 94k.
Majk, tylko automat.MoRToN - Śro 20 Sty, 2016
Niemy napisał/a:
A ile osób na raz ma tym podróżować? nie lepiej kupić wersję van, żeby spełnić wymogi VAT-1? Kosztowo byłoby zdecydowanie lepiej.
Majk nie jest vatowcem wiec jemu VAT-1 nic nie da.kosmita - Śro 20 Sty, 2016 Panowie, nie sprzedaje ktoś jakiegoś niezawodnego i ekonomicznego kombi albo vana do 40k ? Najlepiej z fv, ale niekoniecznieAlexxx - Pon 25 Sty, 2016 http://otomoto.pl/oferta/...html#001bce4c62
ktoś reflektuje?was79 - Pon 25 Sty, 2016 W sumie z tyłu wygląda całkiem nieźle.PiTT - Pon 25 Sty, 2016
komis koło mnie
podjade tam obczaić kilka fur, właściciel ma fajne sti na sprzedaż
ale zaciekawił mnie ten saabolot
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yf09H.htmlwas79 - Pon 25 Sty, 2016 Pittu, daj znać jak pooglądasz, bo kolega szuka, takiego kombiaka.PiTT - Pon 25 Sty, 2016 spoko, mieli tez fajne volviaki v70 w poprzedniej budzie
jeden 210 a drugi 250 kuca...
właściciel komisu głównie ogarniał sprowadzanie subaraków, widać że próbuje teraz trochę skandynawii
podjadę jakoś po robocie to zerknęwas79 - Pon 25 Sty, 2016 Te stare, mocne, kanciate kombi są rewelacyjne. Wystarczy jedynie dobre koło i można jeździć