To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 1 maja(środa) trackday.org.pl i 4TURBO - trening w Ułężu

trojanst - Śro 01 Maj, 2013

Kenet napisał/a:
zawsze nocne manewry przed eventem

RedDiabloBullEtopitynaBurn i hotdog na BP robi robotę :rotfl:

Cartoon - Śro 01 Maj, 2013

Mam nówkę sztukę żabę, więc mogę użyczyć ;) zobaczymy tylko, czy crxowi starczy sił na dojazd ;)
rasta - Śro 01 Maj, 2013

trojanst napisał/a:
Dopisałbym do listy pogodę :faja:

Zostawiłeś na Pozen w zeszłym sezonie, mam ją u siebie ;D

Cartoon - Śro 01 Maj, 2013

wrócił - na kołach! :)
roj - Śro 01 Maj, 2013

Cartoon napisał/a:
wrócił - na kołach!
pierwszy sukces!

dawać relacje, co kto jak, jak fury się spisywały a jak kierowcy! :jupi:

Dariano - Śro 01 Maj, 2013

Drugi :)

Jestem bardzo zadowolony , dawno tak się dobrze nie bawiłem . Czad po tylu latach przerwy fajnie było znowu poprowadzić sportowe auto o ile mogę tak powiedzieć o moim civicu :)

Zapłaciłem cenę nauki i braku doświadczenia przestawiając szykanę przy predkości ok.100km/h

Auto zostało rozdziewiczone i teraz ności jak to powiedział STFan Blizny :D

Kamill - Śro 01 Maj, 2013

Na bogato, drzwi też teraz pogniotłes ?
Janusz - Śro 01 Maj, 2013

Dariano napisał/a:
Zapłaciłem cenę nauki i braku doświadczenia przestawiając szykanę przy predkości ok.100km/h

ja ostatnio jak zrobiłem coś takiego to wracałem z pojeżdzawy z tylnym zderzakiem koło głowy ;D

A i pojawiły się nowe kłopoty fura mi się gotuje na wolnych obrotach podczas jazdy jest wszystko ok temp.w normie postoje kilka chwil i się gotuje :(

No hamulec jest beznadziejny przez ostatni kilometr 5 km odcinka nie mam hamulcy klocek seryjny puchnie do takiego stopnia że ostatnie zakręty hamowałem oczami :O :O :O

Stf - Śro 01 Maj, 2013

Moze kable dostaly od wiatraka i sie nie zalacza. I nie blizny tylko dziary ;-)

z mojej strony kox... bardzo duzo przejazdow. No i w koncu siakos udalo sie udowodnic ze seria emka z dobrym zawiasem jest co najmniej konkurencyjna z evo :-)

STF jak zwykle kox sprawił manto evo i stajom :) chyba tylko jeden mu się oparł . Gratki Ziom :D
roj - Śro 01 Maj, 2013

Dariano napisał/a:

No hamulec jest beznadziejny przez ostatni kilometr 5 km odcinka nie mam hamulcy klocek seryjny puchnie do takiego stopnia że ostatnie zakręty hamowałem oczami

:lol2:
przewody w oplot jak jeszcze nie ma, klocki siakieś 2500 abo co, płyn od Vłodka i zapominasz o problemie.

Stf napisał/a:
No i w koncu siakos udalo sie udowodnic ze seria emka z dobrym zawiasem jest co najmniej konkurencyjna z evo

czyli było "klasycznie.. bez napinki" :faja:

jest jakaś tabela czasów??

Kenet - Śro 01 Maj, 2013

Mi po trzecim przejeździe zniknął hamulec, czego efektem była orka pola już w pierwszym zakręcie...

No ale ch... hamulce są dla tchórzy - jeździłem bez i wynik 3:12:xxx jest do pyknięcia na lajcie następnym razem jak już odpowietrzę prawidłowo układ. Ogólnie ja też sobie pojeździłem, może trochę mniej niż zamierzałem, ale nie było sensu iść o życie bez hebla.

Pojechałbym w niedzielę, ale wesele...

Zawias robi robotę. Auto ogólnie działa, ja nie zapomniałem jak się skręca - pozytywny dzień. Cieszy też forma pozostałych hoczheczowców - cytując - "dla takich dni się żyje" :jupi:

M - Śro 01 Maj, 2013

Zmęczony, wyjeżdżony do oporu, na koniec nie miałem już siły kół zmieniać.
Dziękuję za organizację jak zawsze na wysokim poziomie.
Bardzo miło było zakończyć dzień w jakubowej - chyba tego ostatnio mi brakowało po tego typu imprezach.
Civic wymaga uwagi, balony muszą odejść, trzeba zejść mocno z wagi no i jeździć, jeździć dużo jeździć.

kubas - Śro 01 Maj, 2013

za duże balony ?