a tak pozatym to jakoś sporadycznie przejeżdzałem się na husce 450, wr 450, czy tam yz (juz nie pamietam), jakiejś starej ciężkiej suzuce 350 i jakichś tam starych ścigach
nie powiem ze umiem jeździć, ale znam podstawy Natomiast wiem po sobie ze raczej kupno u mnie na poczatek czegoś słabego nie jest dobrym pomysłem, bo szybko sie skończą możliwości robienia tego co chce typu jakaś jazda bokiem itp itd mam tendencje do jeżdżenia szybciej niż faktycznie umiem, jak się czegoś uczę (tylko fura ostatnio zwolniłem)
przejedź się na czymś pokroju yamaha yz250f albo honda crf250 i zobaczysz, łapy urywa, zapasu mocy to też ma wystarczająco dużo.
Ewentualnie jakąś 125 w 2t crossową, mocowo porównywalna do 250 4t, też mega daje radę.
A jak już chcesz iść bardzo hardkorowo, to jakiegoś ktm sx250 2t, który robi straaaaszny przeciąg jak na crossówkę, ale na mój gust jest to gruba przesada na kogoś kto tylko jeździł okazyjnie.
i wbrew pozorom, takie używane motocykle jakoś bardzo taniej zza granicy nie wychodzą, prędzej nowe w pudełkach są tańsze za gramanico Bart - Czw 25 Kwi, 2013
pcs napisał/a:
ech zapomnialem, CI powiedziec, zebys zrobil fote ze soba na nim
Michał - Czw 25 Kwi, 2013 patrząc na moj tryb życia przez ostatnie 3 miechy - niedługo bede tak wyglądaKamill - Czw 25 Kwi, 2013
Michał napisał/a:
patrząc na moj tryb życia przez ostatnie 3 miechy - niedługo bede tak wygląda
Zabiorą Ci prawo jazdy i będziesz jeździł na skuterze ?