Jakarti - Sob 28 Gru, 2013 czyli, ze mozna mu wystawic wezwanie do zapłaty a pozniej ciagac po sądach?
a wysokosc? np 1 dzien = 1000zł Michał - Sob 28 Gru, 2013 jade na obiazd inwestycji
Wczoraj wieczorem juz coś ciekawego widzieliśmy i zwiedzaliśmy Bonczek - Sob 28 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
czyli, ze mozna mu wystawic wezwanie do zapłaty a pozniej ciagac po sądach?
Komu? Wyślesz na nr rejestracyjny czy na Policji Ci podadzą dane? Jakarti - Sob 28 Gru, 2013
Bonczek napisał/a:
Komu? Wyślesz na nr rejestracyjny czy na Policji Ci podadzą dane?
dzik cos wkleil to pytam bo duzo tekstu i nie chce mis ie czytac ps - Sob 28 Gru, 2013 temat zlodzieja miejsc rozwiazal sie calkiem sprawnie. Telefon do TVN. Przebicie sie przez kompletnie niekumata recepcje. Rozmowa z administratorem floty czy kims takim i.. To auto jakiegos dziennikarza. Wyjechal z kraju krecic jakis material i wraca 3 stycznia Nie wiedza dlaczego tak zrobil. Szukali kilka godzin drugiego kluczyka. Znalezli. Zabrali auto. Przeprosili.Anonymous - Sob 28 Gru, 2013 narzekaja barany jedne na ten tvn a to taka porządna firmaMichał - Nie 29 Gru, 2013 kurwens, od 11 do 18 jezdziliśmy ale grunt ze znaleźliśmy dwie inwestycje które nam bardzo leżą finansowo jak i położenie
Śmiać mi sie chciało jak Pani w biurze sprzedaży 19stej dzielnicy mi udowadniała że to jest osiedle ekskluzywne. W końcu mnie wkooorwiła i powiedziałem ze ekskluzywnie to jest na grzybowskiej w apartamentach po 4 bańki a nie tutaj u was gdzie jest nasrane bloków jeden na drugim, a w sąsiedztwie mają podrzędne kluby w stylu space (czyta sie spejs )Michał - Nie 29 Gru, 2013 jeszcze dobra akcja wlasnie na 19stej dzielncy
przed nami byli chyba belgowie i gadali z ową Pania o mieszkaniu do 45 m2.
Jak powiedziała ze ceny są od dyszki z metra to koleś ( starszy facet, ładnie ubrany, widać że hajs sie zgadza ) złapał sie z głowe i trzy razy do niej powtarzał aby sie upewnić
- tu and a half tałsend juro ? AR JU SIUR?! tu and a half !!??!!
gimi pen, aj wil rajt on pejper . TU AND A HALF TAŁSEND !!! ???
its more exprensive than in beldżium and dżermany !!!
Polska jebie biede ...Bad-i - Nie 29 Gru, 2013 Raczej u Belga sie jednak kasa nie zgadzalaKamill - Nie 29 Gru, 2013 Jest taka inwestycja na elizy orzeszkowej, co nie przebije jej nic, jak zrobili promocje to metr był po 12 koła.
Wdłuż całego bloku i na około stoi kamienica typu praskiego i dzieli oba budynki pas zieleni taki z 15m. Dobudowany jest do jakiegoś starszego bloku, sama ulica jest z kostki betonowej PRL, a tuż za rogiem 50m od bloku jest stacja benzynowa i cała baza MPT. Mało tego nie można było sobie ot tak pójść obejrzeć, powiedzieli że trzeba poczekać aż będą tzw "dni drzwi otwartych" czyli jakis tam jeden weeknd
Ja sie pytam, gdzie oni znajdują jeleni na takie nieruchomości, ja rozumie że Warszawiaki łykną wszystko byle by było drogie lub markowe, ale to już przesada
Michał - Nie 29 Gru, 2013 ja rozumiem że firmy chcą zarobić, robią mordory w stylu osiedla na bemowie ( róg górczewskiej i powst. śląskich ) ale karwa, dla mnie to jest takie jawne śmianie się komuś w jape
Przypomniało mi sie następne "ekskluzywne" osiedle. Ahhh, Pan z biura zachwalał tak ze myślałem ze sie zesra.
dolcan na instalatorów
kurwa zwykły wielki blok Kamill - Nie 29 Gru, 2013
Michał napisał/a:
Przypomniało mi sie następne "ekskluzywne" osiedle. Ahhh, Pan z biura zachwalał tak ze myślałem ze sie zesra.
dolcan na instalatorów
Obrazek
kurwa zwykły wielki blok
To koło mnie, byłem tam, nie mieli akurat tak dużego metrażu jak chcieliśmy. Na zdjęciu tego nie widać, ale blok jest w kształcie litery U i otacza myjnie samochodową, z tyłu magazyny z przodu 3 pasy al. krakowskiej, wyjazd z osiedla samobójczy, bo bariery od wiaduktu i sam wiadukt zasłaniają cały ruch, a po krakowskiej nikt 40km/h nie jeździ. W okolicy mozna spotkać co najwyżej pana z wózkiem wiozącego złom, albo jakieś ciężarówki bo to jest przy instalatorów.Michał - Nie 29 Gru, 2013 dolkladnie tez miałem problem wyjechać tym swoim pedalsko niskim samochodem ...M - Nie 29 Gru, 2013 Bloki zawsze były i będą mniej lub bardziej eleganckimi hotelami robotniczymi.
Nie ma nic bardziej ekskluzywnego niż usiąść w samych gaciach w ogródku za domkiem i mieć wszystko w dupie.Kamill - Nie 29 Gru, 2013
M napisał/a:
Bloki zawsze były i będą mniej lub bardziej eleganckimi hotelami robotniczymi.
Nie ma nic bardziej ekskluzywnego niż usiąść w samych gaciach w ogródku za domkiem i mieć wszystko w dupie.
W trakcie jak ekskluzywnie beda wypompowywac szambo