Cartoon - Pią 31 Sty, 2014 jak by ktoś potrzebował to mam w domu parę metrów (pewnie jakieś 2x 3m) dobrych kabli głośnikowych- chyba 2x4mm zostały mi po sprzedaży głośników i amplitunera kamil - Pią 31 Sty, 2014 siema ma racje. To klasyczna charakterystyka yamahy. Dobrym - bardziej neutrealnym rozwiązaniem moze być też zestaw Denona.
Przepraszam, ze to piszę, ale Samsung po prostu ładnie wygląda i tylko toMichał - Pią 31 Sty, 2014
Cytat:
Dobrym - bardziej neutrealnym rozwiązaniem moze być też zestaw Denona.
no wlasnie próbuje podłączyć tivika pod denona. Dwóch próbowało - zef i pp - nie dali rady kamil - Pią 31 Sty, 2014 a nie lepiej Ci podpiąć dekoder (upc) pod denona ? po kiego grzyba chcesz TV podłączać pod ampli ?Michał - Pią 31 Sty, 2014 jak klienty przychodzą , to puszczam im fylma z usb który jest podpięty do tv.kamil - Pią 31 Sty, 2014 szkoda... jakie masz wyjścia w tym Denonie - podeślij fotkę tyłu tego ampliMichał - Pią 31 Sty, 2014 sie karwa nei smiać
to zaden bang olufsen ( czy jak to tam sie pisze )
a to tv
robiłem tak jak jest przy nr. 6 ale to chuya działa.
Wiec postanowiłem ze kupie taką kostke jaką pokazałeś
optical -kostka- czincz - denonM - Pią 31 Sty, 2014 TO nie wygląda na prostsze niż podłączenie akumulatora Michał - Pią 31 Sty, 2014 był zefir - znafca audio - sam ręce rozłożył
3 dni temu - znafca następny - też ręce rozłożył.
karwa pytam sie - jak to gowno podłączyćM - Pią 31 Sty, 2014 Co tam może być trudne do podłączenia?Michał - Pią 31 Sty, 2014 no to ja sie pytammi - Pią 31 Sty, 2014 nic. Analogowe wyjście audio tv do analogowego wejścia audio wzmacniacza. Jeden haczyk: czy tv daje analogowy sygnał wyjściowy przy usb jako źródle dźwięku?M - Pią 31 Sty, 2014
mi napisał/a:
nic. Analogowe wyjście audio tv do analogowego wejścia audio wzmacniacza. Jeden haczyk: czy tv daje analogowy sygnał wyjściowy przy usb jako źródle dźwięku?
A co to za różnica?Michał - Pią 31 Sty, 2014
Cytat:
Analogowe wyjście audio tv do analogowego wejścia audio wzmacniacza.
no wlasnie to nie działa mi - Pią 31 Sty, 2014 no właśnie jest. Czasem cyfrowe źródła mogą tylko na cyfrowych wyjściach audio sygnał dawać. A ten amp nie ma wejścia cyfrowego. Wiem, że to głupie, ale bywa.
Michał napisał/a:
Cytat:
Analogowe wyjście audio tv do analogowego wejścia audio wzmacniacza.