Bad-i - Wto 07 Sty, 2014 Rundi jest kilka powodow, ale ten najwazniejszy to chec pojezdzenia Clio rundi - Wto 07 Sty, 2014 Powód zacny - od zawsze mam sentyment do Clio a takie coś .. hmm
Gotowe już do boju ?Bad-i - Wto 07 Sty, 2014
rundi napisał/a:
Powód zacny - od zawsze mam sentyment do Clio a takie coś .. hmm
Gotowe już do boju ?
Prace sa mocno zaawansowane, nie ukrywam ze najwieksze wydatki uzalezniam od regulaminow. Wole zostawic rezerwe na opony do saxo, tym bardziej ze robie tez nowy silnik na ten sezon (z bioracym olej i tak bym nie sprzedal, z drugiej strony nie lubie fuszery)rundi - Wto 07 Sty, 2014 Kibicuję i proszę o aktualne newsy w odpowiednim temacie Bad-i - Wto 07 Sty, 2014 Bede informowal, a nawiazujac do saxo to dzisiaj wlasnie musialem kupic tloki. I w sumie pewnie lepiej bylo wziac najtansze bo rok wytrzymaja, ale zdecydowalem sie na cos ciekawszego takze moze jeszcze z 2 konie przybeda rundi - Wto 07 Sty, 2014 Czemu tylko rok ? Dobrze jest tam ustrojone wszystko ??Bad-i - Wto 07 Sty, 2014
rundi napisał/a:
Czemu tylko rok ? Dobrze jest tam ustrojone wszystko ??
Bo mysle ze to bedzie ostatni rok saxo w moich rekach.
Chodzilo mi bardziej o to ze moglbym zrobic taniej, ale nie naleze do takich.106 - Pią 10 Sty, 2014 mniej niz 2 miesiace do pierwszego rajdu a regulaminow PZM dalej brak
co do rajdu to tez nie wiadomo czy bedzie zgoda na kolce czy nie qbus - Sob 11 Sty, 2014 ponoc jest zgoda ale tylko przy zalozeniu obecnosci sniegu... jezdzilem przed swietami w Baligrodzie i mielismy 30 cm sniegu, brakowalo tylko band
miejscowi twierdza ze nie ma opcji zeby w marcu bylo sucho Bad-i - Pon 13 Sty, 2014 A regulaminow nadal nietzajcev_28 - Śro 15 Sty, 2014
Bad-i napisał/a:
A regulaminow nadal niet
już są
http://www.pzm.pl/regulaminy/rajdyJanusz - Śro 15 Sty, 2014 ja dobrze widzę ze teraz na r2 można startować w wyścigach górskich ?? bo przedtem chyba nie można było.GeKo - Śro 15 Sty, 2014 Zawsze można było
edyta: A dobra teraz moze tak, Kiedyś RII to obecnie RIJanusz - Śro 15 Sty, 2014 hmmm... no Tomcat mówił co innego, bo twierdził ze lepiej robić licencje wyścigową bo można startować w wyścigach górskich, a na r2 nie. Kłamczuch
edit: tera to nic nie rozumiemBad-i - Śro 15 Sty, 2014 W sumie nic ciekawego, maxi nadal w open a nie hr