To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupię mieszkanie

Jakarti - Sob 28 Gru, 2013

czyli, ze mozna mu wystawic wezwanie do zapłaty a pozniej ciagac po sądach?
a wysokosc? np 1 dzien = 1000zł :)

Michał - Sob 28 Gru, 2013

jade na obiazd inwestycji
Wczoraj wieczorem juz coś ciekawego widzieliśmy i zwiedzaliśmy :]

Bonczek - Sob 28 Gru, 2013

Jakarti napisał/a:
czyli, ze mozna mu wystawic wezwanie do zapłaty a pozniej ciagac po sądach?

Komu? Wyślesz na nr rejestracyjny czy na Policji Ci podadzą dane? :]

Jakarti - Sob 28 Gru, 2013

Bonczek napisał/a:
Komu? Wyślesz na nr rejestracyjny czy na Policji Ci podadzą dane? :]

dzik cos wkleil to pytam bo duzo tekstu i nie chce mis ie czytac :D

ps - Sob 28 Gru, 2013

temat zlodzieja miejsc rozwiazal sie calkiem sprawnie. Telefon do TVN. Przebicie sie przez kompletnie niekumata recepcje. Rozmowa z administratorem floty czy kims takim i.. To auto jakiegos dziennikarza. Wyjechal z kraju krecic jakis material i wraca 3 stycznia :) Nie wiedza dlaczego tak zrobil. Szukali kilka godzin drugiego kluczyka. Znalezli. Zabrali auto. Przeprosili.
Anonymous - Sob 28 Gru, 2013

narzekaja barany jedne na ten tvn a to taka porządna firma
Michał - Nie 29 Gru, 2013

kurwens, od 11 do 18 jezdziliśmy ale grunt ze znaleźliśmy dwie inwestycje które nam bardzo leżą finansowo jak i położenie

Śmiać mi sie chciało jak Pani w biurze sprzedaży 19stej dzielnicy mi udowadniała że to jest osiedle ekskluzywne. W końcu mnie wkooorwiła i powiedziałem ze ekskluzywnie to jest na grzybowskiej w apartamentach po 4 bańki a nie tutaj u was gdzie jest nasrane bloków jeden na drugim, a w sąsiedztwie mają podrzędne kluby w stylu space (czyta sie spejs )

jeszcze dobra akcja wlasnie na 19stej dzielncy
przed nami byli chyba belgowie i gadali z ową Pania o mieszkaniu do 45 m2.
Jak powiedziała ze ceny są od dyszki z metra to koleś ( starszy facet, ładnie ubrany, widać że hajs sie zgadza ) złapał sie z głowe i trzy razy do niej powtarzał aby sie upewnić
- tu and a half tałsend juro ? AR JU SIUR?! tu and a half !!??!!
gimi pen, aj wil rajt on pejper . TU AND A HALF TAŁSEND !!! ???
its more exprensive than in beldżium and dżermany !!!

Polska jebie biede ...

Bad-i - Nie 29 Gru, 2013

Raczej u Belga sie jednak kasa nie zgadzala
Kamill - Nie 29 Gru, 2013

Jest taka inwestycja na elizy orzeszkowej, co nie przebije jej nic, jak zrobili promocje to metr był po 12 koła.

Wdłuż całego bloku i na około stoi kamienica typu praskiego :coto: i dzieli oba budynki pas zieleni taki z 15m. Dobudowany jest do jakiegoś starszego bloku, sama ulica jest z kostki betonowej PRL, a tuż za rogiem 50m od bloku jest stacja benzynowa i cała baza MPT. Mało tego nie można było sobie ot tak pójść obejrzeć, powiedzieli że trzeba poczekać aż będą tzw "dni drzwi otwartych" czyli jakis tam jeden weeknd :rotfl:
Ja sie pytam, gdzie oni znajdują jeleni na takie nieruchomości, ja rozumie że Warszawiaki łykną wszystko byle by było drogie lub markowe, ale to już przesada :rotfl:

ja rozumiem że firmy chcą zarobić, robią mordory w stylu osiedla na bemowie ( róg górczewskiej i powst. śląskich ) ale karwa, dla mnie to jest takie jawne śmianie się komuś w jape
Przypomniało mi sie następne "ekskluzywne" osiedle. Ahhh, Pan z biura zachwalał tak ze myślałem ze sie zesra.
dolcan na instalatorów

kurwa zwykły wielki blok :rotfl:

Michał napisał/a:

Przypomniało mi sie następne "ekskluzywne" osiedle. Ahhh, Pan z biura zachwalał tak ze myślałem ze sie zesra.
dolcan na instalatorów
Obrazek
kurwa zwykły wielki blok :rotfl:

To koło mnie, byłem tam, nie mieli akurat tak dużego metrażu jak chcieliśmy. Na zdjęciu tego nie widać, ale blok jest w kształcie litery U i otacza myjnie samochodową, z tyłu magazyny z przodu 3 pasy al. krakowskiej, wyjazd z osiedla samobójczy, bo bariery od wiaduktu i sam wiadukt zasłaniają cały ruch, a po krakowskiej nikt 40km/h nie jeździ. W okolicy mozna spotkać co najwyżej pana z wózkiem wiozącego złom, albo jakieś ciężarówki bo to jest przy instalatorów.

dolkladnie :D tez miałem problem wyjechać tym swoim pedalsko niskim samochodem ...
M - Nie 29 Gru, 2013

Bloki zawsze były i będą mniej lub bardziej eleganckimi hotelami robotniczymi.
Nie ma nic bardziej ekskluzywnego niż usiąść w samych gaciach w ogródku za domkiem i mieć wszystko w dupie.

M napisał/a:
Bloki zawsze były i będą mniej lub bardziej eleganckimi hotelami robotniczymi.
Nie ma nic bardziej ekskluzywnego niż usiąść w samych gaciach w ogródku za domkiem i mieć wszystko w dupie.

W trakcie jak ekskluzywnie beda wypompowywac szambo :rotfl: