To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

FreeMan - Pon 30 Mar, 2009

Bari napisał/a:
Tak tak ;] znam to Clio ;] z forum.krc.cn.pl

ale chciał bym ph 3 i na wypasie z navi ;D

coś takiego ;] http://allegro.pl/item593...ort_180_km.html

Pozdrawiam

jak bym mial wybierac rupcia z nieznana przeszloscia i pewnie tona czesci do wymiany , w ph3 a idealne zadbane doprowadzone do idealu nie bite na 100% ph2 to chyba nie musze mowic co bym wybral...

Bari.. nawi w Polsc i tak nie dziala ... tzn. jej pokrycie to 25% kraju... nigdzie z nia nie trafisz.

WITAJ

A ph2 poza wydechem i felgami wizualnie niczym sie nie rozni od ph3 .

Anonymous - Pon 30 Mar, 2009

siema siema :)

sluchaj Freemana bo wie co mowi.

a do mortona clio to powinien byc casting :)

powodzenia w szukaniu

pP - Pon 30 Mar, 2009

po co kupować coś na wypasie, jak to ma jeździć :D
a navi sobie odpuść..

poza tym
FreeMan napisał/a:
jak bym mial wybierac rupcia z nieznana przeszloscia i pewnie tona czesci do wymiany , w ph3 a idealne zadbane doprowadzone do idealu nie bite na 100% ph2 to chyba nie musze mowic co bym wybral...

dobrze gada!!

Cytat:
Cos z tylnej lewej strony nie usłyszalem dokładnie --> ale to było robione jeszcze w szwajcari .

to wyczytałem z tego linka powyżej,
coś tam gdzieś tam.. :lol2:
uwierze lepiej kupić pewne niż żałować!! wiem na swoim przykładzie T_T

mi - Pon 30 Mar, 2009

witaj na forum!

Z tym clio lepiej przemyśl sprawę. Nie mówię, że koniecznie MoRToNowe masz kupić, bo styczności z tym furem nie miałem, ale na pewno coś pewnego i sprawdzonego, bo niestety znakomita większość hotheczy ma barwną przeszłość :/

A tak w ogóle - czemu koniecznie clio? Myślałeś o Yarisie T-sport na przykład?

Szczepanek - Pon 30 Mar, 2009

Jimmy, sroga fota.! :devil: moja stała stacja :)

Witamy nowych! :)

Przepraszam bo przeze mnie sie zrobił OT w tym temacie ;] juz szybciutko zakładam swoj watek o zakupie clio i chetnie wysłucham wszystkich opini i porad jako ze wogole nie znam sie na clio beda mi one niezwykle pomocne

:devil: Witam Nowych :jupi:

witam imiennika czy tez nickiennika
Bart - Pon 30 Mar, 2009

jesteście rodziną? brakuje jeszcze barii :]

witam świeżą krew :>

Kamilbike - Wto 31 Mar, 2009

Witam witam :)

Co do Clio Mortona, to wczoraj gadalem z Dzikiem i mu powiedzialem, ze gdybym nie kupil Punciaka to na 99% bralbym Clio od Mortona. Samochod piekny i akurat w moim ulubionym zestawie kolorystycznym, czyli czarno z czarnym :P

Anonymous - Wto 31 Mar, 2009

bart napisał/a:
jesteście rodziną? brakuje jeszcze barii :]

nie nie jestesmy rodzina

iQ - Wto 31 Mar, 2009

Witam wszystkich!
Jestem tutaj nowy. Jezdze czerwonym ep3 30th z kolektorem, wydechem, dolotem i kpro. Na obecna chwile mieszkam w hiszpanii ale planuje (moze) pod koniec roku zamieszkac w WWA. Wtedy tez bede szukal mniejszego auta :( Nie bijcie za bledy jezeli sa, nie uczylem sie dlugo polskiego o_O

Jakarti - Wto 31 Mar, 2009

iQ... napisał/a:
Witam wszystkich!
Jestem tutaj nowy. Jezdze czerwonym ep3 30th z kolektorem, wydechem, dolotem i kpro. Na obecna chwile mieszkam w hiszpanii ale planuje (moze) pod koniec roku zamieszkac w WWA. Wtedy tez bede szukal mniejszego auta :( Nie bijcie za bledy jezeli sa, nie uczylem sie dlugo polskiego o_O

nie ma zadnego błędu ;)
witamy

iQ - Wto 31 Mar, 2009

wiem ze to nie jest do tego temat ale czy zmiana z ep3 na np. saxo 16v nie bedzie jak dzien i noc? :'(
pP - Wto 31 Mar, 2009

witaj :)
:faja:

iQ... napisał/a:
wiem ze to nie jest do tego temat ale czy zmiana z ep3 na np. saxo 16v nie bedzie jak dzien i noc?

będzie i odradzam!! przesiadka o epokę wstecz, zresztą zaraz tak wszyscy napiszą

Jakarti - Wto 31 Mar, 2009

bedzie ;)