a ta choroba? jak się nazywa?
Janusz - Czw 18 Cze, 2009 syndrom platyk-mart - Czw 18 Cze, 2009 nikt sie nie smieje
Kto mi kurwa zlikiwdowal moje ostrzezenie w profilu?
Wygladalem grozne, a tera nic!Michał - Czw 18 Cze, 2009 to jest syndrom "ugodowej dziewczyny" która pozwala ci sie zmasakrować
np: twoja Grażynka zadzwoniła do mnie w nocy, jak cie odstawiłem pod drzwi żygającego , że mam cie z tąd zabrać i że jesteśmy pijakami i mamy problem z alkocholem kondziu , to były czasy Misiek_lbn - Czw 18 Cze, 2009
Michał napisał/a:
mamy problem z alkocholem
i z poprawną pisownią też !!
PieQt - Czw 18 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
jeśli koleś odwołał aukcję na allegro bo była blisko końca a nie zabezpieczył się ceną minimalną, podając nieprawdziwy powód (auto zostao uszodzone) to można go jakoś ścignąć? pytam teoretycznie.
zależy od uporu wygrywającego aukcję i zależy od tego, czy ten koleś napisał na swojej aukcji że odwoła aukcje, jak cena nie będzie satysfakcjonująca - jak tak napisał, to może mieć ciepło koło tyłkak-mart - Czw 18 Cze, 2009 nikt sie nie smiejeMichał - Czw 18 Cze, 2009 Anonymous - Pią 19 Cze, 2009 bylo ? http://www.telegraph.co.u...The-answer.htmlM - Pią 19 Cze, 2009 A to nie MarekS3? Anonymous - Pią 19 Cze, 2009 wyglada na to ze niek-mart - Pią 19 Cze, 2009 szkoda ze wyszlo na jaw Gaydek - Pią 19 Cze, 2009 No to teraz kolej na Marka .nox - Pią 19 Cze, 2009 nie wierze !Mick - Pią 19 Cze, 2009 a Top Gear jak zwykle dementuje... nieźli są