To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Nie 22 Mar, 2009

Marek23: A twoje auto jakie kreci ET?

Przed OSP W Galgowicach Malych duzy paking maja. W sobote wieczorem niezla publika sie zbiera :)

Loko - Nie 22 Mar, 2009

(A)rturo napisał/a:

Przed OSP W Galgowicach Malych duzy paking maja. W sobote wieczorem niezla publika sie zbiera :)

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

O Cie kurcze nie przepraszam, popłakałem się teraz na prawde :jupi:
Dzieki tego dzis potrzebowałem :D

No i juz lubie to forum :)

dobra Artur jeszcze nie wyczail klimatu forum, dajcie mu chwile.
Skad wiecie o co chodzi? Moze to my zbladzilismy?? :) moze bedzie tak ze my stracimy zainteresowanie skrecaniem i damy sie porwac dynamice spiewanego disko, 1/4mili..
haldex i chromowane felgi to pikuś.

Marek23 - Nie 22 Mar, 2009

(A)rturo napisał/a:

Moje auto jest wolne, ale czasem w lesie przyśpiesza.
(A)rturo napisał/a:

Dobra ziomuś, już bez ironi. Lepiej gadaj jakie dziwexy tam się zbierają...

saxorulez - Nie 22 Mar, 2009

dobra proszę o nie udowadnianie wyższości Clio 173KM nad 271KM S3 bo to chyba i jedno i drugie nie ta liga..
Rudello - Nie 22 Mar, 2009

Marek23 napisał/a:
(A)rturo napisał/a:

Dobra ziomuś, już bez ironi. Lepiej gadaj jakie dziwexy tam się zbierają...

i wracamy na dobry tor :D

saxorulez - Nie 22 Mar, 2009

zdecydowanie
Marek23 - Nie 22 Mar, 2009

JIMEK napisał/a:
Skad wiecie o co chodzi? Moze to my zbladzilismy?? :) moze bedzie tak ze my stracimy zainteresowanie skrecaniem i damy sie porwac dynamice spiewanego disko, 1/4mili..
haldex i chromowane felgi to pikuś.

Jimek, ja Cię nie trzymam,idź. Aczkolwiek będę tęsknił :*
saxorulez napisał/a:
dobra proszę o nie udowadnianie wyższości Clio 173KM nad 271KM S3 bo to chyba i jedno i drugie nie ta liga..

Mi wogóle o to nie chodzi... Ale podejrzewam, że z Twoją zajawką na gti 5d, muzyka z filmiku się spodobała xD

ŁukaszS3 - Nie 22 Mar, 2009

saxorulez napisał/a:

POLAĆ MU!!

mi - Nie 22 Mar, 2009

(A)rturo napisał/a:
Ale za to w tym roku zima dala poczuc frajde z glupiego haldexa: http://www.youtube.com/watch?v=e7WCEEjJw94

o fak!
Zawsze sadziłem, że haldex jest najmniej kiepską opcją z wszelkich dołączanych napędów. Ja rozumiem, że stałe 4wd to potega, że elektronika to nie to samo, ale sądziłem, że nowsze haldexy (tak od 2. czy 3. generacji) jakoś dają radę. Marka23 szanuję i jestem absolutnie pewien, że jest najlepszym kierowcą, z jakim miałem przyjemność jeździć (no - może poza nOxem ;) ). Nie mam też jednak wątpliwości co do faktu, że lubi czasem przesadzać i czasem jedzie po czymś/kimś zbyt grubo, sądziłem, że tak własnie jest z haldexem...

Ale...

...obejrzałem ten filmik i stwierdzam - o koooooorva! S3 nie skręca! Co to jest?! Przecież to ryje przodem jak pomylone! O fak!

Bart - Nie 22 Mar, 2009

mi napisał/a:
Marka23 szanuję i jestem absolutnie pewien, że jest najlepszym kierowcą, z jakim miałem przyjemność

nie przylistwiaj się, Stig23 jest zajęty ;D

mi - Nie 22 Mar, 2009

to może Janusz chociaż nie ma partnera? ;D
PiTT - Nie 22 Mar, 2009

też uważam, że nie ma co porównywać S3 z evo czy imprezą
to zupełnie inna liga
S3 bym raczej uznał jako luksusowego hatcha, który też sprawnie się napędza
oglądałem najnowsze S3 i gdybym miał wolne 140k (bo akurat promocja była :D ) to bym go chętnie przytulił

Marek23 napisał/a:
Jimek, ja Cię nie trzymam,idź. Aczkolwiek będę tęsknił :*
ty sie cipuchu nie zwracaj do mnie bo miales sie odezwac jak bedziesz w swoim ulubionym miescie nad miastami a sie nie odezwales. Miales zadzwonic i nie zadzwoniles. Brutal23 stracilem do ciebie serce