Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pon 25 Sty, 2016
mam mega faze na takiego klasyka teraz Jakarti - Pon 25 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
klasyka
taki klasyk jak Twoje gacie
przy tych autach moja Astra to w takim razie zabytek muzealny PiTT - Pon 25 Sty, 2016
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
klasyka
taki klasyk jak Twoje gacie
przy tych autach moja Astra to w takim razie zabytek muzealny
zaraz polecą strzały na japonię za takie słowa
V70R i 9-5 aero to wg Ciebie nie sa klasyki?
jedynie co łączy je z Astrą to to że chyba wersja którą posiadasz nazywa sie Classic Jakarti - Pon 25 Sty, 2016 to ze to stare auto w sportowej wersji nie oznacza, ze to "klasyk" kale was79 - Pon 25 Sty, 2016
Cytat:
jedynie co łączy je z Astrą to to że chyba wersja którą posiadasz nazywa sie Classic
Sam się skrzywdził, nie dręcz go PiTT - Pon 25 Sty, 2016 no dobra, moze nie jest to klasyk pokroju kilkudziesięcioletniego merca, ale jest to rodzyn
ale rodzyn gorzej brzmi niz klasyk, wiec sam rozumisz Jakarti - Pon 25 Sty, 2016 rodzyn nadal sie kojary z kalem wiec chyba sie dogadlismy PiTT - Pon 25 Sty, 2016 durny jestes i nie masz pojecia o kwintesencji motoryzacji PiTT - Pon 25 Sty, 2016
was79 napisał/a:
Pittu, daj znać jak pooglądasz, bo kolega szuka, takiego kombiaka.
ogladalem tego volviaka
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yg1ll.html
wnetrze wyglada jakby mialo max 150tys km, zdziwilem sie ze na blacie prawie 300
posiedzialem w srodku i powiem szczerze ze jest lepiej niz sie spodziewalem, po prostu fajne i mile wnetrze
ciezko powiedziec o stronie mechanicznej, ogolnie auto sprawia dobre wrazenie mimo wieku i przebiegu
ogladalem jeszcze inna v70 t5, 250KM, mechanicznie podobno bez zastrzezen, ale wlasciciel komisu powiedzial wprost ze autem jezdzil straszny palacz
czuc ze auto wyprane, ale cos tam jeszcze pozostalo
Co wazne wlasciciel nie sprawia wrazenia typowego handlarza, ktory historie wymysla na poczekaniu...
odpowiada rzeczowo i nie sciemnia... przynajmniej takie wrazenie odnioslem, proponuje tez inne sztuki jesli widzi ze ta konkretna nie spelnia oczekiwan
teraz czekam az aero wroci z czyszczenia i obejrze dokladniejlukp - Pon 25 Sty, 2016 wez te aero na jazde i przyjedz po mnie sprawdzimy je PiTT - Pon 25 Sty, 2016
lukp napisał/a:
wez te aero na jazde i przyjedz po mnie sprawdzimy je
ten jego STI jest do sprzedania lukp - Pon 25 Sty, 2016 Kupujesz Sti PiTT - Pon 25 Sty, 2016
lukp napisał/a:
Kupujesz Sti
mam nawet pare w garazu, ale chyba lepiej mi sie jezdzi evo w forzie Miniac - Pon 25 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
ciezko powiedziec o stronie mechanicznej, ogolnie auto sprawia dobre wrazenie mimo wieku i przebiegu
ogladalem jeszcze inna v70 t5, 250KM, mechanicznie podobno bez zastrzezen
Bierz Volvo, jak dawno nic Ci się nie psuło w passat'cie, to tu sobie odbijesz
Robię teraz dla kolegi kilka "drobnych" napraw w identycznym aucie. Tak za 10k drobnych.. PiTT - Pon 25 Sty, 2016 w passacie nic mi sie nie zepsulo... a nie sorry raz mi kuna przegryzla kabel od czujnika oleju a drugim razem ktos mi urwal lusterka...
rzygam już nudą poruszania się pastuchem, bez kitu, jakbym dostał takiego służbowego to byłbym zachwycony bo na serio nie ma absolutnie do czego się przyczepić
poza tym że nie dostarcza żadnych, ale to absolutnie żadnych emocji
mam pelna swiadomosc tego ze zmarnowalem 2 lata motoryzacyjnego zycia
niestety 90% obecnych aut w podobnej klasie oferuje dokladnie taki sam brak emocji... chyba ze wchodzimy w usportowione wersje
kupujac 2 lata temu mondeo, avensisa czy mazde 6 mialbym pewnie dokladnie takie same odczucia jak teraz