To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Auto weekendowe do pojezdzawek i czerpania radosci

MoRToN - Wto 01 Kwi, 2014

Ale mi żeście znowu poyebali w bani z tym klijasem.

Jaką przewagę ma ph1 nad ph2 poza przepustnicą ? No i ceną...

ptaku - Wto 01 Kwi, 2014

Straszny Kogiel Mogiel tu sie zrobil a ja tylko chcialem kupic auto od 1 wlasciciela z forum jezdzone tylko w niedziele i swieta :)
Rasputin - Śro 02 Kwi, 2014

ptaku napisał/a:
chcialem kupic auto od 1 wlasciciela z forum jezdzone tylko w niedziele i swieta :)

Który to ci taka bajke sprzedał? :> Czesio
BTW tu masz dobrego kandydata.
http://allegro.pl/renault...4087967777.html
Gościu z forum Clio (GeKo go zna),miała być to treningówka ale rozmyslił się. Rozrząd czyli najdroższa rzeczy w Clio zrobiona. Brałbym :D

faldzip - Śro 02 Kwi, 2014

Z ta klatką, to ja bym uważał, bo za 8k to będzie auto z klatką zrobioną u jakiegoś Pana Kazia, który kiedyś nawet pospawał balustrade na balkonie, to jakby klatki miał nie pospawac. A wtedy przy dzwonie to przyniesie więcej szkód niż korzyści.

Ale kubly i szelki to podstawa, bez nich to ciężko się skręca jak musisz trzymać się kiery żeby nie wylądować na miejscu pasażera.
A slicki to olej na początek, wystarczy że podjedziesz do lokalnej wulkanizacji i poprosisz żeby Ci założyli jakieś opony przeznaczone do utylizacji - najczęściej mają te 2mm bieżnika, nakurwiasz cały dzień i potem oddajesz i miałeś opony do upalania za friko. Ja tak upalalem przez rok - jakieś 8 Ulezy i NMnP :)

M - Śro 02 Kwi, 2014

Rasputin napisał/a:
ptaku napisał/a:
chcialem kupic auto od 1 wlasciciela z forum jezdzone tylko w niedziele i swieta :)

Który to ci taka bajke sprzedał? :> Czesio
BTW tu masz dobrego kandydata.
http://allegro.pl/renault...4087967777.html
Gościu z forum Clio (GeKo go zna),miała być to treningówka ale rozmyslił się. Rozrząd czyli najdroższa rzeczy w Clio zrobiona. Brałbym :D

Dobra sztuka, chyba ideał w temacie i nie chrupek.

Shymek - Śro 02 Kwi, 2014

Kilka klijo tam na placu stoi ;) więc sprzedawca raczej ma pojęcie co sprzedaje
pcs - Śro 02 Kwi, 2014

MoRToN napisał/a:
Ale mi żeście znowu poyebali w bani z tym klijasem.

Jaką przewagę ma ph1 nad ph2 poza przepustnicą ? No i ceną...

ma fajniejsza galke zmiany biegow :)

najwieksza zaleta to nie przepustnica tylko chyba z 70kg mniej

Muzykant - Śro 02 Kwi, 2014

Shymek napisał/a:
Kilka klijo tam na placu stoi ;) więc sprzedawca raczej ma pojęcie co sprzedaje

Proste ;)

To moj dobry klient, spora czesc tamtego rejonu sie u niego serwisuje :)

ptaku - Śro 02 Kwi, 2014

Ok dobra zeby nie byl to temat rzeka po przemysleniu wszystkich za i przeciw chce:

Pug 106XSI 1.4 , Pug 106 GTI/S16 1.6 16V, Saxo VTS 1.6 16v
Jesli trafi sie cos innego z dobrych rak to tez przemysle sprawe. Budzet bez zmian.

Wiem ze w moim budzecie chociazby dobra serie mozna dostac ewentualnie cos lekko porobionego :) Wiec gdyby kto cos slyszalm to prosze o info.

Za ogloszenia z allegro i tablicy dziekuje sam codzinnie przegladam te strony.

Jakarti - Śro 02 Kwi, 2014

nie dziekuj,
bo czasem ktos szybciej Ci tu wklei niż sam wyniuchasz

anjas - Śro 02 Kwi, 2014

http://otomoto.pl/citroen...-C32736159.html
PiTT - Śro 02 Kwi, 2014

jesli sie z Kamilem dogadasz na 106 to bedziesz zadowolony
pytanie czy Kamil chce sprzedac czy jeszcze potrzymac... ale jak wszyscy wiemy tak sie aut nie sprzedaje, tylko wtedy kiedy jest klient ;)
ja sie nie nastawialem na sprzedaz ale stwierdzilem ze jak ktos da konkretna cene za saxo to sprzedam
gdybym sobie wyznaczyl termin w ktorym moge sprzedac to do tej pory bym koorwa odświeżał ogloszenia na allegro :D

ptaku - Śro 02 Kwi, 2014

PiTT: z calego serca mam nadzieje ze Kamil sprzeda mi swojego puta. Jak narazie powiedzial ze w weekend przesle mi foty chociaz juz teraz wiem ze auto jest mega fajne. PiTT pocisnij go zeby sprzedal mi puga a przywioze ci zoltego z Indonezji do sprzatania :)
Rasputin - Śro 02 Kwi, 2014

Pamietaj,że ten Peugeot bity z każdej strony :]
roj - Śro 02 Kwi, 2014

był tak bity, że Pittowi zabrała go opieka społeczna po tym jak podpierdolili go sąsiedzi