Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Auto weekendowe do pojezdzawek i czerpania radosci
MoRToN - Wto 01 Kwi, 2014 Ale mi żeście znowu poyebali w bani z tym klijasem.
Jaką przewagę ma ph1 nad ph2 poza przepustnicą ? No i ceną...ptaku - Wto 01 Kwi, 2014 Straszny Kogiel Mogiel tu sie zrobil a ja tylko chcialem kupic auto od 1 wlasciciela z forum jezdzone tylko w niedziele i swieta Rasputin - Śro 02 Kwi, 2014
ptaku napisał/a:
chcialem kupic auto od 1 wlasciciela z forum jezdzone tylko w niedziele i swieta
Który to ci taka bajke sprzedał? Czesio
BTW tu masz dobrego kandydata.
http://allegro.pl/renault...4087967777.html
Gościu z forum Clio (GeKo go zna),miała być to treningówka ale rozmyslił się. Rozrząd czyli najdroższa rzeczy w Clio zrobiona. Brałbym faldzip - Śro 02 Kwi, 2014 Z ta klatką, to ja bym uważał, bo za 8k to będzie auto z klatką zrobioną u jakiegoś Pana Kazia, który kiedyś nawet pospawał balustrade na balkonie, to jakby klatki miał nie pospawac. A wtedy przy dzwonie to przyniesie więcej szkód niż korzyści.
Ale kubly i szelki to podstawa, bez nich to ciężko się skręca jak musisz trzymać się kiery żeby nie wylądować na miejscu pasażera.
A slicki to olej na początek, wystarczy że podjedziesz do lokalnej wulkanizacji i poprosisz żeby Ci założyli jakieś opony przeznaczone do utylizacji - najczęściej mają te 2mm bieżnika, nakurwiasz cały dzień i potem oddajesz i miałeś opony do upalania za friko. Ja tak upalalem przez rok - jakieś 8 Ulezy i NMnP M - Śro 02 Kwi, 2014
Rasputin napisał/a:
ptaku napisał/a:
chcialem kupic auto od 1 wlasciciela z forum jezdzone tylko w niedziele i swieta
Który to ci taka bajke sprzedał? Czesio
BTW tu masz dobrego kandydata.
http://allegro.pl/renault...4087967777.html
Gościu z forum Clio (GeKo go zna),miała być to treningówka ale rozmyslił się. Rozrząd czyli najdroższa rzeczy w Clio zrobiona. Brałbym
Dobra sztuka, chyba ideał w temacie i nie chrupek.Shymek - Śro 02 Kwi, 2014 Kilka klijo tam na placu stoi więc sprzedawca raczej ma pojęcie co sprzedajepcs - Śro 02 Kwi, 2014
MoRToN napisał/a:
Ale mi żeście znowu poyebali w bani z tym klijasem.
Jaką przewagę ma ph1 nad ph2 poza przepustnicą ? No i ceną...
ma fajniejsza galke zmiany biegow
najwieksza zaleta to nie przepustnica tylko chyba z 70kg mniejMuzykant - Śro 02 Kwi, 2014
Shymek napisał/a:
Kilka klijo tam na placu stoi więc sprzedawca raczej ma pojęcie co sprzedaje
Proste
To moj dobry klient, spora czesc tamtego rejonu sie u niego serwisuje ptaku - Śro 02 Kwi, 2014 Ok dobra zeby nie byl to temat rzeka po przemysleniu wszystkich za i przeciw chce:
Pug 106XSI 1.4 , Pug 106 GTI/S16 1.6 16V, Saxo VTS 1.6 16v
Jesli trafi sie cos innego z dobrych rak to tez przemysle sprawe. Budzet bez zmian.
Wiem ze w moim budzecie chociazby dobra serie mozna dostac ewentualnie cos lekko porobionego Wiec gdyby kto cos slyszalm to prosze o info.
Za ogloszenia z allegro i tablicy dziekuje sam codzinnie przegladam te strony.Jakarti - Śro 02 Kwi, 2014 nie dziekuj,
bo czasem ktos szybciej Ci tu wklei niż sam wyniuchaszanjas - Śro 02 Kwi, 2014 http://otomoto.pl/citroen...-C32736159.htmlPiTT - Śro 02 Kwi, 2014 jesli sie z Kamilem dogadasz na 106 to bedziesz zadowolony
pytanie czy Kamil chce sprzedac czy jeszcze potrzymac... ale jak wszyscy wiemy tak sie aut nie sprzedaje, tylko wtedy kiedy jest klient
ja sie nie nastawialem na sprzedaz ale stwierdzilem ze jak ktos da konkretna cene za saxo to sprzedam
gdybym sobie wyznaczyl termin w ktorym moge sprzedac to do tej pory bym koorwa odświeżał ogloszenia na allegro ptaku - Śro 02 Kwi, 2014 PiTT: z calego serca mam nadzieje ze Kamil sprzeda mi swojego puta. Jak narazie powiedzial ze w weekend przesle mi foty chociaz juz teraz wiem ze auto jest mega fajne. PiTT pocisnij go zeby sprzedal mi puga a przywioze ci zoltego z Indonezji do sprzatania Rasputin - Śro 02 Kwi, 2014 Pamietaj,że ten Peugeot bity z każdej strony roj - Śro 02 Kwi, 2014 był tak bity, że Pittowi zabrała go opieka społeczna po tym jak podpierdolili go sąsiedzi