pcs - Wto 31 Mar, 2009 ale na clio sport juz nie iQ - Wto 31 Mar, 2009 Zobaczymy jak bedzie wygladal budzet ale napewno nie za wesolo Michał - Wto 31 Mar, 2009 nie będzie
vts to najprawdziwszy HH z prawdziwych.
Civ to juz nie to samo.
pozdro !!CHRZANEK - Wto 31 Mar, 2009 Witam nowych na forum
Mam nadzieję że...anjas - Wto 31 Mar, 2009 Ja również witam nowych na forum.
Udzielajcie się, nie spamujcie, dyskutujcie merytorycznie, zachowajcie poczucie humoru i miłujcie bobry a dana Wam będzie łaska czerwonych.Jakarti - Wto 31 Mar, 2009
michal napisał/a:
nie będzie
nie mowisz chyba serio.. mozna kochac vts'a ale wybacz - nie ma podejscia do CTR'a... wielkosc, komfort, osiagi..
przeciez to dwie rozne klasy samochodow.. i dzieli je kilka lat..mi - Wto 31 Mar, 2009
Jakarti napisał/a:
nie mowisz chyba serio.. mozna kochac vts'a ale wybacz - nie ma podejscia do CTR'a... wielkosc, komfort, osiagi..
złe podejście. To drastycznie różne samochody, ale mała stara LEKKA popierdółka może dać całą masę frajdy. Oczywiście - CTR jest szybszy, wygodniejszy, ale są sytuacje, w których nie dorównuje oferowaną radością VTSowi (że o 205 nie wspomnę). Powiem więcej - dziś przyjechałem do roboty 106 1.0 - nie jedzie, nie skręca, nie hamuje, mimo to ryj mi się cieszył niemal całą drogę. Nie skreślałbym Saxo VTS, CTR to na pewno lepszy fur, ale są sytuacje, w których nie dorasta saksiorowi do pięt.
...Choć moim zdaniem najrozsądniejszy kompromis (samochód szybki, lekki i lanserski) to oczywiście panda 1.2, wiecie jak jest...Anonymous - Wto 31 Mar, 2009 Nie myslalem o Yarisie ;] bo w zasadzie z tych takich malutkich pierdółek to mi sie podoba Uno Turbo hehe ale to zbyt stare no i najbardziej clio ;]mi - Wto 31 Mar, 2009
Bari napisał/a:
Nie myslalem o Yarisie
ignorant...
...ale...
Bari napisał/a:
mi sie podoba Uno Turbo
...to wystarczy, żebym Cię polubił! Anonymous - Wto 31 Mar, 2009 Hehe martin.h - Wto 31 Mar, 2009 Witam nowych.
iQ... napisał/a:
wiem ze to nie jest do tego temat ale czy zmiana z ep3 na np. saxo 16v nie bedzie jak dzien i noc?
Są osoby na forum, które zamieniły Saxo na Type-R'a i żałują tego. Kup VTS'a, a dowiesz się jak samochód może wspaniale skręcać Michał - Wto 31 Mar, 2009
Jakarti napisał/a:
michal napisał/a:
nie będzie
przeciez to dwie rozne klasy samochodow.. i dzieli je kilka lat..
nie będzie CHRZANEK - Wto 31 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Kup VTS'a, a dowiesz się jak samochód może wspaniale skręcać
Albo peugeota 106 która skręca jeszcze lepiej bo jest szybszy i ładniejszy
Witam witam Loko - Wto 31 Mar, 2009
CHRZANEK napisał/a:
martin.h napisał/a:
Kup VTS'a, a dowiesz się jak samochód może wspaniale skręcać
Albo peugeota 106 która skręca jeszcze lepiej bo jest szybszy i ładniejszy
Witam witam
A to akurat jest prawda, że 106 lepie skręca, tylko argumentacja nie trafiona M - Wto 31 Mar, 2009 Witam Hondziarza, nie słuchaj tych tam, oni nie znają się.
pozdr.